Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.158
Cevap
235
Favori
538.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre7107

quote:

Orijinalden alıntı: emre7107

Merhaba. Ben de istick pico almayı düşünüyorum. Güvenilir bir site biliyor musunuz? İyibuhar diye bir site buldum, yorumlar iyi gibi. Sizin tavsiye edeceğiniz bir site var mı? Yoksa maltepe pazarından mı alayım(ankaradayım).? Şimdiden teşekürler.

Cevap verebilecek biri var mı acep?

Ankara'dan facebook gruplarına katılarak elden alabilirsin. Hem daha güvenilir hem de daha ucuz.
  • Merhaba arkadaşlar. Babama şu ürünü almayı düşünüyorum:aliexpress solo kit
    Fakat bir problem var. Bu ürünün coillerini bulamadım. Eleaf marka coili bu cihazda kullanabilirmiyim?
  • Little Lion kullanıcısına yanıt
    Vip switch var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Hocam kutudan bozuk cikmasi biraz sans isi 3 arkadasim cihaz ilk ciktigi gibi siparis ettiler ilk parti urunlerdi hepsi canavar gibi sadece reklami yapildigi gibi pilleri usb den sarj eden bir arkadasin ekraninda yatay boylu boyuna cizgi var baska da bir sorunu yok.
  • Likit akıtması soruma cevap gelmedi.

Arkdaşlar var mıdır bir çözümü? Neler yapılabilir? Hangi atomizeri önerirsiniz.

Smok Alien 220W
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Hocam nasil bir atomizer istiyorsun?

Rta mi(tek coil, cift coil?) yoksa ben tel pamuk ile ugrasamam diyorsan hazir disardan alinma coillimi? Aroma istiyorum diyorsan rda veya rtda mi?

Ammit 22mm single coil veya Ammit 25mm single coil decklisini oneririm. Aromasi cok guzel(tabi aldiginiz likitin kalitesine gore de degisir) teli takmasi kolay pamuklamasi 1-2 kereye cozuyorsunuz, deck guuzel build etmek cok kolay ve rahat, hava kanali guzel klipsli hava akimi guzel hava kanali full acikta kullaniyorsaniz kesinlikle tavsiye ederim.

Serpent smm guzel olur, merlin mini guzel olur, kylin var, zeus guzel olur, griffin olur

Vaporesso gemini guzeldir likit kapasitesi fazla, hem ustte hem altta cift hava kanali var, cift coil, 0 blind spot(heryerden hava akisi var)

Hazir coilli bakiyorsan vaporesso veco tank veya veco devil(ikisininde coili ayni) olur. Revenger kitlerdeki NRG tank olur tvf8 baby beast ile ayni boyutta coilleri kullaniyor (tvf8 baby cooillerini de takabilirsin) ki zaten dumani da ayni.

Hazir coillilerde veco ve veco devil hicbir sekilde akitma yapmiyor nrg tank icin akitma yapiyormu yapmiyoormu bir bilgim yok. Rta larda ise pamuklamayi duzgun yaparsan akitmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 2 Kasım 2017; 20:28:5 >
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Hocam süper bilgiler vermişsin. Ben de sayende bazı terimleri öğrenmiş oldum. Ben şimdilik pamuk tel uğraşmak istemiyorum. SMOK Alien 220W üzerinde gelen atomizer ve coil seti ile kullanıyorum. SMOK Alien 220W'den çok memnunum, mod cidden çok iyi. Sadece akıtma sebebiyle(atomizer kaynaklı ya da coil kaynaklı) atomizer değiştirmek istiyorum. Veco atomizer ya da nrg deneme fırsatım olursa bunlardan alacağım. Umarım düzelir.

Ama aklıma başka bir nokta takıldı. Akıtma yaptığı zamanlar genelde likit doldurduğum zamanlarda oluyor. Az az doldurduğumda sıkıntı yok ama tankı %75-%100 arası doldurunca akıtma yapıyor. Bunun bir etkisi var mıdır? Tankı tam ya da tama yakın doldurmak yanlış mıdır?
  • Bende 2,5 aydır pico 5ml kullanıyorum, 1 ay kendi atomizeri ile devam ettim, 6mlg nikotin likitle kullanıyorum sonra naiutilus 5ml 1,6 bobin ile mtl ye gectim, dl çekime göre aroma ve boğaz vurumu daha az geldi, 1,8 bobin 1,6 ya göre daha tok vurumu iyiydi. Şimdi bende kendi sarımı mı yapabileceğim bir mtl ve rta bir atomizer arıyorum. Yukarda ki tavsiyeniz üzerine ammit 22 mm atomizeri inceleyeceğim.(sanırım dl için önerilen bir atom.) Bu arada hangi modla kullanıyorsunuz ve merak ettiğim boğaz vurumu nasıl likit pg, vg ve nikotin oranları nedir.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 3 Kasım 2017; 14:59:46 >
  • Çift pilli uygun fiyatlı mod almayı düşünenlere Yosta livepol 160w için yardımcı olurum.Heleki dolar 3.9TL olmuşken.
  • Beyler nano tarotumla 1 haftadır falan aynı likiti kullanıyorum kutu bitmedide değiştireyim diyorum sıktı nasıl bir yol izliyim en kolayından yıkamak temizlemek lazımmı coili cam likit hazinesini falan eski likitten nasıl kurtulurum?

