Şimdi Ara

ELT - EXTERME CLAN DAGILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

sizin icin iyi olmus ama fotoda elt clanindan bir kisi goremedim varsada goremediysem ozur dilerim extreme clanindan kisiler vaar elt clani dagildiysa sizin icin iyi olmus ama bence elt clani cok gzl ve heavan kadar efsanevi bir clandi

eet ya fotoda ELTten kimse yok???Ayrıca clan ne zmn dağıldı ben 2 gün önce |Batrax| die birini gördüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

quote:

Orjinalden alıntı: TheBigRogue

sizin icin iyi olmus ama fotoda elt clanindan bir kisi goremedim varsada goremediysem ozur dilerim extreme clanindan kisiler vaar elt clani dagildiysa sizin icin iyi olmus ama bence elt clani cok gzl ve heavan kadar efsanevi bir clandi

eet ya fotoda ELTten kimse yok???Ayrıca clan ne zmn dağıldı ben 2 gün önce |Batrax| die birini gördüm...

http://www.knightonlineworld.com/pvp_listings.php?pvp=3 gir bi bak istersen
    ayrıca ELT VE EXTERME AYNI SEY ALLY CLAN !! wtb ve elt_arch3r aynı kişinin charı

• quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

Efsana Clan ,Serverın 1. si olan Elt clanı dağıldı ve onun ally si olan Exterme de dağıldı.
    Csw - Isiloon - Felankor gibi boss ve etkinliklerde hiçbi işlem yapamayan ve hatta en son dün abyss fire ile Felankor kutusunu
    alamaya çalısan ve basaramayan Clan dağıldı. En fazla yaptıkları isiloon kesmekti ,efsana clan elt Felankor kesemedi
    ve hatta isiloonda bile zorlanmaları şaşırttı

Buda Elt isiloon keserken , pardon kesemezken screen shout
    http://img167.imageshack.us/img167/3168/eltextermephotoshowjj8.jpg

Elt_Arch3r ve Wtb daha fazla dayanamadı ama rakiplerimizin gitmesi bizi üzdü
    Efsane Clan Elt e Simdiye Kadar Yapmıs Oldukları İcin Tesekkür Ederiz..

[Saygılar] ''Tiocfaidh Ar La - NeverMore'' ! Yıkılmaz İttifak !

duwolf gibi Türklerden nefret eden ve savaş zamalarında yukarıdan Türklere,Türklüğe küfür eden bir insanla ittifak halinde olan bir clanda olmana üzüldüm.nitekim üzülerek görüyorumki nevermore,nevermore2 ve tioc-tioc'un alt clanlarında birden fazla Türk var.bunada diyecek lafım yok.

elt clanı iyi bir clandı.en azından eltarcher Türktü ve herkese kapısı açıktı.

Extreme clanı ise afedersiniz bir tarafı kalkık başkanla ancak bu kadar başarılı olabilirdi.

her neyse arkadaşlar biri gider biri gelir önemli olan bu oyunda herkesin birbirine kardeşçe yaklaşması ve insan olduklarını unutmaması.gerisi hikaye.

aslında farklı bir noktaya da değinmek istiyorum.yaklaşık 2 aydır oyunda kosp var.hatta dupe yapıldığını duyuyorum.buna rağmen oyun kurucuları kılını kıpırdatmıyor.sizden ricam bu sorunlar düzelene kadar. pre. almayın.mümkün olduğunca da oyuna girmeyin.ve hatta benim yapamadığımı yapabilirsiniz,oyunu bırakabilirsiniz...

saygılarımla.
    xigenonlu bir oyuncu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmer -- 15 Kasım 2006; 17:49:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _DigitalMan_

nevermore

sizin yaptıgınız tek şey var

Türk ü Türke düşman etmek

sizi iyi bilirim bir zmanlar o klanda bulundum

gm destekli bir klan ile ittifakta tek amac vardır

daha cok item daha cok para
    daha cok ytl ile item satışı
    daha cok hilecilik
    ve ban yememe garantisi
    sonra cıkıp burda baskalarının adına konuşma
    keserler kesemezler sana mı kaldı

