Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: einhander

quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Horizon almak zorunda değilsiniz. Oyunun kendisi de gelecek bütün güncellemeleri alacak. Açıkcası gezegenlere inip boş boş arazilerde dolaşmak için o kadar para verilmez. Ayrıca ilk oyuna sahipler için %25 indirimli satılıyor steamde.
    Hotas 30dolara indi amazonda bugun sipariş edicem ama bilmiyorum mouse rahatlığına alışmış birisi olarak zorlanır mıyım.

Bu arada nav beaconlarda dolaşırken filan bir anda istasyon gibi birşeyler spawn oluyor. Glitch mi yoksa horizon la ilgili bir event mi bilemiyorum. Horizon bende olmadığından bir etkileşim oluyor mu bilmiyorum.

selam

hangi hotas 30 dolara düşmüş amazonda

http://www.amazon.com/Thrustmaster-T-Flight-Hotas-Flight-Playstation-3/dp/B001CXYMFS/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1450385571&sr=1-1&keywords=hotas

muhtemelen budur bahsi geçen ben kullanıyorum ayrıca resimdeki gibi sabit deği ayrılabiliyor.cidden aprasının üzerinde bir performansı var..200 usd lik olan cvanavarlardan alamaycaksanız başka birşeye bakmayın.ve klavye mause dan çok daha rahat oynanış...

• yav ilk defa bir hedef yok etme gibisinden bir görev aldım gemiyi buldum ama yanına gidemiyorum yıldız gibi kayıyor yanımdan sistem otomatik bir zıplama yapıyor ama boş alana atıyor beni gemi dengesini kaybediyor sıcaklıkta sorun çıkıyor falan anlamadım nasıl o geminin dolandığı yere giriş yapacaz
  • Frame Shift Interdictor olacak geminde. o yıldız gibi kayarken önüne alacaksın FSD Interdictor ile düşüreceksin SuperCruise modundan. sonra pataklayacaksın :)
  • nnoottrr kullanıcısına yanıt
    anladım saol benim gemi o başlangıçtaki daha bir şey almışlığım yok öyle ordan oraya balık falan götürüyordum onu bi deniyim dediydim :D
  • bende ilk oyun var fakat frontier sitesinden almıstım. Şimdi horizon almak ıstıyorum steam de 160 tl. Fakat ilk oyuna sahip olanlar %20 ındırım alıcak denılıyordu. Bu indirimi nasıl alabılırım?
  • Yani şimdi bütün güncellemeler Horizons'a gelecek bizim aldığımız ana oyuna gelmeyecek mi?

Horizonsu DLC olarak çıkartmamak farklı bir oyun olarak steam e çıkartmak nasıl bir saçmalıktır bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strato026

Yani şimdi bütün güncellemeler Horizons'a gelecek bizim aldığımız ana oyuna gelmeyecek mi?

Horizonsu DLC olarak çıkartmamak farklı bir oyun olarak steam e çıkartmak nasıl bir saçmalıktır bu ?

Benim gibi oyunu siliyorsun kardesim.oynayacak kisi sayisi ciddi azalinca bak bakalim o fiyat nasil dusuyor o dlc nasilda dlc ye donusuyor.ben boyle serefsizlik gormedim oyuna dlc ekle oyun diye tekrar sat.parca parca sattiklari yetniyor.us gibi her parcayida oyun deye satmaya basladilar igreniyorum artik su camiadan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • strato026 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarı ile horizons a etki eden güncellemeler gelmeyecek ilk oyunu alanlara. Misal sallıyorum gezegene inipte bilmem ne güncellemesi gelirse doğal olarak ilk oyuna gelmemesi normal çünkü gelsede zaten o özelliği kullanamayacaksın ama eften püften yani yeni gemi geldi, gemi gitti yok yeni maden geldi yok yeni gezegen geldi cart geldi curt geldiler tabiki ilk oyunada gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

Benim bildiğim kadarı ile horizons a etki eden güncellemeler gelmeyecek ilk oyunu alanlara. Misal sallıyorum gezegene inipte bilmem ne güncellemesi gelirse doğal olarak ilk oyuna gelmemesi normal çünkü gelsede zaten o özelliği kullanamayacaksın ama eften püften yani yeni gemi geldi, gemi gitti yok yeni maden geldi yok yeni gezegen geldi cart geldi curt geldiler tabiki ilk oyunada gelecek.

