Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Elektronik sigarada mercedes var tabiki yihi ve dna cipli urunler performansi kararli calismasi fazlaca yapilan ayarlari vs.

-Coıllerin degisme zamani yoktur, kullanilan guc,likit vs gibi etkenlere gore degisiklik gosterir. 3gunle 2aylik surectede degistirilebilinir. Ayrica ohm dustugunde aromada azalmaz buhar siddeti artar sadece insam gibi cekim yapilmadigindan cekiste lezzet bi nebze az hissedilir.

-Pil olarak 18 ve 26650 kullanilir piyasada en bol sahtesi olan pil vtc5 vtc6 ciktiktan 2 ay sonra falan ben elimi ayagimi cektim esigara platformlarindan onun sahseti varmi yokmu bilmemde. Ben sana soyle ornek vereyim vtc4 hem 5 hemde 6dan iyidir mesela heleki hb2 off diyorum criket ile insanin aklini alir. Ama hangi anlamda iyi ? Pil kullanimida kullaniciya gore degisiklik gosterir.

- likit bu isteki kilit nokta en onemli bilesen bu.

- tavsiye ettiginiz kitler bence muazzam derecede gereksiz tabi zevk sonucta herkes isyedigi urunu kullanabilir ama butun kivirilan aio dahi gayet etkili ve kompakt bi urun.

- likit tel pamuk atomizer. Bu urunler iyi oldumu gerisi hic onemli degil nerdeyse. Ve kendi yihi aletimle 30w(max 33watt) h100 panelvan icinde gozgozu gormeyecek hale getirebiliyorum nerdeyse o yuzden watt falan 5 pilli falan bunlardan bi kurtulsun herkes once ama kullanici cahil,genc bide az para oldumu cebinde dokunmatikte olsun mp3te calsin diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aio al bi dene bu olaya bi giris yap once likit olarak secim nasil yaparsin bilmiyorum ama 6-12mg civari secim yapabilirsin bana kalsa max 6 ideal zaten pg ile bogaz vurumu ve aromaya bahli baski olusuyor likitte. ille nikotin oraninin yuksek olmasina gerek kalmiyor. Isi once bi kavra daha sonra burdan bana yada baskasina yaz olmazsa tekrar degenlendirme yap yapalim.

Uat medajdada yazdim biseyler. Kendinde arastir cunku herkes herseyi soyluyor bu is hem sektor oldu hemde cahil hava atan veletlerle doldu ben yaklasik 10sigara grubunda yoneticilik yapiyordum mesela. Nalet olsun dedirttiler

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Üstadım çok teşekkürler. Ancak smok alien in nargile içim bir model olduğu ve sigara içim için yeni atomizer alınması gerektiği yazılmış satış sitelerinde. Oysa ben sigara içim bir model arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

-Elektronik sigarada mercedes var tabiki yihi ve dna cipli urunler performansi kararli calismasi fazlaca yapilan ayarlari vs.

-Coıllerin degisme zamani yoktur, kullanilan guc,likit vs gibi etkenlere gore degisiklik gosterir. 3gunle 2aylik surectede degistirilebilinir. Ayrica ohm dustugunde aromada azalmaz buhar siddeti artar sadece insam gibi cekim yapilmadigindan cekiste lezzet bi nebze az hissedilir.

-Pil olarak 18 ve 26650 kullanilir piyasada en bol sahtesi olan pil vtc5 vtc6 ciktiktan 2 ay sonra falan ben elimi ayagimi cektim esigara platformlarindan onun sahseti varmi yokmu bilmemde. Ben sana soyle ornek vereyim vtc4 hem 5 hemde 6dan iyidir mesela heleki hb2 off diyorum criket ile insanin aklini alir. Ama hangi anlamda iyi ? Pil kullanimida kullaniciya gore degisiklik gosterir.

- likit bu isteki kilit nokta en onemli bilesen bu.

- tavsiye ettiginiz kitler bence muazzam derecede gereksiz tabi zevk sonucta herkes isyedigi urunu kullanabilir ama butun kivirilan aio dahi gayet etkili ve kompakt bi urun.

- likit tel pamuk atomizer. Bu urunler iyi oldumu gerisi hic onemli degil nerdeyse. Ve kendi yihi aletimle 30w(max 33watt) h100 panelvan icinde gozgozu gormeyecek hale getirebiliyorum nerdeyse o yuzden watt falan 5 pilli falan bunlardan bi kurtulsun herkes once ama kullanici cahil,genc bide az para oldumu cebinde dokunmatikte olsun mp3te calsin diyorlar

Bilgiler için teşekkürler ancak evic aio önermişsiniz sanırım ben o cihazı çöpe attım direk. Her yönüyle berbat birşeydi. Atomizeri likit sıçrama, sıçrar, akıta akıta en sonunda cihazı bozmuştu. Elektronik sigaradan nefret etmek isteyenlere tavsiye ederim ancak. Anca farklı atomizer takılırsa olabilir. Smok bu cihazdan bana göre fersah fersah stabilize ve kaliteli.

