Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metabor

merhaba, ücretsiz deneme kodu veya kampanya gibi bir şeyle oyunu deneme şansım var mı? teşekkürler.

demosu var
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden 1 dakikalık bir video bu kadar tartışabilecek bir şey yok. Çıksın ona göre eleştiririz

Bende fiyatı beğenmedim ama yapacak bir şey yok.

Belki de değecektir ne bilebiliriz ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_44

quote:

Orijinalden alıntı: metabor

merhaba, ücretsiz deneme kodu veya kampanya gibi bir şeyle oyunu deneme şansım var mı? teşekkürler.

demosu var

ben bulamadım hocam demosunu, nasıl oynayabilirim link verebilir misiniz?
  • Ekleyin arkadaşlar HAS-HAS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Hocam cidden 1 dakikalık bir video bu kadar tartışabilecek bir şey yok. Çıksın ona göre eleştiririz

Bende fiyatı beğenmedim ama yapacak bir şey yok.

Belki de değecektir ne bilebiliriz ki...

Fiyatı ben de beğenmedim!

Bugün maaş aldım cumartesi gece yarısı da yola çıkıyorum tatile.
    Dedim tatil 1 hafta, oyunuysa 1 yıl oynayacam kendime ayırttım 30 pound ödedim!

Artık göreceğiz nasıl birşey olduğunu!
    Sırf eski günlerin hatırına katlanıyorum valla. Aslında seviyorum da bu oyunu.
    Bir bu bir de eski NFS ler benim için birdir.

Ya arkadaşlar çok ciddi soruyorum!
    Bu oyun içi head tracking aleti lazım nerden temin ederiz?
    Şöyle ucuzundan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 11 Ağustos 2015; 21:36:41 >
  • Daha bugün başladım daha tam çözemedim oyunu ama genel bir fikir oluştu.İlerleyen günlerde beraber oynayabiliriz.

Steam : powerlogy

Oyunu halen oynayan op arkadaşlarda ekleyebilirler tabi
  • SC dışında katılıyorum.
  • PoWeRLoGY kullanıcısına yanıt
    Steam : hasimk442_ Ekleyebilirsiniz arkadaşlaar

bulamazsanız hasimk4444 deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasimk442 -- 13 Ağustos 2015; 10:36:18 >
  • Bu oyunu ucuza almanın yolu yok mudur? Fiyat olarak çok fahiş bence.
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır geceli gündüzlü oynadım. 1 cobra/3m civarın + yine 3 m civarın t6 kargo gemim var.Bounty hunterlık ve smuglingle başladım oyna.Esas parayı smuglingden kazandım ilk başlarda han solo gibi takılmak çok zevkliydi ama şuan acayip sıkılıyorum.Eve online ı 6 ay falan oynamıştım ama gerek oyun mekanikleri gerekse yalnızlıktan bırakmıştım.
    Elitede kokpit beni kendine çekti ama şuan yapacak birşey bulamıyorum.Para kasıp 150 200m yapıp anaconda alsam ne değişecek? Kime saldıracağım pirate nasıl olacağım olsam ne olacak? Oyunda market sadece npcye göre evedeki gibi dinamik sistem yok.

Allah aşkına zevk almak için ne yapıyorsunuz ? Savaş mavaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendenbenden

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır geceli gündüzlü oynadım. 1 cobra/3m civarın + yine 3 m civarın t6 kargo gemim var.Bounty hunterlık ve smuglingle başladım oyna.Esas parayı smuglingden kazandım ilk başlarda han solo gibi takılmak çok zevkliydi ama şuan acayip sıkılıyorum.Eve online ı 6 ay falan oynamıştım ama gerek oyun mekanikleri gerekse yalnızlıktan bırakmıştım.
    Elitede kokpit beni kendine çekti ama şuan yapacak birşey bulamıyorum.Para kasıp 150 200m yapıp anaconda alsam ne değişecek? Kime saldıracağım pirate nasıl olacağım olsam ne olacak? Oyunda market sadece npcye göre evedeki gibi dinamik sistem yok.

