Şimdi Ara

Elo arttıkça daha fazla troll geliyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav arkadaş 4 gündür elo hellden çıkmaya çalışıyorum 832 elo dan 1102 eloya geldim 4 günde ard arda 6-7 kez kazandım ama şu anda 1 kazanıyorum 1 kaybediyorum çıldırıcam en çok troll 1000-1100 arasında mı yoksa bana mı denk geliyo anlamadım gitti 900lerdeyken hiç yenilmeden 1000 e geldim 1000den sonra her el troll ad carry oynuyorum jungler ölü redi ben aldım adam redi aldım diye oyunu bıraktı ama yaşadığım en saçma olay oyunun ortalarında solotop öldü bende gittim ordaki 1 partiyi kestim adam o yüzden afk oldu sanki onları ölüyken kesebilicekti neyse yazdım böyle iyi oldu biraz rahatladım

• dostum elo hell şimdi başlıyor 1100 den1500lere cıktınmı işin kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackie Boy -- 7 Temmuz 2012; 20:55:33 >
  • Oyunda troll dan çok ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1200 e karşı rankede yeni başlamış ''engri poland çild'' 'lerle karşılaşacaksın işin zor premade gir kurtul.
  • 800ler kader kurbanı zaten şikayetleri yok onların oynar onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

1200 e karşı rankede yeni başlamış ''engri poland çild'' 'lerle karşılaşacaksın işin zor premade gir kurtul.

Premade giriyosunda bir yere kadar adamlar oyun bırakıyor ya yok böyle birşey madem oyunu bırakıcaktın niye giriyosun ki bebek gibiler onları ikna etmeye uğraşıyosun bide iyi giden adamların kendini beğenmişlikleri var adama hiç bişey demiyiceksin bişey dedin mi yandın adam ya oyunu bırakır yada gider mide bilerek kill verir
  • demek 1 partiyi kestin priestte var mıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

dostum elo hell şimdi başlıyor 1100 den1500lere cıktınmı işin kolay

1100 le 1500 arası bi fark yok 4 16 karthus 0 12 kenen neler neler var
  • Sormadan adamın buffını alma sen de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

demek 1 partiyi kestin priestte var mıydı

tauren priest olsa keşke
  • 1 leveldan itibaren mal adamlari ignorelasaydin keske cok yarari oluyor cidden , bu arada buff alma sormadan benimkisini biri aldiginda sinir krizi geciriyorum gank yapamiyorum buffi calan adam fail fail diye agliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

1 leveldan itibaren mal adamlari ignorelasaydin keske cok yarari oluyor cidden , bu arada buff alma sormadan benimkisini biri aldiginda sinir krizi geciriyorum gank yapamiyorum buffi calan adam fail fail diye agliyor

ignore sadece adamların yazdıklarını görmemeni sağlıyor başka bi işe yaramaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.