Şimdi Ara

ELT - EXTERME CLAN DAGILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dagılmıs olabilirde ben bugun elt clanından adamlar gordum ??

kapı gibi ELT yazıyoduu
  • ama pardon o 2 gun onceydii !!
  • sÖLEDİKleri kadar sağlam değillermiş o zaman
  • öncelikle şunu belirtmek isterim.
    ally demek alt clan anlamına gelmez kardeş clan anlamına gelir.
    yani ally olmak bir eziklik vs. değildir.
    ayrıca duwolfy savaştaki türkler yukarıdan küfür yazdıkça boş oılarak yukarıdan yazı geçiriyordu.
    kimse duwolfy türklere küfür etti demesin yukarıdan boş yazı geçirmesinden mütevellit yaptığı olay küfür olarak algılandı sadece.
    bu olayı müteakiben türklerin cz de koxp açması, eski adı ile kosp açması, macro vb 3. parti programlar kullanması yüzünden duwolfy biz türklere sinirlendi.

tabi ki herkes ben türküm diyor ama küfür yememek için bir gayreti gösteren yok.
    bugün bu forumda koxper lara küfür eden adam yarın birisi koxp adlı bir konu açıldığında download linkini bana da verirmisin diyor.
    ayrıca oyunda ne kadar hile, dupe, macro vb 3. parti program kullanan var ise bil mukabele hepsi türk.
    2 yıldır beramusta oynayıp leveli hala 67 olan insanlar bile var.
    ama biz türkler ne yapıyoruz?
    hemen kasalım ya da illegal yollardan para kazanalım diye elimizden geleni ardımıza koymuyoruz (tabi ki herkes geçerli değil)
    sonra birisi tutup ırkımıza küfür edince vay anam sen benim ırkıma nasıl küfür edersin diye adamı karalıyoruz.

sen önce kendi ırkını karalayacak birşey yapma da ırkına laf atan olunca karşı çıkabilmeye hakkın olsun.
    knightonlineworld un eski offical forumunda türklere ayrı konu bile açılmıştı ve herkes oyundan atılmalarını istemişti.

onlar haksız da "sen" koxp kullanan mı haklısın?

iyi akşamlar teşekkür ederim.

ResidentEwil®

• quote:

Default ELT Clan Ve Extreme Dağılmıştır
    ELT Clan ve Extreme Clan Knight Online bölümlerini kapatmıştır. ELT ve Extreme artık KO sahnelerinde yer almayacaktır. Ben artık K2 ile ilişkimi koparmış bulunmaktayım ve Games-Masters firması ile anlaşmış bulunmaktayım Cabal Online Türkiye Projesi için. ELT Clan Waytoobad(Serdar) , Ben , Zad ve bizi takip edecek arkadaşlarla Cabal Online'da kurulacak ve orada ilerleme sağlayacaktır. ELT Cabal Online'da kurulacak ve online hayatında orada devam edecektir.

Oyuncular , oyunlar gelip geçer ama her zaman ELT baki kalır. Age of Empires ile 3 yıl evvelden başlayan clan hayatımız counter-strike Knight online ile devam etmiştir. Şimdide cabala geçiyoruz ve "Efsane Clan ELT" orada hızla büyüyecektir.

Ben zaten oyuna girmiyordum diğer arkadaşlar devam etmekteydi.
    ·$37ÐΔNT€·0:
    when i log i have 10-15 ppl in cz using kosp is impossible for pk
    ·$37ÐΔNT€·0:
    assasin far from me hitting me full combo
    ·$37ÐΔNT€·0:
    minor heal so fast
    ·$37ÐΔNT€·0:
    runing arrow shower
    ·$37ÐΔNT€·0:
    impossible for pk

Zad oyundan bıkmış , Dante koxpdan PK yapamıyorum diye yırtınırken , lider oyunda yokken , dupe yeniden başlamışken ve Knigh eski tadını kaybetmişken Clanı tutmanın bir mantığı yoktu. Efsane clan olarak oyunu tamamlamak , ismimizi muhafaza etmek için bu kararı almış bulunmaktayız.

