Bildirim
Elimdeki Parçayı Çoğaltmak İstiyorum ( Metal )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amaç ? -
Alçıdan kalıp yap
Kurşun eritip dok -
Tornacılar yapar ama iyi para isterler. En iyisi aliexpress'ten yeni beyblade alman olur, çeşit çeşit varlar. -
Oto sanayide tornacılara yaptırabilirsin.
Birebir olmayabilir ama iş görür. -
-
Önce kalip yapip sonra bu maddeden eritip dokeceksin
Ama once kalip yap -
Daha önce kalıp yaptım. Polyester Reçine ile bu modelin kalıbını çıkardım elimde mevcut fakat kenarları çok ince olduğu için döküm kolay değil. Daha önce bu tarz işler yapmadım el becerim yok malesef. Kurşun hakkında dökerken bir çok şey okudum zararlı gaz filan yağıyormuş ve evde döktükten sonra 1-2 saat pis koku evden dışarı çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Önce kalip yapip sonra bu maddeden eritip dokeceksin
Ama once kalip yap -
Sen bu parcayi ne icin kullanacaksin
Gayen nedir acik konusur musun? -
Dediğim gibi amacım 2002 yılında üretilen beybladelerden üretmek. Plastik kısımlarını ben 3d yazıcı ile basabiliyorum fakat ağırlık diskleri ağır olması gerekiyor. 3d yazıcı ile ağır birşey basılamıyor. Bu yüzden bu demiri dışardan bir şekilde üretmem gerekquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Sen bu parcayi ne icin kullanacaksin
Gayen nedir acik konusur musun? -
Ciftlestir diyecektim ama
100×20 = 2000 gram yani 1 kilodan fazla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 6 Ağustos 2018; 14:58:53 > -
dökümle üretemezsin bunu toz metalurjisi yapan yerleri araştır, metal tozu kalıpta presleyip fırına atıyorlar küçük ve kompleks parçalar için -
Reçineye kurşun mu döktün?quote:
Orijinalden alıntı: kanunisezer
Daha önce kalıp yaptım. Polyester Reçine ile bu modelin kalıbını çıkardım elimde mevcut fakat kenarları çok ince olduğu için döküm kolay değil. Daha önce bu tarz işler yapmadım el becerim yok malesef. Kurşun hakkında dökerken bir çok şey okudum zararlı gaz filan yağıyormuş ve evde döktükten sonra 1-2 saat pis koku evden dışarı çıkmadı.
Alıntıları Göster -
Abi bak bu isler tehlikelidir
Kullandigin maddeler tepkimeye falan girer sonra adin bombaci mulayime cikar aman is cikattirma -
Lazer kesim yapan yerlerde kestirebilirsin. -
Yaptığım kalıba kurşunu eritip döktüm ancak araları ince olduğu için beceremedim.quote:
Orijinalden alıntı: Dante53
Reçineye kurşun mu döktün?
Alıntıları Göster
Şuan ilk işim Tornacılar yarın sanayiyi komple dolaşıp elimdeki parçaları göstericem. Lazer kesim yerleri özel kesim sticker yapabilir mi ? -
Dökümcüden gelen maile göre yapmak istediğim parça normal döküme değil hassas döküme giriyormuş. Türkiyede 4-5 firma buldum hepsine mail gönderdim. Sitelerinde 0,5 gram ile 50 kg arası döküm yapabiliriz yazıyor. Sanırım aradığım firmayı buldum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X