Şimdi Ara

Elo Hell (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
14.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elo hell dediğin zaman hep olan bir şey gibi ama bazılarına hiç denk gelmiyor adam tıkır tıkır oynuyup gidiyor noob bile olsa

elo hell neki bi söyle anlayalım 1200 kadar olan maçlardamı elo hell demek adam 1600 elo da bile şansızlığına leave denk geliyor yada noob yada troll bu şans sana denk gelebilir

bazıları 2 kişi girin diyor giriyoruz benim bichunmo nick li bi arkadaşım var oynuyoruz bazen alıyoruz bazen öyle denk geliyorki 4 kişi bile girmişseniz olmuyor olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amops2 -- 10 Temmuz 2011; 13:27:23 >
  • Ya ben gitsem direk kaçıcaklar o yüzden sana diyodum :D
  • beyler yanınızdayım sakin olun.
  • Nadir rank oyun oynarım şu ana kadar 10 oyun attım 7win 3 lose var elom 1300lerde. Girdiğim tüm oyunlarda(1oyun hariç) takımım çok iyiydi buna yenildiklerimizi de katıyorum. Dediğiniz gibi elo hell varsa gerçekten şanslıymışım Ama ben elo hell bi yana 5v5 solo'nun tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum gelir ya da gelmez orası hiç belli olmaz. O zaman eloyu 1500lere çekene kadar ara sıra girmek lazım daha az troll geliyor gibi gözüküyo
  • eLo hel 1400 - 1700 elo arası yanı elo ya dustum gıbı durumlar yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

eLo hel 1400 - 1700 elo arası yanı elo ya dustum gıbı durumlar yok...

adam pro
  • Konudan saptık iyice bana yardımcı olucak yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet386

Beni şu elo hell'den çıkarana ne isterse vericem gercekten o derece bunaldım.Bir adam ilk 12 dakikada 7 kere ölüp sonra leave yapar mı ya yeter ertık bıktım bunlardan

Adamı çıkarıyorum beyler. 2 de 2. 9 0 13 ashe 16 2 11 kennen g0g0g0.
  • adam haklı beyler dagılın
  • Hacı o bişey değil,adam öldürcem diye kuleye ölen elemanlara sinir oluyorum ben.
  • Abi kafayı yicem ya ace yapmisiz inhibitor kulesine dalip millet respawn olmadan bitirelim diyorum adamlar barona gidiyorlar ya. Sonra respawn oluyo adamlar tf teleport oluyo bizim baseye ve rahat kazanabilecegimiz maçı kaybediyoruz böyle mallık olurmu ya.
  • ace atınca hepsi teleport atıyo işte elo hell in tek cümleyle karşılığı elo hell vardır her türlü vadır

elom 750 gerçekten berbat bir elo . ama inanın ki 750 eloluk bir adam değilim. geçen gün yanlışıkla nidale aldım takımada uyuyordu en kötü oynadığım champlardan biridir 6 6 10 oynadım yani bi zararım yoktu takıma akinse faydam vardır
    ancak gelin görün ki 4 kişiyi kestik biride dip can base e teleport attı takımda 3 kişi farklı lane ve nc lere gitti biz arkadaşla yardık sadece tek kule alabildik sonra gerisi doğdu takımca 5 kişi gitsek aşağıdan 2 kule alıcaktık hatta belki inhibatore dayancaktık çünkü 5kişi takımını toplamışsın oyunda eşit 39-38 temafight a hazırsın demektir bu ancak elo hell bunlara izin vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

ace atınca hepsi teleport atıyo işte elo hell in tek cümleyle karşılığı elo hell vardır her türlü vadır

elom 750 gerçekten berbat bir elo . ama inanın ki 750 eloluk bir adam değilim. geçen gün yanlışıkla nidale aldım takımada uyuyordu en kötü oynadığım champlardan biridir 6 6 10 oynadım yani bi zararım yoktu takıma akinse faydam vardır
    ancak gelin görün ki 4 kişiyi kestik biride dip can base e teleport attı takımda 3 kişi farklı lane ve nc lere gitti biz arkadaşla yardık sadece tek kule alabildik sonra gerisi doğdu takımca 5 kişi gitsek aşağıdan 2 kule alıcaktık hatta belki inhibatore dayancaktık çünkü 5kişi takımını toplamışsın oyunda eşit 39-38 temafight a hazırsın demektir bu ancak elo hell bunlara izin vermiyor

Sanki beni anlattın.Benimde 800 civarında dolaşıyor.Takımdaki şebekler yüzünden kaybetmek o kadar koyuyo ki anlatamam.Zaten biliyorsunuz.Biraz önce takımda bir malp. biz takım savaşı yaparken bile saçma sapan jungle yapıyordu.Hiç bizle dolaşmadı,savaşmadı.Ama saolsun bi Noc. vardı o kurtardı.

