Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
38
Favori
74.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    Evet amacım bu saatten sonra PVP yapmak F-off için en iyi klavye mause deniyor, bir kaç denediğim ayar var ama alışması zorluyor...
  • Hocam sadece fa-off uçmak cqc oyuncularının tercih etmediği birşeymiş, sürekli olarak kontrolde olmak için fa açıp kapatıyorlarmış (bir videoda bahsediyorlardı. bulursam editlerim). Büyük gemilerde dönüşler için açıp kapatıyorum ciddi şekilde dönüşlerde yardımı oluyor. ayrıca daha ufak gemilerde kontrolden çıkmak oldukça kolay ve bir kere kontrolden çıkınca fa-kapatmak bazen yeterli olmuyor. tamamen fa-off uçanların hakkını vermek lazım ama tamamen fa-off uçmak bence o kadarda gerekli değil.
  • Gemimde 64 lük kargo var. İçi guardin fsp için malzemeler var, atmam satmam mümkün değil zor topladım. Bu kargoyu istasyonda bir depoya veya bir gemiye depolayabilirmiyim. Şu ana dek bir çözüm bulamadım. Çözümü olan varmı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: orca_kaos

    Gemimde 64 lük kargo var. İçi guardin fsp için malzemeler var, atmam satmam mümkün değil zor topladım. Bu kargoyu istasyonda bir depoya veya bir gemiye depolayabilirmiyim. Şu ana dek bir çözüm bulamadım. Çözümü olan varmı.
    Depolama olmuyor ne yazık ki ve başka gemiye de depolayamıyoruz, gemi değiştirirken bu malzemeler yeni gemiye aktarılıyor ve yeterli yer yoksa yeni gemide gemi bile değiştiremiyorsun, gerçekten çok saçma ama yapacak bir şey yok. Ancak sadece guardian FSD booster için o kadar çok malzeme gerekmiyor ki sadece 8 tane HN Shock Mount gerekiyor gerisi materyal olduğundan kargo yeri kaplamıyor, kargonda neler var bir kontrol et derim.
  • Gemi olarak Dolpin ve 14m param var, Sagittarius A'ya geze geze gitmek istiyorum bu gemi yeter mi? yoksa para mı kasayım? 55 saat oynama sürem var hiç ekonomi işine girmedim hep yolcu taşıdım gezegenlere indim foto çektim.
  • Robigo sistemde housers istasyonuna git buradaki sirius yolcu taşımalarını yap ilk başta fazla kazanmazsın ama daha sonra tek seferde 12 milyon cr alırsın. Type 7 bunun için çok uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o gemiyle zorlanırsın
    Sana anaconda lazım
    Bu gemiyi alacak parayı yine yolcu taşıyarak kazanman gerekecek arkadaşın dediği yerde iyi para kadar ın
    anaconda ya birazda modlama yapınca istediğin yere gidersin
    Modlama dan kastım fsd yi yani atlama mesafesini artırman gerek ki uzun mesafeler atlayabilmek için
    Aslında asp Explorer bu iş için yeterli uzun mesafe atlayabiliyor hatta birde fsd booster da ekleyince 60 ly ye çıkıyor mesafe
    Ama uzun mesafe keşif için biraz dayanıklı gemi lazım o da anaconda en iyi tercihiniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam, ilk işim type 7 ve sirius izni almak sonra anaconda için para kasmak, yardım için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yeni başladımda mining için neler gerekli ve nasıl yapılıryardımcı olabilecek varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    tamam, ilk işim type 7 ve sirius izni almak sonra anaconda için para kasmak, yardım için teşekkürler.
    Yolcu taşıma görevi Sirius sisteminde değil hocam Robigo'da yani izin almana gerek yok. Type 7 alıpta kasabilirsin direk Dolphin ilede gidebilirsin, ben Dolphin ile geze geze gitmiştim Robigoya sonra Dolphin ile Type 7 parası kasıp onu aldım ama pek memnun kalmadım açıkçası çünkü bazen yolcular aranan kişiler oluyor bunları taşırken taranırsan güvenlik saldırmaya başlıyor bir kaç kere Type 7'de başıma geldi, yolcular aranıyor olabilir diyorsa o görevleri almaman lazım o zamanda kazancın bir hayli düşüyor. En güzel Python ile kasılıyor zira hiç güvenlik olmayan Robigo Mine'a inebiliyorsun, Dolphin ile Python parası kasana kadarda yapabilirsin 2-3 saat sürer maksimum. Robigo Mine'dan bütün Sirius atmospheric turist gezisi görevlerini alacaksın hocam bölge Robigo'ya sadece 60 ıy uzaklıkta orada turistleri gezdirip geri getiriyorsun gemine göre 12-15 dakika sürüyor ve 7-25 milyon arası kazanıyorsun yani Dolphin ile bile gitsen her tur başına 7 milyon civarı kazanırsın..

