Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2198-MU1452_COL03.aspx Bu gözlükten alan veya bu gözlüğü bilen var mı arkadaslar sipariş vermeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölçü yok ama satış yapılıyor. Tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay diye seçim yapınca tek model görünüyor. Normal mi bu durum?

http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2026-MU1433_COL03.aspx?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber şunu beğendim daha önce alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeverDies7 -- 14 Mayıs 2017; 15:39:19 >
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Modelini arama motorunda aratınca bütün ölçüleri rengi vs her şeyi çıkıyor ve genelde farklı ölçüde modeller olmuyor.

• is bankasi iban numarasini bulamiyorum maildede gondermemisler. bilen var mi iban numaralarini?

• Kapıda ödemeli aldım 1 adet, 5 gündür kargoya verildi ibaresi yazmasına rağmen hala gelmedi. Takip numarası da vermedi sitede. Gelir mi sizce?
  • Cuma günü şansımı denemek üzere satın aldım. Bakalım ne zaman kargoya verilecek.
  • almasaydiniz o zaman. 85 sayfadir insanlar alisveris yapiyor. ilk sayfadan beri takip ederim 2 gozluk almisligim var. iade isi 85 sayfadir sorunlu. demek ki insanlar o kadar siparisten ya kafalarini kaldiramiyorlar yada ugrasmiyorlar. bunlari gorerek bilerek aliyorsaniz sikayet etmeye hakkiniz yok.
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldunuz, ufkum açıldı. Ne yapacağımı bilmiyordum saolun.

Hemen iade etmek istediğim gözlüğü gidip çöpe atıyorum

• Atabilirsiniz. 98 tlye diesel gözlük satıyolar hala tatava yapiyosunuz. Empati sıfır.

• Cumartesi siparis verdim

Kargoya verildi diyor

Rayban kaybettim pahali gozluk almak koyardi bu ara

• Osse HAWK 1433 COL03 bu modelden alan oldumu arkadaşlar ?

• Cumartesi sipariş verdim, yarın teslimat yapılacakmış ama gelen mesajda isim yanlış görünüyor, gözlüğün doğru olduğundan bile şüpheliyim...

• BEYLER mustang, hawk vs.. bir suru model MARKAFONİ'de de satılıyor 99 tl ye.. Turk Telekomdan 150/25 tl cekle aynı fiyata geliyor... En azından bu kadar sorunla karsılaşmazsınız... 2 adet markafoniden sipariş verdim beğenmediğmi geri göndereceğim...
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Hocam ayni mustang markafonide 99TL fakat elit optikte 68TL
    Markafoniden daha nasil ugnuna alinabilir ki?
    2 adet alsak 199.98TL söylemis oldugunuz cekten bulup düssek 174.98/2=87,49TL
    Gerci 20TL daha fazla verip bu yasadigimi yasamak istemezdim. (Degisim iade icin ürün gonderdim hicbir bilgi yok.)
    Hizmetinde bir karsiligi var sonucta.
  • haklısınız daha ucuz fakat çeşit goremedım ben.. ilk alanlar için çeşit vardı... bir de dediğiniz gibi sorun yaşayan çok arkadaş var.. bu kadar sinir olmaktansa çeşit olan güvenilir yerden daha mantıklı.. Markafoni'de kullanılmış urun gondereceklerini de sanmıyorum...

Yine de istediği modeli bulan vesorun yaşamayan için elit daha iyi...
  • Hadi bakalım ihtiyacım yoktu ama verdik bir Mustang Mu1448 Col1 siparişi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2140-HAWK_1390_COL05.aspx

Bu modelden alan var mı arkadaşlar? Büyüklüğü nasıl

• ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam, ben bi tane aldım beğenmedim iade ettim ama takipteyim beğenirsem başka bi tane daha alıcam bu fiyat yakalamam lazım bi tane

• OSSE 2036

alıp deneyen kullanan oldu mu? Ekartman başka sitelerde 54 yazıyor sizce küçük müdür?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.