Şimdi Ara

tablete kafayı taktım acaba alsammı paramda yok borç alcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabletlere kafayı taktım gidip gelip bakıyorum gözüme çarpıyor evde masa üstüm var birde yan odada babamın eski laptopu var
    acaba bide bunumu alsam ama 150 tl liklerden alcam

alsam neyime yarıcak diye düşünüyorum zaten evde var dışarda internet film falan olur bilmiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-oblio-tablet-pc-7aylik-garantili-faturali-aciklamayi-okuyun-101493976/detay

• Yazık
  • Delirdin mi? Ben Ipad sahibiyim ve alacaksan apple ürünlerinden al ayrıca çokta gözünde büyütme bilgisayarın yerini doldurmuyor.
  • alan 3 ayda 6 ayda satıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Delirdin mi? Ben Ipad sahibiyim ve alacaksan apple ürünlerinden al ayrıca çokta gözünde büyütme bilgisayarın yerini doldurmuyor.

evet tahmin ediyorum cep telefonunun büyüğü gibi
    cepten internete giriyoruz veya resım vıdeo bakıyoruz goruntulu konusma var cep tel gibi işte çok rahat değildir eminim,kullanması bile zahmetli
  • Aman diyim, paranı çöpe atma. Sircap'ın dediği gibi apple ürünü veya daha güzel bir android tablet alabilirsen senin için süper olur. Ben de geçen haftalarda iPad 3 aldım, şimdilerde notlarımı bile artık onda tutuyorum.

Aşağıdaki yorum için; Uyarılmaktan ziyade saçma bir yorum gelince bari bir ara kendime "Android işlemcili tablet" diye imza yapayim, arkadaş bol bol facepalm yapar da belki arkadaşın içindeki sular erir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 10 Ekim 2012; 2:01:05 >
  • 7 incler çok kullanışsız anca oyun oynarsın face'e göz atarsın ve o linkdeki 150 lira etmez gayet adi birşey o hocam boşuna borca girip para harcamayasın :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabletle ne yapacaksin ki? Herkesin elinde ama ben bu isin espirisini anlamadim. Akilli telefonun varsa yeterlidir o zaten ama tablet cok gereksiz bir sey gibi geliyor,. Oyuncak niyetine bile alinmaz bence
  • Hiçbir işe yaradiği yok boşuna para harcama. Oyun bile oynanmiyor doğru düzgün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Aman diyim, paranı çöpe atma. Sircap'ın dediği gibi apple ürünü veya daha güzel android işlemcili bir tablet alabilirsen senin için süper olur. Ben de geçen haftalarda iPad 3 aldım, şimdilerde notlarımı bile artık onda tutuyorum.

hocam böyle denir mi? adam 150 liralık tablet diyo önce alma diyip sonra notlarımı bile onda tutuyom demişsin
    aman kardeşim tablet falan alma pek bi işe yaramıyo iyi bir telefonun varsa kullanmaya devam et alıcaksan adam gibi bişey alırsın ileride ama telefonun iyi değilse güzel bir telefon çok daha yararlı ve işini görür olur tablete göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Aman diyim, paranı çöpe atma. Sircap'ın dediği gibi apple ürünü veya daha güzel android işlemcili bir tablet alabilirsen senin için süper olur. Ben de geçen haftalarda iPad 3 aldım, şimdilerde notlarımı bile artık onda tutuyorum.

hocam böyle denir mi? adam 150 liralık tablet diyo önce alma diyip sonra notlarımı bile onda tutuyom demişsin
    aman kardeşim tablet falan alma pek bi işe yaramıyo iyi bir telefonun varsa kullanmaya devam et alıcaksan adam gibi bişey alırsın ileride ama telefonun iyi değilse güzel bir telefon çok daha yararlı ve işini görür olur tablete göre

Haklısın, arkadaşın durumunu hiç düşünmedim ama o türden tabletlerin az çok iyi olmadığı günümüzde konuşuluyor, bana göre o parayı çöpe atmak gibi geliyor. Şahsen iPad benim işime çok yaradı, Üniversitede deftere not tutacağıma artık rahat rahat herşeyimi onda tutabiliyorum, hem amfide kullanan diğer arkadaşlar ile rahat bir şekilde alışveriş yapıyoruz az çok bu konuda benim hayatımı kurtardığından dolayı heyecanlı bir şekilde not tutuyorum demişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 10 Ekim 2012; 1:33:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

quote:

Haklısın, arkadaşın durumunu hiç düşünmedim ama o türden tabletlerin az çok iyi olmadığı günümüzde konuşuluyor, bana göre o parayı çöpe atmak gibi geliyor. Şahsen iPad benim işime çok yaradı, Üniversitede deftere not tutacağıma artık rahat rahat herşeyimi onda tutabiliyorum, hem amfide kullanan diğer arkadaşlar ile rahat bir şekilde alışveriş yapıyoruz az çok bu konuda benim hayatımı kurtardığından dolayı heyecanlı bir şekilde not tutuyorum demişim.

hocam o tabletler çöp ötesi ben sony tablet s kullanıyorum o bile 3gs imin stabilitesini vermiyor o nedenle arkadaş para biriktirsin ileride ipad almya çalışşın ama başka bişey almasın he bide nexus 7 yide öneririm

• alacaksan en kotu Ainil Elf 2 falan al da bir ise yarasin. Laptopum eski oldugundan genelde tableti kullaniyorum. 1080p videolari bile rahatlikla izliyorum, manga okuyorum, su ana kadar oynayamadigim oyun da olmasi ama pek oyun oynayamiyorum. Benim isimi gordugu icin tavsiye ederim ama herkesin isine yaramaz bu cihazlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alma tablet kadar para tuzağı bişey yok. Çok sakil duruyor dışarıda kullanamazsın rezillik. Onun yerine netbook iş görür
  • quote:

Android işlemci? Biri facepalm resmi falan koysun, ben mobilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Android işlemci? Biri facepalm resmi falan koysun, ben mobilim.

Ben kendi yerime koyayim kardeşim, sonuçta anlatılmak istenilen mesajı herkes rahat bir şekilde anlayacaktır.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
    . . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
    . . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
    . . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
    . . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
    . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
    . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
    . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
    . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
    . . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
    . . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
    . . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
    . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
    . . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
    . . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
    . . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
    . . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
    ,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
    . .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
    . . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
    . . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
    . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\

• quote:

Orijinalden alıntı: Sircap

Delirdin mi? Ben Ipad sahibiyim ve alacaksan apple ürünlerinden al ayrıca çokta gözünde büyütme bilgisayarın yerini doldurmuyor.

Benim ipad doldurdu gibi slaytnda yapıyorum video da işliyorum sadece after effects için yapıyorum photoshop da var

• o linkte verdiğin tabletin pek te bir işe yaracağını düşünmüyorum,boşver bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 10 Ekim 2012; 7:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaryscreen

Alma tablet kadar para tuzağı bişey yok. Çok sakil duruyor dışarıda kullanamazsın rezillik. Onun yerine netbook iş görür

Netbook mu

• alma. bende aynı şeyi heves ettim aldım. hatta almak için kredi kartı çıkardım. aldım sonuç. suan yeğenim de. ben hala taksit ödüyorum. android telle aynı. aynı şeyleri yapıyor. ama heves ediyor insan almadan da rahat etmiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.