Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyond güncellemesi neler getirecek Türkçe açıklama var mı bir yerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu geçenlerde indirimdeyken aldım 44 saat kadar oynadım daha da oynayacağım. indirimdeyken 18 liranın hakkını fazlasıyla veren bir oyun dışarıdan göründüğü kadar da zor değilmiş. başlarda extraction zonelarda federal gemilerin saldırdıkları aranan elemanlara son anlarda 1-2 vuruş yaparak üzerlerine konan bountylerden güzel paralar kazanabiliyorsunuz. savaşlar oldukça eğlenceli. şimdilik gelişmek için yolcu taşımacılığı yapıyorum aynı sisteme birden fazla görev olursa 2-3 milyon cr rahat kazanılıyor. şunu da eklemek isterim horizon dlc oyuna çok farklı bir boyut katıyor gezegenlere inme olayı bambaşka. dlcyi henüz almadım ama gerekli mi bence gerekli. horizon olmadan oyunu sanki tekerlekli sandalyeyle oynuyorsunuz gibi bir şey. yine de yapılabilecek etkinlikler çok. oyundan oldukça keyif aldım uzun süre de oynamayı düşünüyorum almak isteyene kesinlikle öneririm. tüyo vermek isteyen yardımsever arkadaşlar olursa steamden ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beherit -- 8 Şubat 2018; 10:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bullx

bunu buraya bırakayım,
    ilk yayınlandıktan 1 ay sonra falan izledim bu videoyu ama archonun karşısındakinin nickine dikkat etmemiştim. FDL oyuncusu meğer türkmüş.
    arkadaşın nicki ellerimkirli

işte o gördüğün kişi (yani ben) 6 ay sonra arcon fury' den intikamını aldı, üstüne usta bir pvp oyuncusu oldu :)

Videoları youtube kanalında bulabilirsin

CMDR ELLERIMKIRLI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu ilk defa bugün duydum. Normalde Warface, Battlefield 4 gibi FPS ve akıcı oyunları oynamayı severim. Zaten iş güç uğraşan biriyim reelde. Fakat deneyesim geldi oyunu.
  • Steam'daki indiriminde oyunun kendisiyle beraber toplam 3 içeriğin olduğu paket 59 lira. Oyunun kendi sitesinden "Buy" tıkladığınızda karşınızda çıkan paket ise sadece 16 sterlin. Pakette sadece 3 içerik yok, ben en iyisi direkt linki vereyim:

https://www.frontierstore.net/games/elite-dangerous-cat/elite-dangerous-commander-deluxe-edition.html?_ga=2.79658454.35309955.1518950139-2085907779.1518950139

Şimdi ben buradan alsam ne olur ki? Daha mantıklı değil mi buradan almak?

• Herkese iyi günler, Elite Dangerous oyununun Astra ismindeki yapay zekasını hepiniz biliyorsunuzdur. oyun içindeki bir çok işlemi sadece sesli komut ile gerçekleştiriyor oyun hakkında sorduğunuz sorulara cevaplar veriyor ne yazık ki bunun için çok iyi İngilizce bilmeniz ve çok iyi bir aksana sahip olmanız gerekiyor ayrıca bunun için 15€ yaklaşık 70-80TL'ye denk gelen bir ödeme yapmak gerekiyor bu ödemenin 50-60TL'ye yakını ise sadece Astranın ses dosyaları için yani bu uygulamayı çok daha ucuza maletmek mümkün.
    Astra'nın Türkçe versiyonu için şuan da çalışmaktayız programın neredeyse %80'i bitti şuan da kendimizde Elite Dangerous oynarken kendi uygulamamızı kullanmaktayız. Programa kendi isteğinize göre özelleştirebileceğiniz komut ekleyip çıkarabileceğiniz ve bir bölüm de ekledik yakın zamanda programın demosunu yayınlamayı düşünüyoruz. Bu uygulamayı yaparken bazı masraflar yapmamız gerekti ve tam sürümünü yayınladığımızda satın alacak kitlenin ne kadar olduğunuda kestirmek açıkçası zor şuan 30-40TL gibi bir fiyat düşünüyoruz fakat bu foruma bunu yazmamızın sebebi ücretsiz deneme sürümünü yayınladığımızda bu deneme sürümü sona erince satın almak isteyecek kitle hakkında fikir sahibi olmak ve istediğimiz sayıya ulaşırsa fiyatını da seve seve düşürmeye hazırız tamamen satın alacak kişi sayısına bağlı. Ayrıca daha geliştirme aşamasında olduğu için deneme sürümünü yayınladığımızda Discord adreside paylaşıcağız. Herhangi bir sorun oluşursa sesli sohbet'e katılabilirsiniz ve sorunu çözmek için elimizden geleni yaparız fikir ve önerilerinizde programı geliştirmede bize yardımcı olur.

https://mizanart.wixsite.com/elaa Aslına bakarsanız hazır şablonlarla ayak üstü oluşturmuş bir site :) bunun içinde kusura bakmayın sadece fikir sahibi olmanız için oluşturduk programı tamamen yayınladığımızda düzgün bir site açarak buraya linkini ekliyeceğiz. Ayrıca sizden bir isteğimiz deneme sürümünü yayınladığımızda mutlaka deneyin satın alıp almamanız önemli değil deneyerek bize geri dönüş yapmanız bizim için çok önemli.