Allah aşkına zevk almak için ne yapıyorsunuz ? Savaş mavaş var mı?

hepimizin sorunu aynı kardeşim yapacak birşey yok oyunda.bazen şuardan sağlam bir grup toplayayım diyorum grup olsan da yapacak birşey yok.Koca uzayda yapılabilecek sonsuz şey varken etkileşim sıfır olduğu için boş boş geziyorrsun.Trade yaptığın üstlker zaten hep aynı abri üstleri gecek şekilde modelle be kardeşim.Bİr tane modelle hepsi aynız aten o bile yok..Gerçi oyunda animasyon yok zaten ne gezmesi..Bi,lemiyorum öyle 60 usd ye gezegene inipte uyduruk bir araç sürmeyle yürümez bu iş...

• savaş bir tek powerplay için undermining yapılan gezegenlerde oluyor veya conflict zoneler başkada savaş dönen yer yok. 1 haftada erken sıkılmışsın, ben 1 bucuk ay ful oynadım. Anacondaya kadar aldım ama dediğin gibi ortada yapmaya değer bir uğraş yok. Amaç yok oyunda oynannacak. Reputation kasmaya uğraşılabilinir ama sonuç? neden kasasın ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 19 Ağustos 2015; 3:18:26 >
  • PP denedim dün akşam. NAV beaconlarda aksiyon oldu sevindim.İpm cruiserla birbirimize girdik istediğin gibi saldırabiliyorsun.Karşı factionlara açıkçası pvp sevenler için ideal.Kimle savaşsam camımı kırdı ama adrinali yeter:) Tabi eveden sonra bir hevesle girmiştim ama hala aynı bayıklık devam ediyor.Dediğin gibi anaconda alsam nav beacona gitsem adama saldırsam adam gazlayıp kaçacak.Evedeki gibi warp distrupterle adamın kaçmamasını sağlama yok oyunda adamı dövdün düövdün fsyi açtığında 10 sn içinde patlatabilmek lazım ki o sırada adam boostları basıp kaçmaya başlamış oluyor baknız ben:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

Horizons meselesi canimi sikti acikcasi.

Ortada dolasan bilgileri toparlarsak:

*60 Dolardan cikiyor
    *Oyunun mevcut kullanicilarina herhangi bir indirim yok, yani benim gibi oyunu sonradan begenip 45 dolar basan enayiler bir 60 dolar daha basacak.
    *Indirim olayi sadece pre-order yapanlara ozel
    *Gezegen olayi hikaye, gezegenlere inis yok, sadece meteor olan yerlere inisler var, o da sanirim MK4 ile gelecek aracla falan mumkun olacak
    *Gezegenlere inme olayi sonradan eklenecek, yani oyuna 60 kagit sayacaksiniz, ama 2017'yi bekleyeceksiniz. Horizons tam olarak oynanacak modda gelmiyor ozetle.
    *Oyuna sahip olup horizonsu sonradan alacak alanlara save'lerini tasima firsati vereceklermis (bir zahmet)

Ozet gececek olursak, ben bu oyuna 45 dolar bayildim, parayi da havadan toplamiyoruz. Ana oyun 45 dolar ederse, hadi cikisindan beri zaman gecti, 35'e cekelim. Bu DLC -ki yarim yamalak bir DLC- ederi olsa olsa 20 dolardir. Alt tarafi gezegen inme modulu koyacaksin, goren de zilyon tane gezegene ayri ayri skin yapacaksin sanir.

Bir DLC icin 60 dolar bayilmak sacmaliktir.

Madem oyunu gelistirirken paran kalmayacakti bunlari onceden hesaplayacaktin. Horizons'un cikacagi ve ayri paket olacagi zaten biliniyordu, tamam OK.

60 dolara DLC satmak ne demektir ya ? EA, Ubisoft yapmiyor bu kadarini.

Oyuna ilgimi kaybettim acikcasi, firsat buldukca takilir, param olunca da Star Citizen takilirim, en azindan 45 dolara oyunu aliyorsun parca parca geliyor, oyunu bolup DLC yapmiyorlar.

