Şimdi Ara

Elise %100 lose benim için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman karşı takıma gelse kaybediyorum nedense. Karşıma çıktığında vlad , yorick , gp ile counterlıyorum ama jungler filan oynadığında çok zor counterlanıyor . Damage potansiyeli çok fazla , skilleri çok güçlü olmasına rağmen , +2000 eloda %100 ban rate i olmasına rağmen hala " elise değil abi shen banla shen op " diyen adamlarla oyun oynadığım için elise karşımdaysa her oyun kaybediyorum.

• Elise basli basina sikinti. At bani gitsin. Altina tf banla . Ucuncuyu de kafana gore at gitsin . Bakma elaleme. Onlara kalsa shen amumu malp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohypnol -- 7 Mayıs 2013; 22:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elise i vlad ile hele hele gp ile counterlayamazsın malesef.
  • Elise yi şu rahat counterlar denebilecek bir şey yok zaten banlamak en iyisi
  • Banlanması gereken herolar bana göre
    Amumu
    Elise
    Shen
    Twisted Fate
    Blitzcrank
    Malphite

ama ilk sıralarda benim için tf ve elise gelir çünkü Tf ve elise adam kaçırmıyor diyebilirim ve öyle yerlerde insanın karşısına çıkıyor ki delirtiyor adeta
  • Elise kesinlikle op

• Banla gitsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

Elise i vlad ile hele hele gp ile counterlayamazsın malesef.

aynen. ikisi de damage sıkıntısı çekiyor elise'e karşı. vlad'ın pasifini de yalan ediyor. ayrıca gp deli gibi mana sıkıntısı çekiyor portakal yemekten ciğeri soluyor garibimin.
  • picklerin yanlis jungle ve topta guzel zaten.Anladigim kadariyla trde oynuyosun.

• ben pantheon ile counterlamıştım birkeresinde. Sıkı bir top lane olmuştu

• chogath.
  • Yeni aldim 2 oyun attim ama bi beceremedim su eliseyi oynayanlarada saygim sonsuz ne zaman karsina gelse sıkıntı oluyo

• Karşısı Elise aldığında Yorick ile oyundan soğutuyorum
  • Yukarda bazı aklı olmayanlarda elise damage yetersiz falan filan diyo:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Karşısı Elise aldığında Yorick ile oyundan soğutuyorum

Yorick demeye gelmiştim simdi mid lane gidiyorum

• Elise zor counterlanan bir herodur zaten. Banlanması en iyisi.
  • Zed ile counterlaya bilirsin sana q atmaya geldiginde w e q ile sana vurdugu damageden fazlasini atarsin tek sorun sen ultiyi basinca orumcek haline gecip e ile yukari cikarsa combo ve verecegin damage azaliyo

• amumu malp tamam da, elise iyi ellerdeki bi shen değil
  • Amumu ve Hecarim için ben de aynı şeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

Elise i vlad ile hele hele gp ile counterlayamazsın malesef.

Spellwamp rune ve 9-0-21 masterieslerle girdiğim vakit , ilk item olarak spirit visage aldığım andan itibaren çok rahat counterlıyorum .

Farma odaklı oynuyorum damage atamıyor ama . Sizin mantığınızla counterlamak adamı kesmek ise ben counterlayamıyorum o zaman . Farm olarak ya aynı gidiyoruz yada ben fazla oluyorum elise'ten .

Spell wamp rune'leriyle girdiğimde ve spirit visage aldığımda elise mana sıkıntısı çekiyor fakat ben sustain sıkıntısı çekmiyorum bazen sırf mana için B atıyor ben atmıyorum bu yüzden counterlayabiliyorum.

Gp için ise blue verdikleri taktirde elise filan hikaye benim için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.