Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
76.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptopta Nvidia 950M ile görüntü kalitesi akıcılık nasıl olur beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuNTiS kullanıcısına yanıt
    güzel olur
  • Bu oyunu şuan indirimli alabilmek mümkün mü

• CnkYgT C kullanıcısına yanıt
    g2a ya bakabilirsin veya en yakın steam indirimlerini bekle :)
  • tursuluekmek kullanıcısına yanıt
    Elite Dangerous: Deluxe Edition olan paketi almak istiyorum ama dediğiniz ve vb sitelerde bu paket ile yok . Joyistik siparişim yola çıktı bugün en kötü bir şekilde satın alma yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuNTiS

Laptopta Nvidia 950M ile görüntü kalitesi akıcılık nasıl olur beyler?

ben 920m ile ayarlarla biraz oynayarak 60fps alıyorum neredeyse. optimizasyon çok iyi durumda.
  • Beraber oynayabilicegim arkadaşlar arıyorum, oyunda yeniyim..
  • Bu arada madencilik yapmak istiyorum ama kazdıgım madeni gemiden nasıl içeri alacagım, once rafineri istedi onu aldım, simdi e ve end tuşunu deniyorum yinede kargoyu hangara alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXENeO

Bu arada madencilik yapmak istiyorum ama kazdıgım madeni gemiden nasıl içeri alacagım, once rafineri istedi onu aldım, simdi e ve end tuşunu deniyorum yinede kargoyu hangara alamıyorum

Merhaba,

İki türlü alabilirsin
    1-manüel olarak; kargo kapağını açıp, parçayı seçip ona doğru yaklaşarak alabilirsiniz tek tek
    2 otomatik olarak; Limpetleri programlıyarak onları sizin için almasını sağlayabilirsin onun için ‘’Collector limpet Controller’’ modülü takmalısınız,

Youtube da izleyerek çok daha iyi anlayabilirisiniz detaylı anlatımlar var

Eğer madencilik ve Ticaret yapacam diyorsan Zemina Torval’a katılmanı tavsiye ediyorum Ton başına ~3800cr veren ticaret yolları (uzaklık 9LY)ve + %10 vergi veriyor eğer rank2 olabilirsen

• Hocam kargo kapagı acık yaklaşıyorum, 1 m kalıyor yine alamadım. Limpet aldım ama cephane gibi dolması lazımmış o eksik akşam bakarım artık tekrar. Teşekkür

• MaXENeO kullanıcısına yanıt
    http://www.elitedangeroustr.com/madencilik/
    ayrıcahttps://www.facebook.com/groups/1553998498255245/ grubumuz
    ts.elitedangeroustr.com teamspeak adresimiz
  • 1.6 ve 2.1 betası bugün başladı türkçe güncelleme notlarıhttp://www.elitedangeroustr.com/1-6-ve-the-engineers-2-1-guncelleme-notlaribeta/
  • Hala aktif olarak oynayan var mı? Horizons alıp yeniden başlamayı düşünüyorum. Şu anki en hızlı para kasma yöntemi ne?

• Gelen ek paketi ayrıca degil ana oyunla sattiklarindan beri alip oynamadim.dlc hala ayri satmiyorlar mi?sanirim oyun tarihinde bir ilk boylesi para gozluluk.

• Bende onu diyorum işte.Ana oyun bende varken ek paketi oynayabilmek için tekrar ana oyunuda dlc ile almam gerekiyor..Yanılıyormuyum ?
  • JakSocket kullanıcısına yanıt
    grubumuz aktif:https://www.facebook.com/groups/elitedangerousturkey/
    ts3 adresimiz: ts.elitedangeroustr.com
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    dlc ek paket olarak satılıyor ana oyun olmadan bi işe yaramıyor. dediğiniz gibi olan hali bu yıl başına kadardı düzeltildi sonra dlcyi 30lira yüksek fiyattan ana oyunla birlikte alanlar için gold asp explorer skini hediye edildi herkes mutlu
  • Robigo shadow smuggling işine girdim. Bug mı değil mi çözemedim. Görevler en az 2m veriyor ve 15-20 tane stacklenebiliyor. Şu starportlara girerken scan yememek için ne yapmak lazım? Çok yırtındım, silent runningle girdim, chaff attım, heat sink attım yinede scanliyorlar polisler.

• horizons 75 tl olmuş her güncellemede fiyatı düşürecekler heralde
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.