Şimdi Ara

Bisikletimi nerede satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
5.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kron xc1000, 1100 civarına almıştım 700-750 lira civarına satmayı düşünüyorum tertemiz bisiklet nerede satabilirim? 2. el alan dükkanlar var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bisikletinizi Satmak İstiyorsanız Bilmeniz Gerekenler

2. El Bisiklet Satmak İstiyorum

Bisikletinizi satmak istiyorsanız, piyasada mevcut olan çeşitli seçenekleri araştırmanız önemlidir. Bisikletinizi nereye ve nasıl satacağınıza karar vermek için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Bisikletin Durumu: Bisikletinizin durumu, satış fiyatını ve onu nerede satabileceğinizi etkileyecektir.
    • Satış Hızı: Bisikletinizi hızlı bir şekilde satmak istiyorsanız, açık artırma sitelerini veya yerel bisiklet dükkanlarını düşünmelisiniz.
    • Kar Maksimi: En yüksek fiyatı elde etmek istiyorsanız, bisikletini özel olarak satmayı deneyebilirsiniz.

Bisikletimi Satmak İstiyorum, Ama Nerede?

Bisikletinizi satabileceğiniz çeşitli yerler vardır:

• Çevrimiçi Pazar Yerleri: eBay, Craigslist ve Facebook Marketplace gibi çevrimiçi pazar yerleri, geniş bir potansiyel alıcı kitlesine ulaşmanıza olanak tanır.
    • Sosyal Medya: Bisikletinizi sosyal medya hesaplarınızda veya yerel bisiklet gruplarında satmayı deneyebilirsiniz.
    • Bisiklet Dükkanları: Bazı bisiklet dükkanları, müşteriler adına kullanılmış bisikletleri satar.
    • Yerel İlan Tahtaları: Yerel gazetelerde veya ilan tahtalarında ilanlar vererek bisikletinizi satabilirsiniz.

Bisiklet Nasıl Satılır?

Bisikletinizi satmadan önce aşağıdaki adımları uygulamalısınız:

• Bisikletinizi Temizleyin ve Hazırlayın: Potansiyel alıcılar temiz ve iyi durumda olan bisikletleri tercih eder.
    • Bisikletinizin Özelliklerini Belirleyin: Bisikletinizin modelini, yılını ve özelliklerini listeleyin.
    • Rekabetçi Bir Fiyat Belirleyin: Piyasa araştırması yaparak benzer bisikletlerin fiyatlarını inceleyin.
    • İyi Fotoğraflar Çekin: Bisikletinizin farklı açılardan net fotoğraflarını çekin.
    • Dürüst ve Şeffaf Olun: Bisikletinizin herhangi bir sorunu veya eksikliği varsa, bunları açıklamaktan çekinmeyin.

Bisikletinizi başarıyla satmak için zaman ayırmak ve doğru kanalları kullanmak önemlidir. Yukarıdaki adımları izleyerek bisikletinizi karlı bir şekilde satabilir ve yeni bir sahibine kavuşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph
    2. el alan dükkanlar var mıdır?

www.deltabisiklet.com
    2.EL BİSİKLET & TEŞHİR ÜRÜNÜ
    http://www.deltabisiklet.com/2EL-BISIKLET--TESHIR-URUNU,LA_887-2.html#labels=887-2

http://www.atillabisikletklinigi.com/tr/2.el-bisikletler--k

• Sahibinden.com da satabilirsin mesela veya bu facebook sayfasında
    TİEB | Türkiye 2. El Bisiklet ve Yedek Parça paylaşım sayfasıfacebook
    TİEB | Türkiye 2. El Bisiklet ve Yedek Parça paylaşım sayfası
    https://www.facebook.com/groups/2.bisiklet/?fref=nf

Niye böyle bir soru sordun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

Sahibinden.com da satabilirsin mesela veya bu facebook sayfasında
    TİEB | Türkiye 2. El Bisiklet ve Yedek Parça paylaşım sayfasıfacebook
    TİEB | Türkiye 2. El Bisiklet ve Yedek Parça paylaşım sayfası
    https://www.facebook.com/groups/2.bisiklet/?fref=nf

Niye böyle bir soru sordun ki?

Ben elden direkt olarak bırakabileceğim bir dükkan var mı diye sordum dostum? Bu işi yapan dükkanlar var mı yani?

• Hocam ben daha önce sahibinden comda 5 gün içinde satmıstım adam geldi inceledi 1-2tur attı pazarlığımızı yaptık aldı gitti.İlan açıklamasına sadece elden satış yapılır deyin bide fiyatı 50-60 yukarı tutun sıkı pazarlık yapıolar.
  • Sahibindene diger online sitelere koyun,bi de gene online 2.el bisiklet satisi yapilan yerlere koyun,bi iki haftaya kalmaz gider,aslinda ben de alicam yakin zamanda takip ediyorum,bu arada kafanizda ne varsa 50 fazlasini soyleyin o kismi pazarlikla verirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.