Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.127
Cevap
237
Favori
535.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ULYSES

Ben de bu gün bir joyetech vtwo mini cubis pro alarak bu işe adım attım. Ancak coil için uygun ayarları beceremedim galiba. Sıcaklığı düşürürsem hiç buhar gelmiyor. Arttırınca bir noktada direk fokurdamaya başlıyor ve ağzıma sıcak likit geliyor. Taktığım coil 0,25 ohm 30-70watt ss316. Hangi sıcaklıkta kullanmam gerektiğini deneyerek mi bulmam gerekiyor. Likit dudaklarımı yaktı resmen.

Keşke danışsaydnz hocam almadan. Modunuz bi süre idare eder belki ama cunis pro tam bir işlencr. Ağza sıçratmasıyla nam salmış bir atomizer. Ayrıca piyasadaki Joyetech coillerinin %90'ı sahte. Ayrıca SS316 coilleri TC modda kullanmalısınz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 24 Ağustos 2017; 8:12:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

hocam burada modunuzun kullanım kılavuzu var. iyice bir inceleyin bence.

not: sıcaklık derken tc olarak mı ayarlı cihaz? eğer öyleyse bence watt ayarında kullanın.

Taktığım coil biraz çetrefil bir modelmiş. Notch diye geçiyor adı. Mtl coillerden birini taktım ve watt modunda düzgün buhar alabildim. İlk ateşlemede yine sıçratma yapıyor ama onu da drip tip' i değiştirerek çözdüm. Kutudan çıkan diğer tip içinde spiral bir duvar var. Sıçramayı tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Ben de bu gün bir joyetech vtwo mini cubis pro alarak bu işe adım attım. Ancak coil için uygun ayarları beceremedim galiba. Sıcaklığı düşürürsem hiç buhar gelmiyor. Arttırınca bir noktada direk fokurdamaya başlıyor ve ağzıma sıcak likit geliyor. Taktığım coil 0,25 ohm 30-70watt ss316. Hangi sıcaklıkta kullanmam gerektiğini deneyerek mi bulmam gerekiyor. Likit dudaklarımı yaktı resmen.

Keşke danışsaydnz hocam almadan. Modunuz bi süre idare eder belki ama cunis pro tam bir işlencr. Ağza sıçratmasıyla nam salmış bir atomizer. Ayrıca piyasadaki Joyetech coillerinin %90'ı sahte. Ayrıca SS316 coilleri TC modda kullanmalısınz.

Aslında araştırarak aldım. Cubis için ilk başta iş görür demişlerdi. İleride işi öğrenince düzgün bir atomizer alırım diye bunu tercih ettim. Yukarıda diğer arkadaşa cevap verirken de yazmıştım. Sonunda iyi buhar alabildim. Çok ayarı, inceliği varmış bu işin. Deneyerek öğrenicez artık. Bu arada kullandığım coiller kutudan çıkanlar. Joyetech ürünün orijinal olduğunu onayladı. Her halde coiller de orijinaldir.

• Arkadaşlar eleaf pico full kit alarak aranıza katıldım. Bu işte yeniyim. Kutudan pil ve likit çıkmıyor haliyle. Nereden neyi alayım güncel bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• ULYSES kullanıcısına yanıt
    genel olarak watt modunu tercih edebilirsiniz. ss316 tellerde de hem watt hem sıcaklık kontrolü ayarı kullanılabilir. ama yeni başlayan biri watt tercih ederse daha az sorun yaşar.
  • cinematic kullanıcısına yanıt
    Pil ve şarjcihazı için

SONY VTC6 18650 3.7V 3000mAh Li-ion Şarjlı Pil / 1 Tane Fiyatıdır
    Fiyatı :29.00
    SONY-MURATA VTC6 18650 3.7V 3000mAh Li-ion Şarjlı Pil / 1 Tane Fiyatıdır - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    SONY-MURATA VTC6 18650 3.7V 3000mAh Li-ion Şarjlı Pil / 1 Tane Fiyatıdır - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    https://www.pilsitesi.com/SONY-VTC6-18650-3-7V-3000mAh-Li-ion-Sarjli-Pil-1-Tane-Fiyatidir_3546.html?search=vtc6

Nitecore D2 Şarj Aleti, 2xSONY VTC6 18650 Pil, ORION 18650 Pil Kutusu / 4'Lü Set

Fiyatı :126.22 TL
    Nitecore D2 Şarj Aleti, SONY VTC6 18650 Pil, ORION 18650 Pil Kutusu / 4'Lü Set - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    Nitecore D2 Şarj Aleti, SONY VTC6 18650 Pil, ORION 18650 Pil Kutusu / 4'Lü Set - Pilsitesi || Akü, Pil, Batarya, Adaptör, Şarj Cihazı, El Feneri
    https://www.pilsitesi.com/Nitecore-D2-Sarj-Aleti-SONY-VTC6-18650-Pil-ORION-18650-Pil-Kutusu-4-Lu-Set_3556.html
  • Aromalarımız geldi.Hadi bakalım...