Koxpu dupeyi pelerinin arkasında flama koyarak değil bu oyuna hiç girmeyerek ve hatta uskonun en iyi clanlarından birini dağıtarak kararlılığımızı göstermiş olduk. Koxp ve dupe bitmediği sürece zad ve diğer arkadaşlar oyuna dönmeyecektir (ben zaten bitsede dönemem)

Bugüne kadar bizlere destek veren , gelişmemizde yardımcı olan bizleri bu noktaya getiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz elt ailesi olarak. Elimizden geleni yaptık ve sevginize laik olmaya çalıştık.

Forum hakkında ;
    Arkadaşlar forum aynı hızda hatta daha hızlı bir şekilde devam edecektir bu konuda sıkıntınız olmasın. Sadece Cabal Online bölümleri artacaktır ama bu arkadaşlığı bu kardeşliğimizi bozmam ve bozdurmam. Bu konuda sıkıntınız olmasın.

Herkese Teşekkürler
    Bir zamanlar ELT

• quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

@ahmer tek bildiğiniz duwolfy türklere küfür ediyor yok şöle yapıyor böle yapıyor
    Oyunda ve Clanında çok türk arkadaşı war neden türklerin hepsinie küfür ettiğinizi sanıyorsunuz
    Türklerden nefret ediyor deme, türklerin bazılarından, eğer herkesden nefret etse %80 i türk olan NeverMore ile ally olmazdı
    Herkesin bilgiği gibi koxp , ks , küfür yapan en çok türkler, BUnnarı yapanlara sözü..

katılıyorum
  • Çok dogru konuşmussun arkadaşım ama anlayan yok adamlarında turkleri atmak gibi bir lüksü yok anlıyacagın bu zihniyetteki insanlar bu oyunu berbat etmeye dewam edicek k2 en kısa zamanda bir cözüm yolu bulmazsa tabiki..
  • Koxp -Dupe warken oyunu oynamanın ztn bi anlamı yok..ßende 1 ay once bıraktım. k2 burda oyunu oynayan kısılerı deıL cebıne gıren paraları dusunuor sadece Koxp ve dupe nın Oldugu bi Knıghtı Ins Herkes ßırakır ve Ins elt clanın oyunu bırakması herkese ders oLur
  • quote:

Orjinalden alıntı: II.Xesow

eLt_Arch3r in sitesindeki yaptığı açıklama

ELT Clan ve Extreme Clan Knight Online bölümlerini kapatmıştır. ELT ve Extreme artık KO sahnelerinde yer almayacaktır. Ben artık K2 ile ilişkimi koparmış bulunmaktayım ve Games-Masters firması ile anlaşmış bulunmaktayım Cabal Online Türkiye Projesi için. ELT Clan Waytoobad(Serdar) , Ben , Zad ve bizi takip edecek arkadaşlarla Cabal Online'da kurulacak ve orada ilerleme sağlayacaktır. ELT Cabal Online'da kurulacak ve online hayatında orada devam edecektir.

Oyuncular , oyunlar gelip geçer ama her zaman ELT baki kalır. Age of Empires ile 3 yıl evvelden başlayan clan hayatımız counter-strike Knight online ile devam etmiştir. Şimdide cabala geçiyoruz ve "Efsane Clan ELT" orada hızla büyüyecektir.

·$37ÐΔNT€·0:
    ·$37ÐΔNT€·0:
    ·$37ÐΔNT€·0:
    minor heal so fast
    ·$37ÐΔNT€·0:
    runing arrow shower
    ·$37ÐΔNT€·0:
    impossible for pk

Zad oyundan bıkmış , Dante koxpdan PK yapamıyorum diye yırtınırken , lider oyunda yokken , dupe yeniden başlamışken ve Knigh eski tadını kaybetmişken Clanı tutmanın bir mantığı yoktu. Efsane clan olarak oyunu tamamlamak , ismimizi muhafaza etmek için bu kararı almış bulunmaktayız.

