Şimdi Ara

Elimdeki kartlara uygun deste bulabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki kartların sayısı arttıkça daha çok maç kaybetmeye başladım. Yalnızca üç-beş değerli kart varken daha çok maç kazanıyordum. Öyle bir hale geldi ki; sürekli kullandığım ve şimdiye dek bana çok maç kazandırmış olan güzel legend kartları çıkarmak hiç içimden gelmiyor, sık kullandığım spellerden ise vazgeçemiyorum. Bir ara Mage'in minion özürlü (10 minion[ikisi healbot], 20 spell) destesi ile kendi çapımda çok canlar yakmıştım. Prophet Velen bulduktan sonra Priest dragon destesi de baya sarmıştı. Rogue oynamak ise pek eğlenceliydi kartlarım ezik ama destelerim kendi dengesinde iken.

BRM bitirdim, Chromaggus ve Neferian destelerimin vazgeçilmezi gibi bir şey olmuştu. Şimdi ise Naxxramas'ı oynamaya başladım; ilk iki sandıktaki kartları aldım. Maxenna, Loatheb ve Sludge Belcher da destelerimde istediğim kartların arasında yer almaya başladı. Özellikle 'taunt' özürlü olduğum için Sludge'ın çok işime yarayacağı kanaatindeydim (düşman için sinir bozucu bir kart).

İnternette dolandım ama işime yarayacak bir deste bulamadım. Bakıyorum; kartların üçü var, beşi yok; beşi var, biri yok.

Şöyle bir şey tam ihtiyacım olan; elimde olan her kartı ve adedini yazayım; o kartlara göre kurulmuş olan bütün desteler sıralansın. Var mı böyle bir şey internette?

Teşekkür ederim.

• http://www.hearthpwn.com/ 'de deck kısmında istediğin kartı "Contains" 'e ekleyip istemediğini "Doesn't Contain'e ekleyip aratabilirsin. Oyuncuların hazırladıkları bir çok deste var ama beğeni alanlara ve yeni eklenenlere bak derim. Eski paylaşımlar metanın gerisinde kalıp istenileni veremeyebiliyor.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Bence kendi destelerini kendin yap destenin eksikleri neler onları gör ona göre kart ekle çıkar dene her zaman kendi yaptığın destelerden çok daha büyük keyif alırsın oynamak istediğin class hangisi istersen desteni yap üzerinden konuşalım formda ki arkadaşlar seve seve yardımcı olacaktır
  • naxxramas'ı bitir patron warrior,midrange/face hunter,tempo mage vb. oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scropion kullanıcısına yanıt
    Haklısın, şimdiye dek böyleydim ama 30 kart değil 50 kart olsa alacakmışım gibi deste yapıyorum. Sonra eskiden ikişer tane aldıklarımı bire düşürmeye başladım yeni kartlar ekleyemeyince. Çorba oldu gitti sonra destelerim; dengesi bozuldu. Üç beş değerli kartım varken daha iyiydi sanki.
  • Mech deckleri. Her türlü kurulabilen bir deck. Adventurelarada ihtiyacın yok ama Loatheb Neferian Emperor işini görür.
  • Kart sayısı artınca deck'teki sinerjiyi yakalamak zorlaşıyor. Yaptığın desteleri ilgili sınıf altında paylaşıp yorum isteyebilirsin..

Kaybettiğin oyunlarda neyin yanlış gittiğini takip et. Rakibi daha oyunun başından durduramıyor musun yoksa rakip sana geçit vermiyor sonra da güçlü kart / kombolarla mı kazanıyor? Elinde yeterince kart oluyor mu ya da kart çekemiyor musun? Ya da bir sürü karttan oynayacak bulamıyor musun? Destenin mana eğrisi nasıl?

Hangi tarz oynamak istiyorsun? Agresif mi (zoo / face hunter), kontrol mü (control warrior, handlock, vs.) ya da combo (patron warrior, freeze mage, oil rogue) gibi.. Oyunu nasıl kazanmayı hedefliyorsun, rakibin güçlü saldırılarını nasıl durdurmayı planlıyorsun, vs. vs.

Ustaların hep dediği önemli ayrıntı keyif aldığın decklerle oynamak. Oyundan keyif almaya bak. Böylece daha çok oynarsın daha çok geliştirirsin kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 21 Temmuz 2015; 7:31:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rank çıkmak istiyorsan benim gibi son çıkış yolunu dene,face hunter.Bunun yuzunden bayagi bir eksi yerim ama yapacak birsey yok Allah ne verdiyse adamin yuzune vuruyorsun brm kartlarinda varmis quick shot cok tutuyor deckte bence yap derim hunter agir nerflendi ama hâla rakipleri oyundan caydirmaya yeterde artar bile.Rank 12 den sezon sifirlaninca 17 ye resetledi sonra zoo warlock ile cikmaya calistim ama deck im guncel degildi malganis gibi onemli kartlar yoktu 18 e 19 a en son 20 ye dusunce ne ugrasiyorum dedim adamlara beleşe win verdim hep resmen ve son macimda face hunter gelince bende full low budget bir deck arastirdim
    http://www.hearthpwn.com/decks/136213-gvg-face-hunter-season-9-legend-24-na
    leeroy jenkins im yoktu bende reckless rockeeter koydum etkili bir deck 13 mac in 3 unu kaybettim suan deck i kullanirsan basarilar dilerim

• Haplo kullanıcısına yanıt
    Kendi yaptığım desteler de olmazsa olmaz kartlarım var her desteye mutlaka koyuyorum Bgh - Kezan taunt olarak Sludge Belcher bunlar mage de oynasam warlock da oynasam destem de oluyor Emperor banko kartlar benim için desteler 30 kart değil de 40 kart bile olsa ortaya çok farklı kestirilemez desteler çıkar daha bir zevkli olur ama daha uzun sürer karşılaşmalar. Elindeki kart sayısı arttıkça kartları seçmek zorlaşıyor orası kesin ama bunları da deneme yanılma ile secebilirsin ayrıca ranked da 10'a kadar indiğin bir deste 10'dan sonra iş yapmıyor olabiliyor ufak da olsa desteler de değişiklik yapmak gerekiyor takılıp kalıyorsun ama sonuçta bir oyun her ne kadar arada insana saçını başını yoldursa da beta'dan beri sıkılmadan oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.