Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunhaberi.com t.s gelirsrniz beraber oynayabiliriz orda abdulkadir var oda e.d vi biz 2kisiyiz suan . Ben aksamlari o surekli orda ugurhan yonlerdi dersen yardimci olurlar. Biz wanted kestik surekli fakat baska seyler yapicaz buyuk ihtimal detaylari konusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğin adrese girdim ek olarak yeniyim bilgiye açım yardımlarını bekliyorum
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Evet sanirim dediginiz gibi bir sey oldu. Daha sonra denedim rahatca para kastim. Simdi type 6 aldim uzerine de gemiden pahali fsd taktim. rare trade yaptim 2 saatte ancak 1 milyon kasabildim pek sarmadi acikcasi ve kargo rack'imin yarisi bos gittim. 64'un 32'si doluydu. Daha hizli para kasmak icin oneriniz var mi normal trade ile daha hizli kasabilir miyim?

• birando B kullanıcısına yanıt
    Videodaki fehu sistemine gittim ancak elim bos donecegim gibi. Trade rank'im su an dealer ve iliskilerim de neutral durumda hic uygun gorev yok. Bu iliskileri en hizli nasil gelistirebilirim?

• bu görevi nasıl yapıcaz arkadaşlar[simage]
     Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU]
    [/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

Videodaki fehu sistemine gittim ancak elim bos donecegim gibi. Trade rank'im su an dealer ve iliskilerim de neutral durumda hic uygun gorev yok. Bu iliskileri en hizli nasil gelistirebilirim?

Charity görevlerini yaparak, videoda anlattım herşeyi. Video hakkında özelden bir sürü mesaj alıyorum. Videonun 20 sn sini izleyip haa olay Fehudaymış diyip kapatıyorsunuz sonra soru soruyorsunuz. Bir daha ki sefere makale yazacağım video çekmek yerine. Ama sonucun değişeceğini zannetmiyorum. Ben emek harcayıp video hazırlıyorum ve videonun içinde bulanan bir bilgiyi bana sormanız cidden beni yıpratıyor. O gördüğünüz 1 saatlik video 3 saatlik bir videodan montajlandı, Size sadece gerekli yerleri vermeye çalıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birando -- 30 Aralık 2015; 0:12:24 >
  • birando B kullanıcısına yanıt
    Charity görevlerinin ilişkileri artırdığını biliyordum ve yapıyordum da. Zaten sorum en hızlı nasıl artırabileceğimdi. Bunun dışında yapabileceğim bir şeyin olup olmadığını merak ettim. Ayrıca gelen charity görevlerinin hepsi liberallerle ilgiliydi ve shadow deliveries görevleri fehu organization tarafından veriliyordu hatırladığım kadarıyla veya bana hep öyle denk geldi. Bu yüzden sordum. Ayrıca videoyu izlemediğimi varsayarak çıkışmanız yersiz olmuş çünkü tamamını izlemiştim. Emeğinizi de takdir ediyorum, yanlış anlamayın. Ancak bir eleştiri olarak da şunu söyleyeyim videoda belirttiğinizi hatırlamıyorum ama keşke benim gibi oyuna yeni başlayanlar için ilişkiler dışında trade rank'ın görevlerde önemini vurgulasaydınız.
  • Arkadaşlar benimde aklıma oyun hakkında bir iki soru takıldı. Mesela X3 TC deki gibi kendi ticaret filomuzu kurup otomatik ticaret yaptırabiliyor muyuz veya kendi fabrikalarımızı inşa edebiliyor muyuz ? Malum X Rebirth faciasından sonra X3 TC yi aramayacağım sağlam bir uzay sim. arıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler iyi oyunlar.
  • Bi rare yada illegal ticaret rotası nasıl bulabilirim karli bir şekilde para yapmam lazım :/
  • Elite: Dangerous 37 TL etiketi ile çekici duruyor.

Elite: Dangerous bitmiş bir oyun mudur ? Sizde tamam bu oyun olmuştur, sorunları az, bitmiş bir ürün hissiyatı oluşturuyor mu?

Elite: Dangerous Horizons nedir ? Bu oyundan farkı nedir? Steam yorumlardan anladığım aslında elite'ın geliştirilmeye devam ettiği, horizons adıyla ayrı bir para tırtıklama yapıldığı yönünde, doğru mudur?
  • dogru
  • Aerospace kullanıcısına yanıt
    Elite dangerous oyunu geçen sene piyasaya sürüldü, bitmiş bir oyun mu derken, 2 yıllık battlefield 4 bile hala güncelleme genişleme alıyor. Aydan aya yenilik düzeltmeler geliyor tabi. Horizons paket. Gezegenler üzerine inebilmeye yarıyor. Sonra ucuzladığında alırım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerospace

Elite: Dangerous 37 TL etiketi ile çekici duruyor.

Elite: Dangerous bitmiş bir oyun mudur ? Sizde tamam bu oyun olmuştur, sorunları az, bitmiş bir ürün hissiyatı oluşturuyor mu?

