Şimdi Ara

Elizabeth, Hayat kurtarır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sabah 16Y ile 10:30 da Kadıkoy'e doğru yola çıkarım okula gitmek amacıyla. Dun sabah çıkmadan şeytan dürttü elizabeth'e başvurayım dedim. Oldukça kararsızdım ama son kararım olumlu oldu. Aslında 10.30 a daha vardı fakat 5 dakikayla otobüsü kaçırdım. 11.45 otobusune bınmek zorunda kaldım. Söförden öğrendiğim şey beni şoka soktu. Elizabeth sayesinde kaçırdığım otobus kaza yapmış... Evet arkadaşlar kesin kararım ve tezimdir. Elizabeth hayat kurtarır!

•  Elizabeth, Hayat kurtarır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Fuddy -- 22 Eylül 2012; 18:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AstronomikŞuur

Her sabah 16Y ile 10:30 da Kadıkoy'e doğru yola çıkarım okula gitmek amacıyla. Dun sabah çıkmadan şeytan dürttü elizabeth'e başvurayım dedim. Oldukça kararsızdım ama son kararım olumlu oldu. Aslında 10.30 a daha vardı fakat 5 dakikayla otobüsü kaçırdım. 11.45 otobusune bınmek zorunda kaldım. Söförden öğrendiğim şey beni şoka soktu. Elizabeth sayesinde kaçırdığım otobus kaza yapmış... Evet arkadaşlar kesin kararım ve tezimdir. Elizabeth hayat kurtarır!

Hayat kurtardığına emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

quote:

Orijinalden alıntı: AstronomikŞuur

Her sabah 16Y ile 10:30 da Kadıkoy'e doğru yola çıkarım okula gitmek amacıyla. Dun sabah çıkmadan şeytan dürttü elizabeth'e başvurayım dedim. Oldukça kararsızdım ama son kararım olumlu oldu. Aslında 10.30 a daha vardı fakat 5 dakikayla otobüsü kaçırdım. 11.45 otobusune bınmek zorunda kaldım. Söförden öğrendiğim şey beni şoka soktu. Elizabeth sayesinde kaçırdığım otobus kaza yapmış... Evet arkadaşlar kesin kararım ve tezimdir. Elizabeth hayat kurtarır!

Hayat kurtardığına emin misin?

Kiminin kaybı kimimizin kârı bazen. diyelim

• Tuvalete çekiliyom 5 dk bekleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanmayın beyler ateist bu.
  • hemen gelicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belki sende binseydin otobüs 2.3 sn geç kalıcaktı ve kaza olmıyacaktı.Hepsi Luna nın suçu Eliabeth demek istedim.
  • ama çocuklarının katili oldun...hatta katliam yaptın

• Sonunda seni buldum.Gel buraya!Seni zindana atacam!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.