Koxpu dupeyi pelerinin arkasında flama koyarak değil bu oyuna hiç girmeyerek ve hatta uskonun en iyi clanlarından birini dağıtarak kararlılığımızı göstermiş olduk. Koxp ve dupe bitmediği sürece zad ve diğer arkadaşlar oyuna dönmeyecektir (ben zaten bitsede dönemem)

Bugüne kadar bizlere destek veren , gelişmemizde yardımcı olan bizleri bu noktaya getiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz elt ailesi olarak. Elimizden geleni yaptık ve sevginize laik olmaya çalıştık.

Forum hakkında ;
    Arkadaşlar forum aynı hızda hatta daha hızlı bir şekilde devam edecektir bu konuda sıkıntınız olmasın. Sadece Cabal Online bölümleri artacaktır ama bu arkadaşlığı bu kardeşliğimizi bozmam ve bozdurmam. Bu konuda sıkıntınız olmasın.

Herkese Teşekkürler
    Bir zamanlar ELT

cabal online ın firmasıyla mı anlasmıslar? bu demektir ki orda da gmden item alacaklar. sırtlarını gmlere dayayacaklar. oyunu türkiyede bu sekilde yaymaya çalışacaklar.

kendi agızlarından itiraf ediyorlar. yazık. K2y le de bagları varmış.

• bence ii olmuş onlar karus olmasaydı xgenonda hep karuslara rezil olmazdık
  • Elt clan web sitesinin adresi ne bilen varmı Elt Clanı kaymağını sürekli elt başkanı yiyecek deil ya cıkan itemleri elt başkanına gönderip oda ytl ile satıp parayı cebine indirdi bunun farkına varan clan bölüşmelere yol actı buda eltlerin sonu oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

Efsana Clan ,Serverın 1. si olan Elt clanı dağıldı ve onun ally si olan Exterme de dağıldı.
    Csw - Isiloon - Felankor gibi boss ve etkinliklerde hiçbi işlem yapamayan ve hatta en son dün abyss fire ile Felankor kutusunu
    alamaya çalısan ve basaramayan Clan dağıldı. En fazla yaptıkları isiloon kesmekti ,efsana clan elt Felankor kesemedi
    ve hatta isiloonda bile zorlanmaları şaşırttı

Buda Elt isiloon keserken , pardon kesemezken screen shout
    http://img167.imageshack.us/img167/3168/eltextermephotoshowjj8.jpg

Elt_Arch3r ve Wtb daha fazla dayanamadı ama rakiplerimizin gitmesi bizi üzdü
    Efsane Clan Elt e Simdiye Kadar Yapmıs Oldukları İcin Tesekkür Ederiz..

[Saygılar] ''Tiocfaidh Ar La - NeverMore'' ! Yıkılmaz İttifak !

Bu mesaj ne kadar çok şeyi açıklıyor aslında. Bu mesajla NevorMore clanının ve oyuncularının karakterlerini anlayabilirsiniz. ELT in niye dağıldığını bilmeden hemen çamur atmak kendilerine pay çıkarmak, olayı istedikleri gibi yorumlamak kimbilir ne zamandan kalma bi resmi getirip buraya koymak Ki acaba kendileri hiç ilisionda yatmamışlarmı?

