Şimdi Ara

Elektronik sigara kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal sigarayı bırakıp elektronik sigaraya başlamayı planlıyorum ama bu konuda pek bilgim yok.

Bir arkadaşım elektronik sigara içiyordu ondan biraz tadım testi yapmıştım bende, aromaları zaten değişebiliyormuş. Ama tadı güzeldi, elma aromalıydı. Kendisi normal sigarayı bıraktı bu sayede ve paradan da daha çok tasarruf ettiğini söylüyor, normalde her gün paket alırken buna likit alıyorum beni 1-2 hafta götürüyor dedi.

Hem kötü kokmuyor evin içinde bile içsen parfüm gibi kokuyor.

Tek kötü yanı içtiğim kadarıyla hiç ağırlığı yoktu, resmen boş duman çekip üflüyorsun, çektiğini bile fark etmiyorsun böyle olduğu için kesmiyor bıraksan sabaha kadar içersin öyle birşey.

Ne önerirsiniz sizce alınır mı ?

• Komple bırakın hocam.Elektronik sigara normal sigara boş iş.

Pandemi vesile olsun bir an önce bırakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 10 Aralık 2020; 21:11:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk ben Amerikada yaşıyorum sana şöyle söyleyeyim, bu elektronik sigaralar 2019 sonu bitti gibi gibi, disposable olan kullan at olanları burada yasaklandı, çünkü hepsinin aroması çinde üretiliyor, nasıl üretildiği belli değil bunların, şimdi 3 çeşit sigara var bunlar da

Disposable olanlar bunlar tamamen yasaklandı, akciğere kalıcı zarar veriyorlar,

Juul çok moda juul da bunun podları oluyor paket 4 pod ile gelir, 1 pod 1-2 gün gider normalde ama ben günde 4 pod içen adam tanıyorum ve google a vape lung news yaz dolu haber göreceksin hastanede yatan adamlar felan akciğerlerinde kalıcı hasar oluşmuş, juul un aromaları da yasaklandı! Ve vape in de çoğu aroması burada yasaklandı

Vape dükkanları çok net zarar ediyorlar geçen seneye göre satışları %50 düştü dükkanlar burada da kapanıyorlar, ben bir kaç yıla bu vape in tamamen bitip yok olacağına inanıyorum

Birkaç ay juul kullandım sonra sarmadı bıraktım.

Vape in içindeki o sıvı çin malı ve çinden geliyor ne şartlarda yapıldığı belli değil, juul ve de orjinal juul podları dışında size tavsiye etmem hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnşallah hocam.

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, sağol.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.