Bide Nano Tarot kullanan varmı güncellemesi çıkmış bilgi alıcaktım yahu nasıl yaparız diye?

• Aliexpresten sipariş ettiğim livepoor 160 Watt cihaz gümrükten geçmiş bugün Ankara’ya geldi pazartesi elimde olur muhtemelen. 115 TL’ye geldi tavsiyeler üzerine aldım umarım memnun kalırım

• gentleman_ kullanıcısına yanıt
    Hocam likiti ustten kapagi acarak veya kaydirmali kapakakli tanklar Sub Ohm tank diye geciyor simdi olay su sen likiti full koyup uzerine kapagi kapayinca ki bu tvf8 baby tarzi kaydirmali kapak veya likit doldururken direk drip tip ile beraber cikan(orn: veco tank) hic farketmiyor sen doldurup kapagi kapayinca ister istemez icerdeki havayi da sıkıştırıyorsun fazla basinctan dolayi da ayarlanabilir hava kanallarindan likit akitmaya basliyor.

Nasil cozersin sorunu, likit doldururken her zaman hava kanallarini kapa aliskanlik edin ama bunu.

Bide likiti hicbir zaman full koyma 70% bilemedin max 75% olsun.

Bu arada kullandigin likite gore de akitma olabilir mesela bendeki 30-70 olan likitleri tanki 75% dolduracak sekilde koyarsam akitiyor ama 20-80 olanlari neredeyse fule yakin koysam bile akitmiyor.

Tecrubeme dayanarak soyluyorum bildigin su gibi su kivaminda olan likit cok doldurursan genelde akitiyor. Pek yogunlugu olmadigi icin direk akip gidiyor.

Premiumlarda (mahalle arasinda 30tl ye satilan premium degil one hit wonder cosmic fog lady dinner harbiden en ust nokta olan likitlerde 30-70 olsa bile kivamli oluyor akitmiyor artik kullandiklari nbase denmidir aromadanmidir bilemicem)

Bu arada likit demisken aklima geldi premium olarak fresh ferahlatan birsey isterseniz kesinlikle cosmic fog krytonite i denemeniz lazim. The shocker da cok guzel alisildigin disinda limonlu boyle hafif eksi limonata gibi harbiden isminin hakkini veriyor tanka doldururkende oran olarak 30% kryp 70% shocker koyarsaniz tam boyle yaz sicaginda gidecek sicaktan bayildiysaniz ayiltacak fresh limonatamsi garip ama guzel bir tat oluyor.
  • alpikk kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bogaz vurumu istiyorum diyorsan mtl lazim sana nautilus 2 oneririm.

ammit 22mm de bogaz vurumu olarak fena degil gerci. Ama tabi bu bogaz vurumuna en buyuk etkeni ato rta oldugu icin nasil pamukladiginiz ve likitinizin nbase(nikotin maddesi, nbase markasi cok farkettirir) etki eder. Pg vg den cok kullanilan aromada fark eder.

Kullanilan nbase o kadar onemli ki kimi 3mg lik 3-4 firttan sonra oksurtur adami oldurur, kimisi de sanki icinde nikotin yokmus gibi bogazi gidiklamaz 10-20 kere ardi ardina likitten cekersin(chain vaping)

Premiumlarin(30tl lik premium degil one hit wonder lady dinner cosmic vs vs.) nbasei herzaman iyidir hicbir sorunu olmaz olmasi gereken kadar bogazi gidiklar

He bana sorarsaniz ben genelde 20-80 almaya dikkat ederim cunku ato aromayi iyi verdigi icin hiseedilir bir fark oluyor 30-70 lere gore. Premiumlarda ise kullanilan aroma maddesi markasi artik neyse dehset iyi oldugu icinpek farketmiyor.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Atomizeri aletten cikar atomizeri parcalarina ayir coili kapagi cami carti cuurtu hepsini ayir guzelcene yika ilik hatta sicak suda sonra kokla baktin eski likitin kokusu gecmiyor atomizeri geri birlestirmeden 5-10dk sicak suda beklet coille beraber ama su cok sicak olmasin coildeki tellere pamuga zarar vermesin dikkat et ona o da olmazsa 45dk 1 saat sutte beklet(sutun sicak olmasina gerek yok) sonra cikar suya tuuut temizle kurula birlestir likiti koy devam.

Sicak suda bekletirsen ilk 4-5 cekim su buhari gelir yavastan likit gelir.

