Şimdi Ara

Elimdeki Viskiyi Nereye Satabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar elimde johnnie walker 2 litrelik redlabel viski var açılmamış vaziyette. Bunu satabileceğim nereler var nette veya dükkan olarak nereler alır mesela tekele gitsem satabilir miyim?

• Fişi vs varsa Forum'da satabilirsin eğer bulunduğun şehir sınır ise Tekkeller alabilir hocam Mersin için öyle mesela .
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    Fişi yok malesef hocam ürün biraz eski. Forumdan kastınız donanımhaber mi? Bildiğim kadarıyla satış kısmında alkol satışı yask emin misiniz? Ben istanbuldayım.
  • ooo hocam.. alasım geldi :/
    en olmadı sahibinden gibi sitelere koyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaiser. kullanıcısına yanıt
    Sahibindende de yasak hocam :(
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Viskim var satmak istiyorum diye konu açın konudışına bir iki uplayın ilgilenen olursa size yazabilir hocam.
  • Aydindaysan getir aliyim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bisikletimi nerede satabilirim?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Malesef hocam istanbuldayim :)

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir tekel bayi alir sorun isterseniz alabilirdim ama kargoyla sikinti olucak

• ikisine ne kadar istiyorsun ?
  • Letgo’ da var mı öyle bir yasak. Fiyat aralığını bilmek isterdim.;)

• Bir keresinde arkadaşlar ile Caddebostan sahile gitmiştik bira ve votka almıştik daha biralar bitmeden arkadaşın birinin işi çıktı bizde topluca gitmeye karar verdik neyse bu votka elimizde kaldı durağa giderken sahil boyunca insanlara satmaya çalıştık kimse almadı tabi sonra arkamızdan koşa koşa 4 kişi geldi adam geldi napıyorsuzun lan siz burada satamazsiniz sikeriz vsvs demeye bir yandanda ellerinde bıçak var ama daha açılmamış bizde daha liseliyiz aq baya korktuk abi dedik eve gidicez para kalmadı diye adam gelin benle dedi otoparka götürdü bizi başka olah çıkacak sandık ama yolda adamlarla muhabbet falan ettik baya samimi konudtuk adam migros otoparkinin orada ki bir arabanın yanına götürdü bagajı açtı içi ful alkol dolu ne kadar istiyorsunuz dedi dedik abi hiç açılmamış ama 50 versen olur adam 100tl verdi bir daha burada içki satmayin deyip yollamıştı

• quinlan11 kullanıcısına yanıt
    Sorma hocam orda deli piyasası var özellikle köşkün önüdür diye tahmin ediyorum.
  • EneSerhat kullanıcısına yanıt
    Hocam Letgo' da da yasak malesef. :(
  • Hala satacak biyer bulamadım :(
  • hocam merhaba satabildiniz mi ben de alkolü bıraktım ve elimdeki açılmamış viskileri satmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekocaak

hocam merhaba satabildiniz mi ben de alkolü bıraktım ve elimdeki açılmamış viskileri satmak istiyorum

neler var?

• 2 yıl daha beklet sonra 3 katı fiyatına çak
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Abi merhaba siz sanırım önder Mahallesi'nde oturuyorsunuz bana oradan bir kaç tüyo verseniz hani anlarsınız ya Suriyeliler felan 😁😁😁
  • Kardeş yıllar önce babama yılbaşında içinde Johnny Walker viski, Toblorene çikolata ve çeşitli kuruyeşimişler olan öğrencisi yılbaşı paketi göndermişti tabi öğrencisi bababımın alkol tüketmeyen dindar biri olduğunu bilmiyor neyse bende mahallemizdeki Tekel bayisine alırmısın diye sordum sağolsun Tekel bayiside alış fiyatına alırım dedi ve bende sattım yani sizde haram ve günah olan bu illeti satmadıysanız hemen mahallenizdeki Tekel bayileriyle konuşun ve alış fiyatına satın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.