Helal olsun aslanım kurtardıktan sonra gözü yaşardı sanki ben mi öyle gördüm
yalnız 4 sarı kartı olduysa önümüzdeki beşiktaş maçnda oynayamayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Helal olsun aslanım kurtardıktan sonra gözü yaşardı sanki ben mi öyle gördüm
dogru gormussun haci.
dünyanın sayılı kalecilerinden birine sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
quote:
Orijinalden alıntı: theJuDGe_41
yalnız 4 sarı kartı olduysa önümüzdeki beşiktaş maçnda oynayamayabilir.
daha ilk sarısı değil mi ya, bi kere de kırmızı gördü
Penaltıyı kurtardı ama adama girişi amatörceydi
bu zamana kadar GS formasıyla yaptığı ilk hayırlı iş, gerçi penaltıyada o sebep oldu ya ! bu adam gözüme ortaokul cimnastik takımı kaptanı gibi gözküyo hep nedense ! bi türlü ısınamadım
bu zamana kadar GS formasıyla yaptığı ilk hayırlı iş, gerçi penaltıyada o sebep oldu ya ! bu adam gözüme ortaokul cimnastik takımı kaptanı gibi gözküyo hep nedense ! bi türlü ısınamadım
Maçları Sol Böbreğin ile mi izliyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: UFO123
oha yav, penaltı yapmasa goldü zaten be adam.
Başlık 10 numara aga.
quote:
Orijinalden alıntı: UFO123
Golü yedimi ? yemedi bitmiştir.
senin gibi adama böyle cevap
quote:
Orijinalden alıntı: TRmilitary.
Başlık 10 numara aga.
Yarın Fanatik ya da Fotomaç'ta görürüz kesin aynı başlığı
Altına da o gözleri dolu fotoğrafı koyarlar.
Yıllardır lisanslı kaleciyim ona göre konuşuyorum o topa öyle çıkılmaz. Çıkıyorsan alacaksın o topu. O top alınmayacak bi top değil. İlk defa maça çıkan heyecanlı kaleciler gibi girdi adamın ayağına topla alakası yoktu. Penaltıyı kurtardığı için tebrik ediyorum ama penaltıyu bariz bi şekilde yaptırdı onuda görmezden gelemeyiz. Henüz daha bence istenilen düzeyde değil...
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Yıllardır lisanslı kaleciyim ona göre konuşuyorum o topa öyle çıkılmaz. Çıkıyorsan alacaksın o topu. O top alınmayacak bi top değil. İlk defa maça çıkan heyecanlı kaleciler gibi girdi adamın ayağına topla alakası yoktu. Penaltıyı kurtardığı için tebrik ediyorum ama penaltıyu bariz bi şekilde yaptırdı onuda görmezden gelemeyiz. Henüz daha bence istenilen düzeyde değil...
O topu oraya kadar getirenler profesyonel futbolcu gibi getirdi kaleci amatör gibi çıktı peki
açık konuşayım penaltıyı kurtardığına sevinemedim..
bu adam 2 sezon önce lazio'yu penaltı kurtarışlarıyla italya kupası şampiyonu yaptı dünya kupasında yanlış hatırlamıyosam çeyrek finalde penaltılara kalan gana maçında gene kurtardı
e bu adamın en büyük özelliği zaten penaltı kurtarışları
quote:
Orijinalden alıntı: O Rei
açık konuşayım penaltıyı kurtardığına sevinemedim..
bu adam 2 sezon önce lazio'yu penaltı kurtarışlarıyla italya kupası şampiyonu yaptı dünya kupasında yanlış hatırlamıyosam çeyrek finalde penaltılara kalan gana maçında gene kurtardı
e bu adamın en büyük özelliği zaten penaltı kurtarışları
sadece penaltı kurtarabiliyor diye aldıysak bu adamı vay halimize
seona kütü başlayan futbolcularımızdan, aslında iyi başladı ilk maç fakat belediye maçında yediği o gol özgüvenini etkiledi. dünkü penaltıyı kurtarması özgüvenini kurtarması açısından çok iyi oldu, ve gol yemedik buda çok iyi oldu. daha iyi olacak.
Adamın şu ana kadar yararını geç zararı var takıma bir penaltı kurtardı diye kahraman ilan edildi. Biz çok çabuk gaza geliyoruz.
Bu adamın üzerinde çol büyük bir baskı var, arkasındada 130 db sesle bağıran taraftar olunca iyice strese giriyor. İtalyada ne böyle tribünle bitişik saha var nede baskı var, aynı şekilde milli takımda.
Penaltıyı kurtarması tabii çok iyi de o pozisyonun penaltı olması kendi hatası.Topun oraya gelmesi diye bir durum yok kalede kaleci varsa o kadar açılmış bir topu yatacak ve alacak.Kaleden çıkarken yine tereddüt yaşadı ve orda kaybettiği 1 saniye nedeniyle penaltıya sebep oldu.Üstünde bir güvensizlik var nedenini anlamış değilim belki de bu kurtarış onu rahatlatmıştır bir nebze de olsa.
Güvenme konusunda da Muslera'ya sonuna kadar güveniyoruz ve güvenmemiz de gerek.Yıllardır kaç tane kaleci gitti geldi, artık bu olmadı yollayalım felsefesini bir kenara bırakmak lazım.Elimizde genç ve başarıya aç bir kaleci var, aynı zamanda da tüm Dünyanın kabul ettiği bir yetenek var.Sabretmeyip ne yapacağız zaten.