< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Elon Musk: Tolkien mezarında ters döndü (3. sayfa)

-
-
Bu kültür farkında olmadan zenci, kadın, eşcinselli filmlere insanları düşman ettiler. Ölümcül deney, Ben Efsaneyim, Denzel Washington filmleri, Kill Bill. Kimse bu filmlerde oynayan kadın veya zenci görünce aklına politik mesaj gelmiyordu filmini izleyip eğleniyordu artık bir filmde bilim adamı zenci kötü beyaz adam veya go girl iyilik timsali ortadoğulu görünce direk pas geçiyorum. Sinema sektörü keşke sadece sinema olarak kalsaydı keşke mahvettiler bir sektörü.
-
Siyahi elf diyen arkadaşlar lütfen dizide nerede siyahi elf var söyler misiniz? Arondir'i oynayan oyunu hispanik, siyahi değil.
-
"Mezarında ters dönmek" deyimini Türkçe kaynaklı diye düşünüyordum. En çok ona şaşırdım.
-
Bir de eşcinsel cüce koysalardı tam olurdu, onu unutmuşlar bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 7 Eylül 2022; 12:53:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abartmış o kadar da değil
Uzun bir sürenin ardından ailecek oturup izlenebilecek bir dizi yapımı olmuş. Netflix gibi her bir kaç sahneye bir +18 sahne koymamışlar.
-
Türkçede zenci kelimesi ırkçılık veya hakaret değildir.
İlla afrikalı kökenli mi olmak zorunda. Irkçı mısın yoksa . İspanyol kökenli olması umrumda değil ki orjinalinde elf beyaz mı beyaz. İster İspanyol kökenli olsun ister afrikalı sonuçta elf beyaz değil.
Not: Zenci demek türkçede n-word ile alakası yoktur arkadaşlar sjw lere boyun eğmeyin. (@tnuviel37 sana özel yazmadım üzerine alınma)
Yok üzerime niye alınayım. Sadece şiddetle siyahi elf olmaz diyen arkadaşların yanlışını düzelteyim dedim. Sonra siyahi biri çıkar bizi niye katıyorsun der sıkıntı olur.
Bir diğer husus da elflerin tarifi konusundaki yanlışlık. Yazar Noldor hariç elfleri çok tarif etmemiş. Onlardan bahsederken de "fair" diyor ve bundan açık tenli oldukları düşünülüyor ama sadece o anlama gelmiyor. Zaten şekillere takılmamayı ne zaman öğreneceğiz. Sadece dizi için de değil genel olarak bu tarz şekilciliği ne zaman aşacağız merak ediyorum.
-
Senin evinde eşya varmı.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaNCeR91 -- 7 Eylül 2022; 17:29:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sana nasıl bir şey lazım?
Eşyasız ev mi olur?
-
Ben ilk iki bölümde 6.8 lik bir sey goremedim. İyiydi bence. 2. Bölümün yarısından sonra sıkıldım ama.
Yani sırf siyahi karakterler yüzünden düşük olabilir yoksa başka sorun göremedim ben
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netflix olsaydı olurdu
adam haklı,dizi tolkieni mezarında ters dönderecek düzeyde kötü.
-
Yani beklenti yüksekti tabi ama dizi yavaş yavaş tempo tutacak gibi. Ben ilk bölümü daha çok karakterlerin tasviri gibi gördüm. İkinci bölümün ortasından sonra ise ısındım yavaş yavaş. Ben hikayeye odaklanmak gerektiğini düşünüyorum. Oyunculuk olarak çok sırıtan bir karakter de yoktu. Dolby vision gerçekten görüntüleri oldukça canlı hale getiriyor.
-
afrika köy gibi fakir bir yer neden oynasın? çoğusu göçmen afrikadan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
boş yapmış... resmen saçmalamış... homofobik troll...
-
homofobik ırkçı... eşcinsellik bulaşmaz özenilecek bir şeyde değil... hastasınız...ama kafadan...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X