• yazık olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

quote:

Orjinalden alıntı: II.Xesow

eLt_Arch3r in sitesindeki yaptığı açıklama

·$37ÐΔNT€·0:
    ·$37ÐΔNT€·0:
    ·$37ÐΔNT€·0:
    minor heal so fast
    ·$37ÐΔNT€·0:
    runing arrow shower
    ·$37ÐΔNT€·0:
    impossible for pk

Forum hakkında ;

Herkese Teşekkürler
    Bir zamanlar ELT

cabal online ın firmasıyla mı anlasmıslar? bu demektir ki orda da gmden item alacaklar. sırtlarını gmlere dayayacaklar. oyunu türkiyede bu sekilde yaymaya çalışacaklar.

kendi agızlarından itiraf ediyorlar. yazık. K2y le de bagları varmış.

emin değilsin neden ortaya laf atıyorsun ki ...ben elt_arch3r ı tanımıyorum.. ve onu suçlayamam.
    aksine yaptığı konuşmalara inanıyorum.. ''miş'' iLe biten cümLeLer neden ? kimin söLediği bile beLLi değiL..
    bu oyunu sadece kafedeki çocukLar oynamıyor.. oyun sadece sanaL ortamda düşünüLmüyor..hemen de nerden çıkardın yok ordan item aLcakLar falan ..hem sitede yazıyor ''cabal online a gm oldum''.. yani o adamı seçmişler...

• Selam Arkadaşlar Ben Evrim yani ELT_Arch3r ;

Google'da verdiğimiz reklama bakarken bu ostu gördüm ve bakayım dedim. Isillonda zorlanan , flankor kesemeyen hiç elt dağıldı lafı ile karşılağacağımı hiç ama hiç sanmadım ama nevermoreden arkadaş yazmış. İşte bir Türkün başka bir Türke düşmanlığı anca bu şekilde olabilir. Kendisi bir varlık gösteremeyip başka bir clanın himayesi altına girmiş bir clan uskonun ilk günü kurulan 1.5 yıldır Np listesinde #1 olan ve isiloonu ilk kesen hatta 3 ay tek başına kesen ELT clana laf atıyor....

Dağılma sebebimizi ben zaten hem orjinal forumlarda , hem kendi sitemizde hemde ranking sitesinde belirttim. Ben yaklaşık 1 yıla yakın bir zamandır K2network'de çalışıyordum sizlerinde bildiği gibi. K2network sahiplerini buraya getirdim ve Türkiyedeki cafecilerle toplantı yaptık istanbulda... K2network Türkiye sorumlusuydum o zamandan beri oyuna girmedim bile kardeşim ve daha sonrada geylo oynamaya başladı charımla... K2'de yaşanan sorunlar ve games-masters adlı firmanın Cabal Online oyunu için bana teklif yapması hatta atlayıp Türkiyeye gelmesinden sonra bende games-masters firması ile anlaştım ve cabal online Türkiye sorumlusu oldum ve şu andada oyunda GM'lik yapıyorum. Elt clandan arkadaşlar bizde geleceğiz dediler onlarda başladılar. Dante cz'de koxpdan oynıyamıyorum oyuna girmek istemiyorum dedi , zad ben sıkıldım charı satacağım dedi zaten bende başka oyuna geçtim. en azından clanı disband edelim koxp bitene kadar hack bitene kadar kurulmayacak diyelim en iyi şekilde tepkimizi dile getirelim dedim ve dağıttım. 6 aydır oyuna girmezken kalkıp isiloon öle idi böle idi yok böle öle ondan dağıttık demenin bir manası yok. Kendi egonuzu burada tatmin etmeyin. ELT clan her zaman efsane oyunculara ev sahipliği yapmıştır Waitforme , Dante_ , Zad , Redbaron , Undying , BlackMor3 , Waytoobad ... bu oyuncular efsane isimlerdir Xigenonda ve hepsinede ELT clan ev sahipliği yapmıştır.

ELT clan bundan 3 yıl önce Age Of Empires 2 ile Clan hayatına başlamıştır bir çok başarıya imza atmıştır , Counter Strike ile devam etmiş bunları kapayıp KNight Online oyununa taşınmıştır... ELT clan şu anda yoluna cabal online ile devam edecek.

