< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
:) evet anlıyorum sizi . unutkanlık var anlaşılan. bak evvelki mesajlarımda apolitik olduğumdan bahsettim tabi siz gibi düşünmeyen herkes aynı kefede olduğundan olsa gerek hamasete demogojiye kaydınız . ah unutkanlık işte balık hafızamız yok mu toplumsal olarak. ben geçtiğimiz 20 yıl dahil hiç bir zaman bolluk bereket görmediğimizi söylüyorum. sizden farklı olarak ben bu günleri öngörerek önlemler aldım. yanlış anlaşılmasın nasip meselesi olmayabilirdide. belki sizde aldınız olmayınca olmaz üzücü.Aramızdaki bariz fark ben devletten evlattan atadan babadan beklemedim bunun için çaba harcadım. başıma neyin bin katı gelecekse artık yine sizden farklı olarak size bende olanın bin katını diliyorum. ( dikkat yine hiç tanımadığınız insanların hakkında ahkam keserken dikkatli olun neler yaşadıklarını bilemezsiniz) Son olarak siyasi inancınıza uygun bir yönetimle yönetilince herşeyin toz pembe olacağına inancınızı takdir ediyorum. |
|
|
|
|
Sen algı yapmaya çalışıyorsun ama burdakilere sökmez. Bunlar köt ama zaten hiç iyi olmadı ki falan filan. Geç bunları. Bu kadar enflasyonu savaş haricinde gören yaşayan var mı veya emekli maaşı ile bir kira ancak ödenebildiği zamanı. İktidar ilk zamanlarında dünyadaki parasal genişlemenin bolluğun nimetlerini kullandı sadece. Şimdi neden yıllarca krizden çıkamıyor çünkü o pembe yıllar sona erdi. Ağustos böceği misali. Bilge dede rollerini bırak en azından burada. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi windshair -- 2 Şubat 2026; 11:52:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
şimdi ben bişey anlamadım bundan hani 20000 olacaktı ocak ayında 17950 yattı 690*25 + 690 tl deek ödeme yattı 17950 tl yapıyo ama sistem gene aynı parayı çıkarmış fark ödemesi yokmu ![]() |
|
ödemem gününüz 18i. az sabredin. 15 şubatta bir daha bakın. SGK rutün olarak 4A ve 4B lilerin AYIN 1inde isim, tahsisno, tc no, vs sini bankalara yollar. ayın 15 i civarında bankalara +/- birkaç gün öncesinde olabilir HESAPLAMA YAPIP SİSTEME MAAŞLAR YÜKLENİR. hatta bazı bankalar maaş gününüzden 2-3 gün önceye kadar size para kullanımı bu sebbele açarlar. bu yıllardır böyle. bu şekilde düşünün , anlayacaksınız. her sene aynısı oluyor siz gibi birileri soruyor. Ama karar alıması, görüşülmesi meclise sunulması. kabulu, CB onaylaması. RESMİ GAZETE YAYINLANMASI bittikten sonra BAKANLIK ve KURUM takvişmi açıklayıp farkları öder. Şimdi öönümüzde ramazan bayramında MART ayında aynısı olacak. Sonra mayısta maaşlar yatacak ay ortasından sonuna doğru KURBANBAYRAMI harçlığı aynı terane olacak, sonra temmuz eriyen maaşların 6 ay sonra enflasyon farkının verilmesi ( evet 6 ayın üstüne yatıyorlar ) hah işte temmuz ağustos ayında bu sürünceme.... SGK resmi gazete ardından , bakanlık emri yazışması kendilerine uşaınca sistem çalışması oluyor diye düşünün. Önceden yapsalarda 2 dudak arası beyanlar ile herşey sil baştan çok olduğu için artık bu işler yukarda yazdığım süreçlerin silsilesiyle böyle oluyor. kısa cevap 14-15 şubatta bakın herşey normalleşecektir. ayrıca birkaç mesaj geriye bakınca gene benim yazı ve görselle payşaımım var. Ona baktınız mı ? okudunuz mu? hangi gün fark ödeneceğini göreceksiniz. Eğer siz o şanslı grupta iseniz sizde 20bine tamamlanacaksınız. biz ek katkı payıyla 20300 TL aldığımızdan bize bişey yok. |
|
-“Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır.” -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
|
Aylardır promosyon haberleri var. EMEKLİ YAŞADI. EMEKLİYE BÜYÜK KIYAK. bunları paylaşsak daha mı iyi. GÖSTERİPTE VERMEYEN kampanyalar dolu. Ama aslında bişey değişmiyor al birni ötekine. bankalar gözden çıkarılan emeklileri çoktan göz ardı ediyor. DH de başka bir konu açtı forumdaşımız onda tartşma dertt vs daha az. sadece banka kampanyalarına odaklanmış. ara ara linkini burdan paylaşıyoruz. gerçi birkaç aydır ordada çok iyi bir kampanya duyurusu olmadı. Bankalar şubatta bile belki bir kampanyacık sunabilir. Hatta mart nisan beklentisi var şubelerin çalışanlarına sorduğumda. Geçen senelerde aynısını yaşadık. nisan geldi yaz dedik, yaz geldi ara enflasyon farkı geldi temmuzda gene kampanya olmadı. aslında 2 senedir hiç kampanya olmadı sadece bir göz boyamaca yapıldı. Ek ödemeler ile emekli bankaya köle edildi. umarım hepimizin beklediği kampanya gelirde paylaşılır. SGK nın 3 yıllı protokolü bitecek sene başında. Godot'yu Beklerken (Fransızca: En attendant Godot, İngilizce: Waiting for Godot), Samuel Beckett 'ın 1949 yılında Fransızca olarak yazılan ve ilk kez 1953'te Paris 'te sahnelenen ünlü eserini defalarca okumak gibi , defalaraca sahnede izlemek gibi, bu bekleyiş. |
|
-“Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır.” -“En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur. - En zekilerden biri olan A.Einstein: "Bileşikfaiz dünyanın 8.harikasıdır.Anlayan kazanır,anlamayan ise bedelini öder." “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. - Bir milletin kültür düzeyi üç safhada; devlet, düşünce ve ekonomideki çalışma ve başarılarının özüyle ölçülür. ÜYELİK:17yıl/21 Ağu2008 |
|
Üç kuruşluk promosyona muhtacsın ama saçma olan buradaki muhabbetler öylemi 🤔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ama benim konudan sikayetim yok değilmi muhtaç olduğumu inkar etmiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 2 Şubat 2026; 18:49:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|