Mantıksal olarak o özelliklerin gelmesi gerekli tabiki ama şu artı özelliklerin dlc olarak makul fiyata sunması gerek en azından ( aslında dlc falan değil direk oyuna eklemeleri lazım ama nerdeee )
  • oyuna ilk horizonu alarak başlayanlar şanslı cunkı adamlar 160 tl verıp herseye sahıp oldular.
    ilk oyunu 150 liraya alıp başlayan sonra horizon için 130 lira ödeyen oyuncular için ne yapıcaklar.
    oyun yayınlanır yayınlanmaz alan adamın cebınden 280 lira çıkıyor sonradan alanın cebınden 160 tl çıkıyor. bunun mantıksal olarak hıc bır acıklaması yok.
  • ben oyunu 36 tl ye aldım ama bana bile 120 tl çok oyunu her ne kadar sevsemde o parayı vereceğimi sanmıyorum giderim hotas alırım
  • Oyunu yeni aldım bende açıkçası çok merak ediyorum bana rehber olmak isteyenlere memnuniyetle açığım beraber oynayabiliriz :)
  • Arkadaşlar ben oyuna dün katıldım.İlk başlayanlar için para kazanmanın en kolay yolu nedir. Birde korsan avlamakdan bahsediliyor bunu nasıl yapıcaz.Ben bir geminin wanted olduğunu nasıl anlıyacağım. gemiyi scane ettiğimde bana hemen saldırıyor.Wanted olmadığından ceza yiyorum.Bi yardım lütfen.
  • Elite Dangerous şu an 37 TL indirimde....Ancak soruma cevap gelmediği için oyunu alamıyorum neden mi?Çünkü 4 gb ramli 2 gb ekran kartlı i3 işlemcili
    bir bilgisayarım var ama kaldırabilir mi bilmiyorum..gerçi optimizasyon iyi demişler amma muamma..
  • Washta W kullanıcısına yanıt
    ekran kartının modeli nedir
    Steamde yazıyor dostum minimum özellikleri ondan altıysa alma bence.
  • Ekran kartım nvidia,satın almış bulunmaktayım arkadaşlar 4 saati falan var iniyor şuan umarim calışır low ayarlarda çok heyecanlıyım

Edit:oyunu indirdim ve sorunsuz oynuyorum arkadaslar..bu oyun bir harika yeni basladim yavas yavaa cozuyorum steamden eklemek isteyen ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Washta -- 24 Aralık 2015; 2:41:07 >
  • Bu oyunu bilgisayarim acarmi bilmiyorum.
    Sistemim:
    XFX R9 280X
    Fx 8300 3.3 ghz (turbo boost 4.2 ghz )
    Kingston 8 gb 1600mhz ram (kırmızı olan modeli ,ismini unuttum )

Bu sistem elite dangerousu hangi grafik ayarinda açar?

• quote:

Orijinalden alıntı: yimbilik

Bu oyunu bilgisayarim acarmi bilmiyorum.
    Sistemim:
    XFX R9 280X
    Fx 8300 3.3 ghz (turbo boost 4.2 ghz )
    Kingston 8 gb 1600mhz ram (kırmızı olan modeli ,ismini unuttum )

Bu sistem elite dangerousu hangi grafik ayarinda açar?

Benim laptobumun rami 3Gb imiş yukarida özelliklerini yazmistim , benimkisi calistiriyorsa sizinkiside hayli hayli calistirir gibime geliyor.

Bilirkişilere sormak istedigim seyler var önce ön bilgi veriyim hakkimda.

Dün başladim oyuna, Başlığı açan arkadaş sağolsun 3-4 defa başlığı gözden geçirerek oyunu anlamaya çalıştım anladım da.Hauler adlı kargo gemisiyle maceralara devam ediyorum kargo kapasitem 22 Matlehi sistemi ve yakınlarında geziyorum Matlehiden 3900 küsuratli Personal Weapons alıp 4800 küsuratli satiyorum kendime boyle bir rota belirledim elitetradingtool sağolsun.Ancak Rare Trading diye birşeyden bahsetmiş arkadaşımızın biri ben çözemedim elitetradingtool da rotalari vermiş,Alış var Satış yok sistemden sisteme birşey göstermemiş alt alta bir liste yapnış nereye satacagim belli degil herhangi birisine gidip denedim rastgele en yakin baska bir sisteme sattim ancak kâr çok düşüktu forumdaki arkadasimiz saatte 600 700k gibi benim için uçuk rakamlardan bahsetmiş ve acaba dedim elitedangertoolsun alt alta verdigi rotalara mi gidecegim diye düşündüm ancak aradaki mesafe çok uçuk yardimlarinizi beklemekteyim.

Rumuz : Meraklı Pilot

Edit: perovoi kadar hayirsiz bereketsiz bi sistem olamaz gitmeyin yolunuz bile düşmesin öfkemi buraya kustum bildigin(gece yarisi editi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Washta -- 25 Aralık 2015; 3:30:25 >

rare trade işinden para kazanmak ıcın malzemeleri 150 160 ışık yılı uzak mesafeye goturup satmanız gerekıyor. 500 kredıye aldıgınız ürünü 15000-16000 krediye satabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 25 Aralık 2015; 12:19:52 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.