• başkan ben dahil birkaç grup daha bu işe girişti daha önce ama windows un türkçe ses algılamaya müsade etmemesi yüzünden hiç verimli olmadı. bu sorunu nasıl hallettiniz acaba? birisi yandexin ses tanıma aplikasyonunu kullandığını söylemişti onlarda geliştirmeyi durdurdu sonradan sanırım aydınlatırsan sevinirim :)
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bir hayli zor oldu. :)
    Google api'sini denedim ancak windows'un recognizesi Türkçe algılama da çok karışıklıklar yarattı. O yüzden baştan sadece windows'un ses tanıma özelliğini kullanma yoluna gittim ve bir akşam hiç beklemediğim bir şekilde windows'un ses tanımlama özelliğinin Türkçe'yi de gayet iyi anladığını gördüm, sistem dilinin İngilizce olmasına ve programın İngilizce gramerine sahip olmasına rağmen Türkçe'yi de iyi anlaması beni de şaşırttı. :) Şuan gayet iyi bir şekilde ses tanımlaması çalışıyor tuş basımlarını yerine getiriyor ve sesli olarak karşılık veriyor. :)
  • Benim bi sorum var.

Wanted oldukmu bunun cezasını falan ödeyimp silemiyormuyuz. bunun mantığını anlatabilirmisiniz illa vurulup patlamammı gerekli?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihanna kullanıcısına yanıt
    İlgili sistemden gidip bir hangarda contac kısmından ödeyebiliyor olman lazım.

• ceza aldığım sistemde de gittim orda hiç birşey kullanamıyorum başka sistemdede gittim yine olmuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihanna

Benim bi sorum var.

Wanted oldukmu bunun cezasını falan ödeyimp silemiyormuyuz. bunun mantığını anlatabilirmisiniz illa vurulup patlamammı gerekli?

7 gün filan beklemen lazım. Güncellemeyle de değiştiriyorlar bazen, oyunun wikisinden veya redditten veya Frontier forumlarından bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihanna kullanıcısına yanıt
    son güncelleme ile suç ve ceza sistemi değişti. sorunun cevabı para cezası yani fine gözüküyorsa ceza aldığın istasyonda ödüyorsun. fakat bi gemi patlattıysan “gemine” ödül konuyor ve interatellar factor bulunan bi istasyonda ödeyebiliyorsun ama ödemeden önce patlattığın gemi başına 1 puan yükselen bir değer var onun sıfıra inmesi gerekiyor. 1 puan düşmesi için oyun içinde open play de 2 saat geçmesi gerekiyor örnek olarak 3 gemi patlattın 3 noteirety -mi ne emin değilim- seviyen oluyor 6 saat sonra sıfıra düşüyor ve cezanı ödeyebiliyorsun. inara.cz de sana en yakın interdtellar factor olan istasyonu bulabilirsin. bu bahsettiğim puan ne kadar yüksekse seni avlamaya çalışanlar o kadar güçlü oluyor birnevi aranma seviyen gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tursuluekmek -- 12 Mart 2018; 20:4:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Ceza süresinini tamamlanması için oyunda olman gerekiyor mu yoksa oynamadığın zamanalrda da süre azalıyor mu?
  • Duncan Idaho D kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi
    quote:

1 puan düşmesi için oyun içinde open play de 2 saat geçmesi gerekiyor
  • herkese merhaba arkadaşlar.

bu oyun şu an steamda indirimde.

fakat benim sormak istediğim başka bir soru var

Elite: Dangerous ile Elite Dangerous: Horizons arasında ne gibi faklılıklar var

horizon serisini almak gereklimi

horizon serisi bir ek paktemi bunuda ayrıca satınmı almak gerekiyor.
  • Mc_Doglos kullanıcısına yanıt
    Horizons ile gezegenlere inis yapilabiliyor bence horizons almalisin sade pakette sadece gemidesin

• Şu oyunda gezegenlerle etkileşim biraz daha fazla olsaydı. ulaşım böyle çekirge misali sistemden sisteme atlama şeklinde değil ,daha zorlu daha dolambaçlı olsaydı.Bambaşka olurdu. İkincisi gelsin gariii.
  • Beraber oynamak isteyen varsa oynayabiliriz arkadaşlar Pythonum var.
  • Burada mesaj görünce sorayım dedim.

Şimdi biraz da Roleplay etkisi ile belli bir bölgede Type 6 Kargo gemisi ile ufak çaplı taşıma işleri yaparak para kazanıyorum. Yakında Type 7 alacak param olur.
    Eravate, Apoyota, Gd215 falan civarında takılıyorum ve bir miktar saygınlık v.b arttı.

Gönlümde ise Güneş sistemi yakınlarında takılmak var. Sizce Güneş sistemi yakınlarına gidip yeni bir başlangıç mı yapayım yoksa olduğum yerde kalayım mı?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.