Ya bir de Star Citizen niye gec cikiyor. Bizi oyaliyorlar...

Peh... Bu olay bu isin o kadar basit olmadigini kanitliyor bence.

Ya da 2 firma da "asiri tembel"...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

*60 Dolardan cikiyor
    *Oyunun mevcut kullanicilarina herhangi bir indirim yok, yani benim gibi oyunu sonradan begenip 45 dolar basan enayiler bir 60 dolar daha basacak.
    *Gezegen olayi hikaye, gezegenlere inis yok, sadece meteor olan yerlere inisler var, o da sanirim MK4 ile gelecek aracla falan mumkun olacak
    *Gezegenlere inme olayi sonradan eklenecek, yani oyuna 60 kagit sayacaksiniz, ama 2017'yi bekleyeceksiniz. Horizons tam olarak oynanacak modda gelmiyor ozetle.
    *Oyuna sahip olup horizonsu sonradan alacak alanlara save'lerini tasima firsati vereceklermis (bir zahmet)

Ozet gececek olursak, ben bu oyuna 45 dolar bayildim, parayi da havadan toplamiyoruz. Ana oyun 45 dolar ederse, hadi cikisindan beri zaman gecti, 35'e cekelim. Bu DLC -ki yarim yamalak bir DLC- ederi olsa olsa 20 dolardir. Alt tarafi gezegen inme modulu koyacaksin, goren de zilyon tane gezegene ayri ayri skin yapacaksin sanir.

Madem oyunu gelistirirken paran kalmayacakti bunlari onceden hesaplayacaktin. Horizons'un cikacagi ve ayri paket olacagi zaten biliniyordu, tamam OK.

Oyuna ilgimi kaybettim acikcasi, firsat buldukca takilir, param olunca da Star Citizen takilirim, en azindan 45 dolara oyunu aliyorsun parca parca geliyor, oyunu bolup DLC yapmiyorlar.

iki oyun birbirini fazlasıyla etkiliyor.Bİrkere altını çiziyorum starcitizen deki bağış miktarı elite yapımcılarının iştahını kabartmış durumda.Uzay sime olan ilgili açlığı farketti adamlar 60 usd den ek paket çıkartacak akdar gözleri dönmüş.Bence SC bu konuda daha iyimse yeri geldi 40 usd lik paketi 20 ye verdi.Ha 10.000 usd yede gemis attı ama parası olana.
    Elite çok ama çok ters köşe yaptı beni sizleri bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

quote:

quote:

*60 Dolardan cikiyor

iki oyun birbirini fazlasıyla etkiliyor.Bİrkere altını çiziyorum starcitizen deki bağış miktarı elite yapımcılarının iştahını kabartmış durumda.Uzay sime olan ilgili açlığı farketti adamlar 60 usd den ek paket çıkartacak akdar gözleri dönmüş.Bence SC bu konuda daha iyimse yeri geldi 40 usd lik paketi 20 ye verdi.Ha 10.000 usd yede gemis attı ama parası olana.
    Elite çok ama çok ters köşe yaptı beni sizleri bilmem.

2 oyunda "TAM" çıkış yapana kadar almayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• scdeki gerçek parayla gemi satış işi beni bozar, eliten umudum eve gibi zamanla geliştirilmesi.
  • Elite dangerous hesabım satılıktır. Steam üzerinden alınmıştır. Steam hesabı ile birlikte maili şifresi herşeyi verilecektir.
    hesapta type-7- vulture ve 7 m credi var. gemileri satmanız halinde 40m crediyi geçer.
    FİYAT : 50 TL
    İkinci el satış linki ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_110538821/f_//tm.htm

İletişim : 05365686915-WHATSAPP-PM
    Referanslar ;

http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=299588#box_1

http://forum.donanimhaber.com/m_92748974/f_//tm.htm#92748974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 6 Ocak 2016; 8:43:32 >

• ilerde kokpiti özleyip tekrar oynamakl istersin bence bu yüzden bir daha düşün derim.
  • Maviasura kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum reis bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.