Elite: Dangerous Horizons nedir ? Bu oyundan farkı nedir? Steam yorumlardan anladığım aslında elite'ın geliştirilmeye devam ettiği, horizons adıyla ayrı bir para tırtıklama yapıldığı yönünde, doğru mudur?

bitmiş bir oyundur evet, fakat aynı zamanda geliştirilmee devam edilen bir oyundur. geliştirici ekibin ez az 10 yıl boyunca her sene bir sezon çıkaracağı söyleniyor. geçen yıl ana oyun çıktı ve 5 önemli güncelleme geldi; wings, powerplay, cqc gibi. bu yılda horizons sezonu başladı ilk etap atmosfersiz gezegenlere iniş bu paket dahilinde yıl sonuna kadar aralıklarla karakter oluşturma bi gemiyi arkadaşlarla birlikte yönetme multicrew denilen konu looting crafting denilen bi olay birde büyük gemilerin kendi hangarlarından küçük gemiler savaştırabileceği güncellemeler gelicek resmi olarak açıklananlar bunlar. fiyatlandırma politikası bu şekilde olucakmış ana oyun çıktı son aylara doğru indirime horizons çıktı ana oyunun ilk çıktığı fiyatta sadece horizonsu alırsan ana oyunda dahil oluyor bunun dışında ana oyuna sahipsen ana oyunun indirimli fiyatı kadar bir indirimle horizonsa yükseltme yapabiliyorsun. horizonsu olan ve olmayanlar aynı sunucuda oynayabiliyor. kafana takılan bişey olursa sorabilirsin anlatmaya çalıştım ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kedi Adam

Bi rare yada illegal ticaret rotası nasıl bulabilirim karli bir şekilde para yapmam lazım :/

https://eddb.io/ adresinden trade rotaları bulabilirsin kullanımı basit anlayamazsan yardımcı olurum
  • Oyunu satn aldım Dünden beri oynuyorm fakat daha 1 tane gorev yapamadım.
    Starport service'den gorev almak istediğimde Kargo görevi
    asagida resimlere bakin gorevi almak istediğimde stolen filan diyor
    sonra O map'i arastırmak için oraya gittiğimdeyse Mission gorunen bolgeye.

Bu missionn gorundugu bolgede tek bir yıldız var
    Adi LHS3447 gidebiliecegım bir gezegen bu o gunesin adi
    Ama iyide orada Görev oldugnu gösteriyor:S Kac kere o güneşe giderek Gemiyi patlattım.
    Gezegenin içine girdiğimdede Horizon ek paketi olmadıgından iniş yapamıyorum tekrar cıkıyorm filan.
    Hangi görevi aldıysam bir turlu kargoculk yapamadım gittiğim gezegenler bomboş yıldız yani dibine girincede Sıcaklıktan patlıyorum.

Bu 2 gorevde iptal olmuyor oyuna bastan baslim dedim ama Profili nasıl sileceğim onuda bilmiyorm:/

Aha gorev burda Yıldızı gosteriyor LHS3447 Mission ama O yildiza gidincede baska bir gezegen yokki kargoyu teslim edeceğim yada Konabilecegim
    Tek o yildiz var ona girincede sıcaktan patliyor zaten.

AHA Gorevde git dediği yer ben bu yıldızın neresine girim? Biraz daha yakalssam sıcaklık uyarisi veriyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamze Sönmez -- 2 Ocak 2016; 19:35:18 >

• bende çok oynamadım ama bildiğim kadarıyla sallayacam bu çalma görevini de hiç yapmadım onuda söyliyim şimdi görev sana kargoyu nerden alacağını göstermiyor onu sen işaretlemişsin gibi daha çok çünkü hiç güneş işaretli bir görev görmedim genelde kargo görevlerinde alıyorsun internetten en yakın nerde var diye bakıyorsun oraya gidip malzemeyi alıp getiriyorsun ama çalma da farklı heralde detayda yazamamış bul getir diyor neyse görevi iptal etmek için sol paneli kullanman gerekiyor sol panelde üstten 2. yada 3. olması lazım bi yer görevleri gösteriyor ordan abandon edebiliyorsun yeni bir save ile başlamak içinde menude ayarlar kısmında var account sıfırlama oraları biraz karıştır bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

bende çok oynamadım ama bildiğim kadarıyla sallayacam bu çalma görevini de hiç yapmadım onuda söyliyim şimdi görev sana kargoyu nerden alacağını göstermiyor onu sen işaretlemişsin gibi daha çok çünkü hiç güneş işaretli bir görev görmedim genelde kargo görevlerinde alıyorsun internetten en yakın nerde var diye bakıyorsun oraya gidip malzemeyi alıp getiriyorsun ama çalma da farklı heralde detayda yazamamış bul getir diyor neyse görevi iptal etmek için sol paneli kullanman gerekiyor sol panelde üstten 2. yada 3. olması lazım bi yer görevleri gösteriyor ordan abandon edebiliyorsun yeni bir save ile başlamak içinde menude ayarlar kısmında var account sıfırlama oraları biraz karıştır bulursun

Okadar cok gezdimki
    Soyle bir gezegen gordum
    Dünya olablirmi? Keske Horizon Ek paketi olaydıda bakaydm:D

Yeni bir gorev aldım ama buda LHS3447 diyor ama orada girebilecegm bir yer yok Kızıl bir yıldız:/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamze Sönmez -- 2 Ocak 2016; 19:47:34 >

• dünyaya benziyorda değil dünya sol sisteminde ve horizons olsa bile dünya ya iniş yapılmıyor edit : dünyada olabilir şuan nerde olduğunu bilemedim sol sistemindeysen dünyadır :D

göreve gelirsekte istediği şey en yakın Frigaha (Green Keep) (135ls) burdaymış haritadan burayı bul zaten yakında dır onu işaretle oraya git bulunduğu yere vardığında iniş izni iste sonra in ordaki menude de nasıl yazdığını unuttum bi panel var satın alabildiğin ordan 2 tane alacaksın

baktığım sitede şuhttp://elitetradingtool.co.uk/ burdan lists dicen satın almak istiyorum diyip bulunduğu bölgeyi ve ne istediğini işaretleyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 2 Ocak 2016; 19:55:28 >
  • oyuna yenı başladıysa eğer gunes sıstemıne gıremıyor zaten. dunya degıldır.
  • SOL sistemi ise Dünya'dır ama değilse Earth-like gezegendir. Dünya benzeri gezegenler yani.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.