Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaçakcılık görevlerini oyun kendi veriyor bana nasıl oluyorda oyunun açığı konumunda muamele görüyor anlatabilirmisin. yaptığım şeyin bilmediğim bir yönü var muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

kaçakcılık görevlerini oyun kendi veriyor bana nasıl oluyorda oyunun açığı konumunda muamele görüyor anlatabilirmisin. yaptığım şeyin bilmediğim bir yönü var muhtemelen.

solo private arasında relog yapıp görev biriktirenler var o şekilde yaptığını sandım öyle değilse özür dilerim o şekilde 10-15 görevi biriktirip tek turda 40-50m civarı kazanç elde edenler var
  • Bu oyunun ne oldugunu hic hic bilmiyorum yahu. Surekli uzay gemisi icinde miyiz neyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hakkindaven ufak bir fikrim yok. Youtuber tavsiye edebilircmisiniz? Sifirdan anlatan. Cunku ciddem hicbir sey bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=N86udc8lO6o
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    çalışan biri olduğum için akşam zaman bulabilirsem ancak 1 saat zaman ayırabılıyorum o yuzden o an ne çıkarsa onu alıp gidiyorum. bahsettiğin yöntemi biliyorum ama onu yapmak için herhalde 3 4 saat zaman harcamak gerekiyor benim için fazla lüx.
  • einhander kullanıcısına yanıt
    tamam kusura bakmayasın bu ara hem o yöntemi yapıp sonrada oyundan sıkılıp grubu terkedenler oldu o yüzden kızgınım biraz o yönteme afedersin tekrardan
  • Horizon oynayanlar değdi mi 150 tl vermeye? almaya değer mi? değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 18 Ocak 2016; 19:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maviasura

Horizon oynayanlar değdi mi 150 tl vermeye? almaya değer mi? değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

mesele sadece planetary landing değil yeğen. mesele multi crew, ship-launched fighters, loot and crafting ve commander creation... eve online oynayabilmek için aylık para veriyosun bu oyun içinde yıllık genişlemeleri almak için yıllık para verdiğini düşün, ki ayrıca küçük genişlemelerde var şuan beklediğimiz minor factions ile ilgili bir muhabbet var detayını araştırmadım.

Tuncel Kurtiz allah rahmet eylesin.

• Beyler uzun süredir oynamıyordum oyunu. Şimdi yeniden başladım ama ne yapacağımı bilemiyorum pek. Bitane viper mk IV var NPC anacondaları felan indirebiliyorum. Aracın değeri 5-6m. 1-2m de para var. Ne yapabilirim? Katılabileceğim, işe yarayabileceğim bir grubunuz var mı?
  • Ara tatil döneminde başlamayı düşünüyorum lakin bazı sorluarım var. Oyunun tamamen mp kısmıyla ilgileniyorum ama tam olarak nasıl işlediğini anlamadım. Anladığım kadarıyla oyunda bir level veya benzeri bir sistem yok. Misal öldüğümüz zaman herşeye sil baştan mı başlıyoruz ? Veya oyundaki korsanlar gerçek oyunculardan mı yoksa mob lardan mı oluşuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

Beyler uzun süredir oynamıyordum oyunu. Şimdi yeniden başladım ama ne yapacağımı bilemiyorum pek. Bitane viper mk IV var NPC anacondaları felan indirebiliyorum. Aracın değeri 5-6m. 1-2m de para var. Ne yapabilirim? Katılabileceğim, işe yarayabileceğim bir grubunuz var mı?

grubumuz:https://www.facebook.com/groups/1553998498255245/
    ts3 adresimiz: ts.elitedangeroustr.com
    2 ay kadar bir süredir sürekli oturmuş bi topluluğumuz mevcut oyunla ilgili. hergün gelen giden oluyor fakat sabit kalan ne yazıkki 20 kişi civarıyız gönül isterdiki daha kalabalık olalım (: sizide bekleriz buyrun her konuda tecrubeli yardımcı olabilecek arkadaşlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tursuluekmek -- 23 Ocak 2016; 15:08:33 >

• Join etmek için gönderi yaptım :)
  • 5M=500 ton altı ödüllü bir yarış düzenliyoruz bu akşam için ilgilenen olursa grubumuza bekleriz 4 pilotumuz hazırda var gezegende srv lerle yarışıcaz. parkuru buradan izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tursuluekmek -- 24 Ocak 2016; 17:56:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

quote:

Horizon oynayanlar değdi mi 150 tl vermeye? almaya değer mi? değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

mesele sadece planetary landing değil yeğen. mesele multi crew, ship-launched fighters, loot and crafting ve commander creation... eve online oynayabilmek için aylık para veriyosun bu oyun içinde yıllık genişlemeleri almak için yıllık para verdiğini düşün, ki ayrıca küçük genişlemelerde var şuan beklediğimiz minor factions ile ilgili bir muhabbet var detayını araştırmadım.

dediğin ship fighters, Horizona özel değil yeğen, ayrıca eve onlineda aylık plex parasını 1 veya 2 gecede oyun parası ile çıkarabiliyorsun yeğen. Hadi kolay gele

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

quote:

dediğin ship fighters, Horizona özel değil yeğen, ayrıca eve onlineda aylık plex parasını 1 veya 2 gecede oyun parası ile çıkarabiliyorsun yeğen. Hadi kolay gele

dayı ben sitelerinden anladığım kadarıyla yazdım ki horizons içinde yazıyor saydıklarım senin aksini okuduğun başka bir makale bilgi duyuru haber tarzı bişey varsa bilgilendirmeni rica ederim

• horizons 93 tl olmuş steamde fiyatını 38$ a çekmişler birde starter pack falan gelmiş her şeyi bir araya toplamışlar
  • Çok iyi oldu season pass olarak çıkması en başından beri böyle olması lazımdı zaten fakat ilerde fiyatının artması gibi bir durum varmı ?
  • arkadaşlar merhaba ben oyunu dün satın aldım . epey bir video izledim yazı okudum vs . ancak pc hardware oyun koşullarını karşılamasına rağmen ( hatta ilk başta otomatik algılama yöntemiyle ayarları oluştururken önerilen ayar olarak High 'ı seçmişti oyun) oyunda herhangi bir istasyona varmak üzereyken crash reporter açılıyor ve oyundan atıyor . herhangi bir hata vermiyor . bu bütün sistemlerde veya bütün istasyonlarda olmuyor ancak örneğin yakıtım bitmek üzere ve başka bir sisteme atlayış yapmak için yetecek kadar yok ve o sistemdeki en yakın istasyona girmem gerekiyor , ve tam 1 Mm gibi bir mesafe kalınca atıyor . Bunu yaklaşık 7-8 defa denedim ancak çıkamadım içinden . ticket ta yolladım henüz cevap gelmedi muhteelen çözüm önerisi deneme yanılma vs derken 3-4 günü alır oradan net bir çözümün gelmesi . daha önce bu gibi bir sorunla karşılaşmış olan ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim . kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: vmbuharin

arkadaşlar merhaba ben oyunu dün satın aldım . epey bir video izledim yazı okudum vs . ancak pc hardware oyun koşullarını karşılamasına rağmen ( hatta ilk başta otomatik algılama yöntemiyle ayarları oluştururken önerilen ayar olarak High 'ı seçmişti oyun) oyunda herhangi bir istasyona varmak üzereyken crash reporter açılıyor ve oyundan atıyor . herhangi bir hata vermiyor . bu bütün sistemlerde veya bütün istasyonlarda olmuyor ancak örneğin yakıtım bitmek üzere ve başka bir sisteme atlayış yapmak için yetecek kadar yok ve o sistemdeki en yakın istasyona girmem gerekiyor , ve tam 1 Mm gibi bir mesafe kalınca atıyor . Bunu yaklaşık 7-8 defa denedim ancak çıkamadım içinden . ticket ta yolladım henüz cevap gelmedi muhteelen çözüm önerisi deneme yanılma vs derken 3-4 günü alır oradan net bir çözümün gelmesi . daha önce bu gibi bir sorunla karşılaşmış olan ve çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim . kolay gelsin.

Ekran kartını güncelle, steam üzerinden oynuyorsan oyun dosyalarını doğrula, launcher üerindede bir doğrulama opsiyonu var onuda kullanardından. Ticket senden crash loglarını isticek şimdiden ticket'ını güncelle logları ekle oyunun kurulu olduğu klasörde bulabilirsin. Grafik ayarlarını en düşüğe getir öyle dene birde.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.