• 1000 den yukarı çıkamadım daha. Ne zaman 1000 olsa illaki bir feeder , leaver la karşılaşıyorum .
  • Elo hell kanıt:

Adam 6.dk da 0-4 olunca zaten yenildik diyerek hiç bulaşmadım.20.dk ya kadar minion ekstim.
     Elo Hell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 13 Temmuz 2011; 0:05:17 >
  • Elo Hell filan var da şu 600-700 eloya düşen adamlar nasıl beceriyor onu anlamıyorum bunun için gerçekten büyük bir yetenek gerekiyor. (Sözüm hesabı çalınıpta çalan adamın elo düşürmesiyle olanlara değil, kendi oynayıp da düşenlere.) Ya madem yeniliyorsun ranked girme biraz normal oyuna gir daha sonra gir ranked oyuna yani. Öyle her zaman takıma da kötü adam gelmez ki iyi adamlar da geliyor mutlaka.
  • Fiddle jungle yapıcam diye 3 kere bluebuff'a öldü oyun başında. Sonra lane'e geçti 3 kere de orda öldü. Tekrar jungle denedi 2 kere daha bluebuff'a öldü. Sonra tekrar lane'e döndü ve oyun sonuna kadar 6 kere daha öldü. 0/14 oyun tamamladı. Anlamıyorum şaka gibi kaybedince niye 49 rating düşüyor lan bende??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Fiddle jungle yapıcam diye 3 kere bluebuff'a öldü oyun başında. Sonra lane'e geçti 3 kere de orda öldü. Tekrar jungle denedi 2 kere daha bluebuff'a öldü. Sonra tekrar lane'e döndü ve oyun sonuna kadar 6 kere daha öldü. 0/14 oyun tamamladı. Anlamıyorum şaka gibi kaybedince niye 49 rating düşüyor lan bende??

Yeni başladıysan ranked oynamaya ilk başlarda öyle fazla puan alıp fazla puan kaybediyorsun git gide düşüyor o benden 12 filan düşüyor mesela kazanınca da 9 filan geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltaninsapi

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Fiddle jungle yapıcam diye 3 kere bluebuff'a öldü oyun başında. Sonra lane'e geçti 3 kere de orda öldü. Tekrar jungle denedi 2 kere daha bluebuff'a öldü. Sonra tekrar lane'e döndü ve oyun sonuna kadar 6 kere daha öldü. 0/14 oyun tamamladı. Anlamıyorum şaka gibi kaybedince niye 49 rating düşüyor lan bende??

Yeni başladıysan ranked oynamaya ilk başlarda öyle fazla puan alıp fazla puan kaybediyorsun git gide düşüyor o benden 12 filan düşüyor mesela kazanınca da 9 filan geliyor.

Tamam sağol 23'e düştü artık

• Valla ilgisi var mı bilmiyorum ama sanırım bu olaydan Support ya da Jungle karakterlerle sıyrılmak gerekiyor.
    2 gündür 700 den 964'e kadar çıktım. Trundle ile 700'den 850 civarına, Sona ile de oralardan 964'e geldim.

Sona ile siz iyi olursanız garanti yeniyorsunuz. Çünkü AD Carry ile aynı lane gitmeniz gerek. Siz iyi olunca AD carryniz kasacak, AD carryniz kasınca da yeneceksiniz, olay bu.
    Trundle olayı da aynı. Lane'i fazla umursamadan jungle'ınızı yapın. Sonuçta her ne kadar off-tank'a kaysa da çok sağlam AD carry olacak bir yapısı var.

Sona ile henüz yenilmedim, Trundle ile 1 kez yenildim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.