1. bizim clanda bulundunmu ? Nick alıyım ?
    2.Kesinlikle ytl satısı ile alakamız yoktur
    3.Bizde Droplanan tüm itemlerin listesi tutulur ve clan member a dağıtılır
    4.Hile yapan 1 kisinin nickini ver ve ıspatla Clandan attıralım
    5.Gm Destekli clan diosun o zaman Deli_Kiz , Untouch4bles , Akheneton Hacklendiler 3 ay sonra Deli_Kiz a rolllback geldi diğerleri ise itemleri gelmedi . Madem gm destekliyiz ?
    6.Baskaları dediğin kişiler bize Felankor de Isiloonda ks yapan ve yeri geldiğinde küfür eden bi clan, karışmıcak bi kişi warsa oda sensin

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmer

quote:

Efsana Clan ,Serverın 1. si olan Elt clanı dağıldı ve onun ally si olan Exterme de dağıldı.
    Csw - Isiloon - Felankor gibi boss ve etkinliklerde hiçbi işlem yapamayan ve hatta en son dün abyss fire ile Felankor kutusunu
    alamaya çalısan ve basaramayan Clan dağıldı. En fazla yaptıkları isiloon kesmekti ,efsana clan elt Felankor kesemedi

duwolf gibi Türklerden nefret eden ve savaş zamalarında yukarıdan Türklere,Türklüğe küfür eden bir insanla ittifak halinde olan bir clanda olmana üzüldüm.nitekim üzülerek görüyorumki nevermore,nevermore2 ve tioc-tioc'un alt clanlarında birden fazla Türk var.bunada diyecek lafım yok.

elt clanı iyi bir clandı.en azından eltarcher Türktü ve herkese kapısı açıktı.

Extreme clanı ise afedersiniz bir tarafı kalkık başkanla ancak bu kadar başarılı olabilirdi.

her neyse arkadaşlar biri gider biri gelir önemli olan bu oyunda herkesin birbirine kardeşçe yaklaşması ve insan olduklarını unutmaması.gerisi hikaye.

aslında farklı bir noktaya da değinmek istiyorum.yaklaşık 2 aydır oyunda kosp var.hatta dupe yapıldığını duyuyorum.buna rağmen oyun kurucuları kılını kıpırdatmıyor.sizden ricam bu sorunlar düzelene kadar. pre. almayın.mümkün olduğunca da oyuna girmeyin.ve hatta benim yapamadığımı yapabilirsiniz,oyunu bırakabilirsiniz...

saygılarımla.
    xigenonlu bir oyuncu...

dwolf kendini ne sanıyorsa

• çok üzüldüm vala xgenonun simgesiy di onlar bana göre ve her ronark landa gittimde onlar humanların townunda olurdu ama eğer gerçekten bozulduysa çok üzüldüm
  • @ahmer tek bildiğiniz duwolfy türklere küfür ediyor yok şöle yapıyor böle yapıyor
    Oyunda ve Clanında çok türk arkadaşı war neden türklerin hepsinie küfür ettiğinizi sanıyorsunuz
    Türklerden nefret ediyor deme, türklerin bazılarından, eğer herkesden nefret etse %80 i türk olan NeverMore ile ally olmazdı
    Herkesin bilgiği gibi koxp , ks , küfür yapan en çok türkler, BUnnarı yapanlara sözü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGHT^DéVIL -- 16 Kasım 2006; 18:00:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bysametxxx

quote:

kardeş yanlış konuşmuşsun sizin rakip diye onlari kotulediğin belli adamlarin alt clani bu tabii kesemicek isilionu ben gorururum siziin alt clanı kesebilirmi onu

alt clan dediğin clan serverın 2. clanıydı

• edenada ELT clanı kurulmuştur herkesi beklerizhttp://www.knightonlineworld.com/pvp_listings.php?pvp=7
    tabiki ben kurmadım

• quote:

Orjinalden alıntı: CBA

edenada ELT clanı kurulmuştur herkesi beklerizhttp://www.knightonlineworld.com/pvp_listings.php?pvp=7
    tabiki ben kurmadım