    Gemi parası kasılınca yada yolcu kabini falan lazım olursa Robigo'ya yakın Ceos sisteminde çoğu var oradan alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminmetehan -- 2 Haziran 2019; 19:32:53 >




  • sistem güzelmiş akşamları kalabalık oluyor millet minibüs hattı gibi sefer atıyor, benzer görevi karıştırıp yanlışlıkla aranan aldım görev yerine gitmemle patlamam arasında geçen süre 2 saniye oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    sistem güzelmiş akşamları kalabalık oluyor millet minibüs hattı gibi sefer atıyor, benzer görevi karıştırıp yanlışlıkla aranan aldım görev yerine gitmemle patlamam arasında geçen süre 2 saniye oldu.
    hele birde xenoların yayına gitmeyi dene o daha kısa sürer zannımca :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

    sistem güzelmiş akşamları kalabalık oluyor millet minibüs hattı gibi sefer atıyor, benzer görevi karıştırıp yanlışlıkla aranan aldım görev yerine gitmemle patlamam arasında geçen süre 2 saniye oldu.
    Ben hiç openda atmadım ama aynen dolmuşçuluk valla, 400 milyon civarı kastım Python'la ama artık sıkıntıdan uyukluyordum baktım bu gidişle yıldızın birine balıklama dalacam bırakmıştım kasmayı

    Unutmadan eğer grade 5 materyal verirlerse görevlerden mutlaka onu seçin çünkü bazı materyaller sadece böyle taşıma görevlerinden alınabiliyor.




  • Merhaba,

    Oyuna başlayalım 1 gün oldu. Videolar izleye izleye, rehberlere baka baka az buçuk bir şeyleri çözdüm. Fakat öğrenmem gereken çok uzun bir yol var. Bu yolu en kısa zamana indirmek ve maksimum zevki bir an önce almak istiyorum. Bu konuda sorduğum sorulara whatsapptan ya discord grubu varsa ordan cevap verebilecek birileri var mıdır?
  • Omantielvo kullanıcısına yanıt
    burdan cevaplarız hocam

    not: hatta yanına gelirim takılırsın bana
    vurduğum gemilere bir kere ateş edersin paraları kucaklarsın:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedser1 -- 1 Temmuz 2019; 13:58:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedser1

    burdan cevaplarız hocam

    not: hatta yanına gelirim takılırsın bana
    vurduğum gemilere bir kere ateş edersin paraları kucaklarsın:)
    Süper olur valla hocam :) Ben Çarşamba gününe kadar şehir dışındayım fakat çarşamba günü 8-12 arasında oyunda olacağım akşam sizde müsait olursanız takılırım peşiniz :)

    Soracağım sorular çok saçma gelebilir şimdiden kusura bakmayın.

    1- Bazı gezegenleri inceleyip para kazanabildiğimizi duydum. Huba girdiğimde gereken menüye giriyorum, gezegenlerin yanlarında atıyorum 50k yazıyor ama bu bilgiyi satamıyorum kırmızı renkli tüm gezegenler sebebi nedir?
    2- İlk bölgeden yanlışlıkla görev yaparak H8186 (yanlış olabilir bowen hubun olduğu bölge) sistemine geldim. Şimdi 1 Hoverım 1 default gemim var. Howerı kargo gemisi yaptım 16lık kargosu var. Şimdi para kazanma amaçlı hangi yolu izlemem lazım? Madenciliğe mi atılıyım, kargo görevlerini mi yapıyım (fakat kargo görevleri için item sayısı çok fazla) yoksa gidip maden bölgesinde federallerin saldırdığı adamları mı kovalıyım?
    3- Bounty kazandığım bir görev yaptım. Bowen Hub’a döndüm fakat bounty üretini alamadım sebebi nedir nasıl alınır?
    4- Turist taşıma olayında güzel para var deniyor. Turist gemisini için ne kadar para toplamalıyım ve hangi gemiyi almalıyım.




  • Omantielvo kullanıcısına yanıt
    hocam sırasıyla cevaplayım sorularını
    1. bilgiyi satabilmen için incelemesini yaptığın sistemden en az 20 ly uzaklıktaki başka bir sisteme satman gerekiyor
    2. madencilik için henüz uygun durumda değilsin sonraya bırak. mission görevlerini yapmanı tavsiye ederim özellikle federallere çalış rank atlarsın yani rütbe kasman gerek bir tüccarın işini yapıp reputation ının arttıkça bir sonraki görev ücretleri katlanarak artacaktır yani bol bol görev yapıp ufak ufak para kazan
    3. bounty ücretini contact bölümünden sağdan ilk yere tıklayarak git orda yazar zaten. tabi eğer vurduğun vatandaş başka sistemden ceza almış ise o sistemden parasını alabilirsin. bounty avcılığı çok karlıdır ama sabır gerek büyük gemilere ateş edip kaçman lazım zarar görmemek için
    4. beluga liner ve dolphin turist işi için biçilmiş gemilerdir aslında ama ben o gemileri hiç kullanmadım biraz para kazandıktan sonra iyi bir gemi alıp yaparsın. ben python ile çok turist taşıdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler :)

    Bana görev veren 7 kişi vardı fakat bunlar bir partiye üyeydi. Yanlışta hatırlıyo olabilirim. Bunlardan hangisi federallerin adamlarıdır?

    Bir de contact dediğiniz yer 1'e basınca çıkan ekranda ki contact bölümü müdür?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omantielvo kullanıcısına yanıt
    federallerin arması var tabi empire (imparator lük) olan da olur. rank kasmak için diğer görevler düşük rank puanı verir
    o sebeple ya federasyona ya da empire a çalışacaksın

    o menüye istasyonda iken starport services dan girince sol menüde contact var oraya gireceksin
    resimlerden bak
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • speedser1 kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Yarın oyuna girdiğimde yine bir kaç soru biriktirir buraya yazarım :)
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.