Şimdi Ara

Elimdeki nasırı koparamıyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok acıyo ne yapayım tırnak makasıylan falan kesmek istemiyorum mikrop kapar elimle koparmaya çalışıyorum ama eti koparmak kolay değil çok acıyor.

• Nasır bandı sadece eczanelerden isteyiniz 9TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Nasır bandı sadece eczanelerden isteyiniz 9TL

Onu denedim kopardım yine çıktı bu sefer koparıp bi ilaç sürecem umarım bu sefer çıkmaz.
  • İncir sütü dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eczaneye gittiğimde, bana elinizdeki nasır değil sadece sertleşmedir dedi.Yani bolca krem sürün dedi.
  • Benimki sertleşme değil elimi acıtıyordu makasla kestik elimle koparamıyorum çok acıyor derin olunca bite lastik gibi etin koptuğunu görüyorum.
    Son durum bu şu duodermi sürecem asit galiba bu biraz bekleyipmi sürsem napsam.
    Resmin boyutuda epey yüksekmiş idare edin.
     Elimdeki nasırı koparamıyom

• Duoderm i bende ayak mantarı için kullanıyordum.İlk baş olumlu sonuç verdi ancak mantar yine büyümeye başladı arada yine kullanıyorum.Aman dikkat edin derinizin başka tarafına değdirmeyiniz.Yoksa şekil bozukluğu bile çıkabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim topuğumda nasır vardı. Bantları filan denedim üst deriyi koparıyordu ama tekrar oluşuyordu sonra duoderm'i buldum ve kesin çözüme kavuştum. Duoderm'i sadece nasırın üstüne sür ve 2-3 dakika üzerine herhangi bir şey dokunmasın kısacası kurusun. 2-3 gün sonra üst deri kopacak veya atacak kendiliğinden sonra tekrar duodermi sür ve 2-3 gün tekrar bekle yine deriyi kopar bu şekilde geçene kadar kullan.

Not: Ben 1 kere fazla sürdüm kırmızı tabakaya kadar ulaştım o esnada biraz ağrı yaptı.
  • Nasır bandı oradaki nasırı bembeyaz yapıyor ben ondan sonra koparmıştım çukur olmuştu neredeyse ama yine çıktı sanırım tam koparamamışım.Ameliyatlada nasırları alıyorlarmış ama o son çözüm tabi.Duoderm'i şimdi sürmekten vazgeçtim.Oradaki tabaka hassass şuan asit olduğundan tahriş eder yarın belki sürerim nasır olması ağrı yapmasa çok sıkıntı değil görüntüsünü geçtim bir şeyi tutmaya kalkıyorum elime batıyor deli ediyor adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Nasır bandı oradaki nasırı bembeyaz yapıyor ben ondan sonra koparmıştım çukur olmuştu neredeyse ama yine çıktı sanırım tam koparamamışım.Ameliyatlada nasırları alıyorlarmış ama o son çözüm tabi.Duoderm'i şimdi sürmekten vazgeçtim.Oradaki tabaka hassass şuan asit olduğundan tahriş eder yarın belki sürerim nasır olması ağrı yapmasa çok sıkıntı değil görüntüsünü geçtim bir şeyi tutmaya kalkıyorum elime batıyor deli ediyor adamı.

Beyazlaştırıyor deriyi daha sonra ise o deri kopuyor. Kopan deri çukurluğa yol açıyor ama sürmekten vazgeçme yoksa tekrarlıyor. Tekrarlamasının nedeni nasır kökünün tamamen yerinden kalkmamasından kaynaklanıyor. Asit filan benim de tedirgin olduğum noktaydı ama yürümeye bile engel oluyordu dostum sonra kullandım geçti.

• Nasıl koparabildin nasırı?
  • fx47 kullanıcısına yanıt
    Elimle kopardım en sonda koparamadım çok acıyordu makasla kesiverdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.