Şimdi Ara

Elektronik yalıtım teknikleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elektronik yalıtım teknikleri.MaviGadgetyoutube
    🔗 Product Link Pinned in Comments! 🔗 💎 Find more - @MaviGadgets ⁠ 📱 Download our mobile app - https://mavigadget.app 🔗 Visit https://mavigadget.com/ to discover unique and amazing products⁠ 🎯 Sell your products on Mavigadget - Visit our website for more info!⁠ 💰 Become an affiliate and make money! - Visit our website for more info!⁠ 📣 Use mavigadget to get featured!⁠ #usa #unitedstates #gadgets
    https://www.youtube.com/watch?v=zU0Xe0fGBhU&feature=youtu.be

Sayın @mavi-kaplan ın mesaj attığı bir konu. İlginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karafetva -- 8 Şubat 2023; 14:24:15 >

• İlgi göreceğini sandığım bir konu fakat hic rağbet hic mesaj yok ilginç ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karafetva K kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl çalışyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu cihazın nasıl çalıştığını bilmiyorum ama internette gördüğüm herşeye inanmıyorum.

• dfk24 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Ama dikkat edilirse yalıtım yaptığını ima ettiği bu parçayı taktıktan sonra elektriklenmiş olan suyun geçişini göremiyoruz. Takarken bir hatta su yoktu ve taktıktan sonra su açıldı mı bize muamma.

Ancak ima ettiği işlevi yapabiliyorsa, değirmen tarzı bir sistem olabilir bir ihtimal. Kovaları birbirinden uzak bir değirmen çarkı gibi ve su bu çarkların arasından devam ediyor, çarklar suyun temasını kesip kısmi kısmi parça parça yolluyor gibi. Çark da iletken olmadıktan sonra sorun yok. Dİşli pompa gibi

mythbuster işerken elektrik çarpmasıyla ilgili şehir efsanesini incelemişti. akış kesintisiz olunca, elektrik akımının iletimi sorunsuz gerçekleşiyordu. damlacıklı bir akışta ise akım stabil olmuyordu. senin dediğin sistem mantıklı ama suyun akışını kesintili vermesi gerekir. belki manyetik olarak sudaki iyonlaşmayı engelliyor da olabilir ama dediğim gibi internette böyle büyük vaatlerle sunulan bir sürü cihaz var.

• dergul D kullanıcısına yanıt

BUrada sadece damlacık gibi akışı kesintili yapmak değil aynı zamanda basınçlı olarak sunması da önemli. BU şart da girince iş zorlaşır bu tip sistemde.

Bazen malumdur ki; çok basit bir taktikle işin içinden çıkılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel Elektronik Devreler
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

su saf olarak yalıtkandır ama içindeki tuz gibi mineraller, onu iletken yapar. su saflaştırılmadığı sürece, iletkenliği giderilemez.

• Diğer satıcıların linklerine ve sundukları resimlere baktım, ipucu gibi elde ettiğim tek veri voltajı düşürmesi iç yapısının spiral olması ... Peki bunu nasıl yapabilir (kuyuya başka taş atmış oldu)? Sonuçta elektriksel bağlantı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.