Oyunlar değişir , oyuncular değişir ama elt clan her zaman yaşamaya devam eder. Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir

• keremaydin yaşım 25 istanbuldayım aynı lafı yüzüme söliyebilecekmisin? Düşen itemleri kim kime satmış... yok clan ondan dağılmış... Bilmediğin duymadığın bir insan arkasından konuşmak o insan hakkında yorum yapmak önce insaniyet dışıdır ayrıca günahtır kul hakkına girer. Clandan düşen itemleri kime satmışım? Bana bir tane SS yada canlı örnek getir yada İstanbulda Çanakkalede beni, yüzleştir Archer clanın şu drobunu sattı 2 charımıda sana vereceğim bu forumdada ben şerefsizim diye bağıracağım hadi bakalım hodri meydan
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :LorD_Kqdir -- 18 Kasım 2006; 14:30:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eltclan

Selam Arkadaşlar Ben Evrim yani ELT_Arch3r ;

Google'da verdiğimiz reklama bakarken bu ostu gördüm ve bakayım dedim. Isillonda zorlanan , flankor kesemeyen hiç elt dağıldı lafı ile karşılağacağımı hiç ama hiç sanmadım ama nevermoreden arkadaş yazmış. İşte bir Türkün başka bir Türke düşmanlığı anca bu şekilde olabilir. Kendisi bir varlık gösteremeyip başka bir clanın himayesi altına girmiş bir clan uskonun ilk günü kurulan 1.5 yıldır Np listesinde #1 olan ve isiloonu ilk kesen hatta 3 ay tek başına kesen ELT clana laf atıyor....

Dağılma sebebimizi ben zaten hem orjinal forumlarda , hem kendi sitemizde hemde ranking sitesinde belirttim. Ben yaklaşık 1 yıla yakın bir zamandır K2network'de çalışıyordum sizlerinde bildiği gibi. K2network sahiplerini buraya getirdim ve Türkiyedeki cafecilerle toplantı yaptık istanbulda... K2network Türkiye sorumlusuydum o zamandan beri oyuna girmedim bile kardeşim ve daha sonrada geylo oynamaya başladı charımla... K2'de yaşanan sorunlar ve games-masters adlı firmanın Cabal Online oyunu için bana teklif yapması hatta atlayıp Türkiyeye gelmesinden sonra bende games-masters firması ile anlaştım ve cabal online Türkiye sorumlusu oldum ve şu andada oyunda GM'lik yapıyorum. Elt clandan arkadaşlar bizde geleceğiz dediler onlarda başladılar. Dante cz'de koxpdan oynıyamıyorum oyuna girmek istemiyorum dedi , zad ben sıkıldım charı satacağım dedi zaten bende başka oyuna geçtim. en azından clanı disband edelim koxp bitene kadar hack bitene kadar kurulmayacak diyelim en iyi şekilde tepkimizi dile getirelim dedim ve dağıttım. 6 aydır oyuna girmezken kalkıp isiloon öle idi böle idi yok böle öle ondan dağıttık demenin bir manası yok. Kendi egonuzu burada tatmin etmeyin. ELT clan her zaman efsane oyunculara ev sahipliği yapmıştır Waitforme , Dante_ , Zad , Redbaron , Undying , BlackMor3 , Waytoobad ... bu oyuncular efsane isimlerdir Xigenonda ve hepsinede ELT clan ev sahipliği yapmıştır.

ELT clan bundan 3 yıl önce Age Of Empires 2 ile Clan hayatına başlamıştır bir çok başarıya imza atmıştır , Counter Strike ile devam etmiş bunları kapayıp KNight Online oyununa taşınmıştır... ELT clan şu anda yoluna cabal online ile devam edecek.

Oyunlar değişir , oyuncular değişir ama elt clan her zaman yaşamaya devam eder. Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir

Age Of Empires II ' de beni yenebilir misin?

İmkansız derim ben. Bursa'da Turnuva düzenlerdik 13 okulda , bizim okul daima birinci gelirdi sebebide ben,strajedi bilgim bu güne kadar beni yenen bir allah'ın kulu çıkmadı karşıma.sanada meydan okuyabilirim.

• yazık olmuş ne dielim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.