|
Şimdi agalar şöyle bir durum var: Ben hayatında sigara, nargile, tütün, alkol vs. hiç bir şey almamış biriydim. Bi kere arkadaşlarla kafede nargile içtikten sonra bi canım istemeye başladı. 3 defa gittim şimdiye kadar. Toplamda kendi başıma 3 saat çekmişimdir en az. Yavaştan böyle bi duman merakım oluşmaya başladı. Ama sigara denen illetten oldum olası nefre ediyorum. Tadı kokusu ve etkileri beni tiksindiriyor. Daha çok aromalı puff, e-sigara ve nergile tarzı ürünler dikkatimi çekmeye başladı. Fakat bağımlı olmak istemiyorum. Okula gidip gelirken keyfine çekip üflemek istiyorum biraz, nikontin vs. istemiyorum. Bu arada okul demişken 18 yaşındayım tam olarak. Şimdi puff veya e-sigara tarzı kullan-at bir şey alsam mı almamasam mı inanılmaz kararsız kaldım. Nikotinsiz olması veya yüzdelik olarak %1 - %0.1 gibi çok düşük oranlarda olması benim için çok önemli. Ailemin haberi olmasını da istemiyorum açıkçası. Başlarsam bağımlı olur muyum, hangi ürünü önerebilirsiniz, ne yapmalı merak ettiğim için konu oluşturmak istedim. Umarım bu konuda forum oluşturmak yasak değildir, emin olamadım... İyi forumlar efenim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler