Şimdi Ara

Elindeki Skylake ve Haswell I5 I7 Islemcileri Elden Çıkarmak İsteyenler Yanlış Yoldasınız... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    elinde 4 5 6 jen. i5 i7 olanlara tavsiye tamam. ama yeni kasa toplayacaklar içinde ryzen almanız gerek deseydin samimiyetine inanırdım. neysin sen intel basın sözcüsümü?

    ilk mesajın alıntısıdır okumanızı tavsiye ederim her zaman okuyun

    Yeni toplayanlar özellikle çoklu çekirdek yazılımlar için, render için, ryzen iyi bir alternatif ve gerçekten yari yarıya uygun 6800 6900 lere göre ancak özellikle oyunlarda kesinlikle elinizdeki i5 i7 için ucuk fark takacak islemciler olmayacak ve satmanıza üzülmenize bi an önce elimden çıkarıyım diyecek düşüncelere sahip olmanıza sebep olmayacak!

    Yeni sistem toplayacak arkadaşlar fiyata göre gönül rahatlığıyla ryzen alabilir herkese de öneririm 20 dolar kar etseniz bile kardır desteklerim ama eldeki Haswell ve Skylake den vazgeçecek satacak kadar büyütmeyin.




  • 2011 çıkışlı 2700k 5ghz 1070 i rahat besliyor. Ryzen felan bos çıktı fx vakası geliyor. Frametime değerleri hep yüksek online oyun oynamak isteyen bulaşmasın. 4 çekirdek 8 izlek şuan için yeterli render içinde alınmaz ciddi sorunlar var 8 çekirdek 16 izlek ama win da 8 çekirdek fazlası kullanılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.