Tabi coili vs yikadiktan sonra direk aletin icine atip likiti doldurma ilk ustunden yanlarindan az biraz likit damlat emsin yoksa coili yakabilirsin.\

Yazilim guncellemeyi de youtube da detayli videolari mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 5 Kasım 2017; 2:11:17 >
  • arkadaşlar merhaba Vaporesso Revenger marka elektronik sigara almak istiyorum.
    sizce nasıldır ?

En Ucuz Elektronik Sigara ve Likit
    Page Not Found - En Ucuz Elektronik Sigara ve Likit
    http://vipelektroniksigara.com/vaporesso-revenger-220w-kit-urun-detay.html

bu site güvenlimidir ? yada nerden almamı tavsiye edersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynkmrl -- 5 Kasım 2017; 14:7:15 >
  • Geçen hafta almaya karar verdim çok araştıramadım ama trelektroniksigara adlı bir siteden 190 liraya Eleaf I Just S aldım. Yanında bir tane likit hediye ettiler. Yanında da acemilik eseri olarak 3 mg iki tane likit aldım ben de. Ben günde 1 paket sigara içtiğim için 3 mg bana yetmiyormuş meğer. Tatmin etmiyor beni. Tatmin etme sorunu daha yüksek mg'lı bir likitle çözülür tabi. Kokusunun güzel olması da güzel. İşte her şeyi hesaba katmıştım ama bu kadar buhar çıkartan bir şeyi ben okulda bir öğretmen olarak nasıl kullanacağımı ve sokakta nasıl kullanacağımı hesaba katmamıştım. Aldıktan sonra buharını azaltma şansımız var mı diye araştırdım fakat bulamadım. Şu an aldığıma pişmanım. Sokakta kullanmaya çekiniyorum. Çok aşırı buhar çıkartıyor. Sadece evde kullansam da dışarı çıkınca kendimi tutamıyorum sigara alıyorum yine. Sonra nikotin bandı veya nikotin sakızı almayı düşündüm. Araştırdım ve nikotin bandı daha hesaplı geldi. Günde en fazla bir paket içtiğim için 15 mglık nikotin bandı ile başlayacağım. Günde bir bant kullanılıyormuş. 7 bantlı paketi 25,40TL. Yani 3 günlük sigara parama bir haftalık nikotin bandı kullanacağım. Daha karlı ve en azından kullanılabilir bir şey. Tabi etkisi nasıl olur bilmiyorum. Umarım bu sefer bırakabilirim. Elektronik sigarayı da artık nargile niyetine arada kullanırım ya da satarım birisine. Almadan o buhar olayını düşünün derim. Tabi çekinmeden kullanan da var her yerde ama bana abes geliyor nedense. Kullanana bir şey demem hatta tebrik de ederim ama ben kullanmam dışarıda. Keşke normal sigara gibi bir buhar çıkarsaydı da kullanabilseydim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynkmrl

arkadaşlar merhaba Vaporesso Revenger marka elektronik sigara almak istiyorum.
    sizce nasıldır ?

vipelektroniksigara.com
    Sayfa bulunamadı – En Ucuz Elektronik Sigara ve Likit
    http://vipelektroniksigara.com/vaporesso-revenger-220w-kit-urun-detay.html

bu site güvenlimidir ? yada nerden almamı tavsiye edersiniz ?

Aman hocam naaptın. Facebook'da elektronik sigara diye arat gruplardan birine katıl. Bulunduğun şehirden elden güvenli bi satıcıdan al. 349 TL diyor belirttiğin sitede. Dediğim şekilde 240 TL'ye alırsın. Pilleriyle birlikte 280'e gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Beyler nano tarotumla 1 haftadır falan aynı likiti kullanıyorum kutu bitmedide değiştireyim diyorum sıktı nasıl bir yol izliyim en kolayından yıkamak temizlemek lazımmı coili cam likit hazinesini falan eski likitten nasıl kurtulurum?

Bide Nano Tarot kullanan varmı güncellemesi çıkmış bilgi alıcaktım yahu nasıl yaparız diye?

Hayırlı olsun. Tarot Nano almışsınız. Bende de var. Güncelleme için dosyayı indirin. Daha sonra cihaz kapalıyken ateşleme tuşuna basılı tutarak usb'ye bağlayın. Daha sonra kurduğunuz programdan güncelleme dosyası bulup güncelleyin. Puff counter filan da geldi güncelleme ile. Güzel oldu.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    Eline emeğine sağlık hocam. Tavsiyelerini değerlendireceğim.
  • Veco tank'da hava kanalı üstte olduğu için dolum kapağını açıp çıkarttığınızda hava kanalını da sökmüş oluyorsunuz yerinden. O yüzden likit akıtmasının ondan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sorun başka bir problemden kaynaklı olabilir. Mesela coili veco tankda başaşağı çevirip içine sadece oturtarak takıyorsunuz. Tam oturmamış da olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.