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 26 Ağustos 2017; 17:50:55 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Daha dun n11 den d2+2 tane vtc6 aldim bazen n11 dekiler daha ucuz olabiliyor.

Tabi pilsitesi icin konusuyorum n11 de de magazalari var ayni firmanin almadan karsilastirin alicaginizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Arkadaslar selamlar,

Gecen yazlikda 2 gun arkadasin E Sigarasi ile takildim. Cok hosuma gitti sigara icen birisi degilim fakat Nargileyi cok iciyorum oda maaliyetli ve hazirlamasi ugrastirici oluyor.

200-250 liraya şık ve kaliteli ne tavsiye eder siniz?

Öncelikle bütçeniz biraz dar. Bu iş ülkede yasak olduğu için ve doların yüksek olmasından mütevellit cihazlar biraz pahalıya denk geliyor lakin nargileye yüksek miktarda paralar harcıyorsanız buna da harcayın zira işin ucunda sağlık yönü var

Atomizer olarak sub ohm modellere bakın. Ammit olabilir veya serpent mini. Nereden alacağınız konusunda mutlaka bilgili birilerine danışın ki kazıklanmayın eğer pek bilgili değilseniz isterseniz de bana mesaj atın. Mod olarak smok al85 olabilir. Ben pek çift pilli mod bilmiyorum o yüzden tek pilli önerdim ama sub ohm takılacaksanız tek pillilerin şarjı daha çabuk biter. O yüzden diğer arkadaşlar yardımcı olursa daha iyi olur

• Sony Vtc5 ile Vtc6 arasinda cihazin performansini etkileyecek fark varmi?
  • Bende valideye Vaporesso Revenger Kit + Sony Vtc5 + Likit aldim. Umarim begenir ve yakinda sigarayi birakir.

Likit olayini nerden hallediyorsunuz? Favori markalar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

genel olarak watt modunu tercih edebilirsiniz. ss316 tellerde de hem watt hem sıcaklık kontrolü ayarı kullanılabilir. ama yeni başlayan biri watt tercih ederse daha az sorun yaşar.

Evet watt olarak kullanıyorum şimdi ve çok memnunum. 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Bende valideye Vaporesso Revenger Kit + Sony Vtc5 + Likit aldim. Umarim begenir ve yakinda sigarayi birakir.

Likit olayini nerden hallediyorsunuz? Favori markalar nelerdir?

Tütünlü olarak efkar tek geçerim. Başka da hazır likit almam. Hepsini kendim yaparım

Yalnız hocam keşke annenize revenger almasaydınız. Sigara içen birine kesinlikle sub ohm önermiyorum. İyi bir mtl + efkar likit sigara filan aratmaz adama. Sigara içen çoğu kişi sigara içim atomizer kullanmalı bence. Çünkü cidden çok fark ediyor. Hissiyatı olsun boğaz vurumu olsun. Öte yandan sağlık açısından da mtl çok daha iyi

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    +1
  • Silo81 S kullanıcısına yanıt
    El emeği goz nuru ama mekanik ve boxmod bi arada bana itici geliyor. Ya tubemod bi mekanik yapmak lazim ya da tasarim guzelken 2. pil i cikar squeeze mod yapmaya caliş derim :)

Kutu çok güzel emeğinize sağlık. Yalnız nacizane tavsiyem 510 konnektörün dış telleri açıkta duruyor. Isınma halinde tehlike yaratabilir. Pil haznesinin üst kısmındaki telin mesafesi kutunun boyutunu büyütmüş ama sanırım pillere ısı gitmesin diye öyle yapmışsınız, mantıklı. Bu arada iki pilin ortasına ince tahtadan bir parça koyarsanız daha güvenli olur.
    Ayrıca şu tarz bir bas-çek anahtar hem daha iyi olur:

urun.n11.com
    Maflen Aç/kapa Bas/çek Yaylı Kırmızı Buton Anahtar Tip21-s3220 - n11.com
    http://urun.n11.com/diger/maflen-ackapa-bascek-yayli-kirmizi-anahtar-tip21-3-adet-s3220-P163307818

Ben de çok seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı ama dremel'im yok.
    Kasa metal üstüne ağaç kaplama daha uzun ömürlü sağlam olur hocam.Ateşleme tuşunda bağlantılarda revizyon şart.
    Elinize sağlık.Örnek bir mod fotosu olucak bulursam çok beğeniceksiniz.
  • Dün gelen solub ve molin aromaları hazırladık demlemeye bıraktık.1 saatte 700ml likit hazır oldu.
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 26 Ağustos 2017; 17:50:29 >
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Sigma'yı nerden aldınız hocam hiçbi yerde bulamıyorum?
  • CaptainOnedin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bunu adam edebiliyor muyum bi bakayım :)
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.