14. NeverMore
    41. ELT
    edana..

• ELT Samourai ye yazık
  • bu gün citizen söLediydi bu cLanlar nere uçtu die ne diyeLim hayırLısıneyse o oLsun ELT in felankor kesememesi iLginç
  • Beyler elt clanı tamamen oyunu bırakıyor hatta cabal online ye geçiyolarmış elt clanındaki çoğu kişi charlarını satıyor oyunu bırakma nedenleri ise koxp tur
  • yazık olmus
  • geçmiş olsn dielim ne dielm bende xigenonda el muratım ama yinede ELT clanını seviyorum
    bi zararları gelmedi bana
  • Büyük clanlar yavaş yavaş dağılıyor bide konuya şu yönden bakalım belkide koxp,bug ve lagdan bıktılar
  • sitesi..

www.elt-clan.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: n0fx

Beyler elt clanı tamamen oyunu bırakıyor hatta cabal online ye geçiyolarmış elt clanındaki çoğu kişi charlarını satıyor oyunu bırakma nedenleri ise koxp tur

cabal onlinenin frangmanlarını arkadaş linkini verip izletmişti çok sevmedim açıkçası...
  • eLt_Arch3r in sitesindeki yaptığı açıklama

ELT Clan ve Extreme Clan Knight Online bölümlerini kapatmıştır. ELT ve Extreme artık KO sahnelerinde yer almayacaktır. Ben artık K2 ile ilişkimi koparmış bulunmaktayım ve Games-Masters firması ile anlaşmış bulunmaktayım Cabal Online Türkiye Projesi için. ELT Clan Waytoobad(Serdar) , Ben , Zad ve bizi takip edecek arkadaşlarla Cabal Online'da kurulacak ve orada ilerleme sağlayacaktır. ELT Cabal Online'da kurulacak ve online hayatında orada devam edecektir.

Oyuncular , oyunlar gelip geçer ama her zaman ELT baki kalır. Age of Empires ile 3 yıl evvelden başlayan clan hayatımız counter-strike Knight online ile devam etmiştir. Şimdide cabala geçiyoruz ve "Efsane Clan ELT" orada hızla büyüyecektir.

Ben zaten oyuna girmiyordum diğer arkadaşlar devam etmekteydi.
    ·$37ÐΔNT€·0:
    when i log i have 10-15 ppl in cz using kosp is impossible for pk
    ·$37ÐΔNT€·0:
    assasin far from me hitting me full combo
    ·$37ÐΔNT€·0:
    minor heal so fast
    ·$37ÐΔNT€·0:
    runing arrow shower
    ·$37ÐΔNT€·0:
    impossible for pk

Zad oyundan bıkmış , Dante koxpdan PK yapamıyorum diye yırtınırken , lider oyunda yokken , dupe yeniden başlamışken ve Knigh eski tadını kaybetmişken Clanı tutmanın bir mantığı yoktu. Efsane clan olarak oyunu tamamlamak , ismimizi muhafaza etmek için bu kararı almış bulunmaktayız.

Koxpu dupeyi pelerinin arkasında flama koyarak değil bu oyuna hiç girmeyerek ve hatta uskonun en iyi clanlarından birini dağıtarak kararlılığımızı göstermiş olduk. Koxp ve dupe bitmediği sürece zad ve diğer arkadaşlar oyuna dönmeyecektir (ben zaten bitsede dönemem)

Bugüne kadar bizlere destek veren , gelişmemizde yardımcı olan bizleri bu noktaya getiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz elt ailesi olarak. Elimizden geleni yaptık ve sevginize laik olmaya çalıştık.

Forum hakkında ;
    Arkadaşlar forum aynı hızda hatta daha hızlı bir şekilde devam edecektir bu konuda sıkıntınız olmasın. Sadece Cabal Online bölümleri artacaktır ama bu arkadaşlığı bu kardeşliğimizi bozmam ve bozdurmam. Bu konuda sıkıntınız olmasın.

Herkese Teşekkürler
    Bir zamanlar ELT

• ßu oyuna başlıyolarmış

http://www.cabalonline.com/
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.