• Yok hacim aslinda onermede degilde basic kit ile baslamak lazim bu islere aio konusunda seninle ayni duygulari paylasiyorum. Belki bi 30 kusur modum oldu hatta suan cekmecemde kutusunda 10 kadarda sifir aio vardir ama hic kisisel olarak aio sahibi olmadim

Just2 ciyim ben hatta 11ay falan kullamdim ne tusu ne pili uzdu beni. E bilincli bilgili kullanici olduktan sonra hepsi iyi aslinda

Aio icin soyle bi detay vereyim ama cevremde iyi kotu bazen tanidigim kisilere biseyler tedarik ediyorum modu pili likiti coili malum sozdede olsa "anliyoruz" tanidiklarda armut pis agzima duscu

Bi kacina verdim mesela bende subtank mini var 2 yada 3 tane onun sigara icim modu var bilirsen 2 delikli ondan az daha kotu sekilde hissettiriyor aio. Tabi gt2 ve kayfun 3.1 var onlar efsane kenarda duduyorlar

Yani sigara icene tabiri caizse okuz gibi buhar cikaran bisey degilde ucuz ufak az buharli kullanimi kolay coil bulmasi kolay kompakt bisey olsun diye dedim yoksa bastada yazdim 30 cihazimdan hic biri aio olmadi ha cekmecede ne cevherler yatiriyorum elimde ne berbat aletler var orasida ayri

Soylediklerimi yanlis anlama seni onceden tanidigim icin samimi yaklasiyorum

• Türkiyede güvenilir uygun fiyatlı orijinal e-sigara nereden bulunur

• quote:

Orijinalden alıntı: enes122

Türkiyede güvenilir uygun fiyatlı orijinal e-sigara nereden bulunur

Kullanan arkadaslarinizdan yardim alabilirsiniz izmirdeyseniz bende yardim edebilirim

• Mesela milletin ovdugu ohw myman serisi likit 0.3luk

Claptonu ne hale getirdi

Bu likitler daha cok rda ve siklikla degistirilen sekilde kullanmaya uygun ve benim gozumde bolca katkili likitler

• Bu aletler zaten patlamazki. Patlayan modeller mekanikler oda kullanici okuzlugunden, azda olsa pillerin kararsizligindan patliyor.

Sahsen esigaram.us takip etmeyelide cok olduda piyasaya muazzam seviyede clon urun soktular bi donem antalya tarafindan daha once cihaz veren birileri tarafindan

Bu ise girerken armut pis agzima dus yapmamak lazim bizde yillar once cahildik mal mal bakiyoduk coil ne ga ne pg oldururmu

Insancil kullanim icin ben sahsen ekranli urunleri tavsiye etmiyorum yolda denk geldigim kisilerde hep yanlis ayar ve icimle karsilastim cunku.

• yukarda bir arkadaşta yazmış ben al85 kit aldım hazır coillerle kullanıyorum ama watt modunda 24 watt civarı nbase sek 10 gündür de paket almadım. ancak temp modunda ni ti gibi tel seçenekleri 300 derece gibi farklı ayarlar var. bunları ayarlamam gerekir mi bu konu ile ilgili bilgi bulamadım. öreneğin sxk doggystyle mtl atomizer sipariş ettim kanthal a1 telle sarıp pamukladığımda yine watt modunda mı kullanacağım? temp modunda hiç ayar yapılmayacak mı kendi mi ayarlıyor? örneğin temp modunda ısıyı teli wattı ayarlayıp öyle mi watt modunda kullanmalıyız? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • ARkadaşlar merhaba,

Günde 10-11 tane sigara içiyorum (ortalama). İş yerinde hiç içmiyorum.

Alkolün yanında abartıyorum sigarayı.

E-sigaraya geçiyim diyorum ama giriş seviye MTL alet hangisini öneririsiniz? Smok al85 al falan dediler ama onun DL olduğu söylendi. Kafam karıştı açıkçası.Okuyorum okuyorum karar veremiyorum.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Dry burn(teli isitip temizleme)

Suanki hali

• MERHABA bu e sigaralar normal sigaralar gibi zararlımı yoksa daha mı az hasar veriyor iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

MERHABA bu e sigaralar normal sigaralar gibi zararlımı yoksa daha mı az hasar veriyor iyi günler

normal sigaradan büyük paralar kazananlar ve bundan nemalananlar elektronik sigaranın zinhar daha tehlikeli olduğu görüşünde.

elektronik sigara ve likit satışından büyük paralar kazanan şahıslar ve bunların yancıları ise elektronik sigaranın tamamen zararsız olduğu görüşünde.

kişisel görüşüm ise elektronik sigaranın da zararlı olduğu fakat sigaraya göre biraz daha masum olduğu yönünde. güzel olanı ikisininde kullanılmaması ama tercih yap deseler e-sigara derim (ikisini de kullanıyorum)

devlet e-sigarayı yasallaştırsa, likit üretimi denetim altında hijyenik bir ortamda tamamen güvenilir kimyasallar ile hazırlansa ve elektronik sigara üzerine gerçek anlamda bağımsız kurumlarca testler yapılsa o zaman ibre tamamen e-sigaraya döner. tabiki yapılacak tüm araştırmalar kısa vadede etkileri üzerine olacaktır, uzun vadede nasıl bir etkisi var muamma.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    hocam Just likit kullanıyorum evyap değil, 80vg 20 pg oranı var 3 mg olanını tercih ettim lakin buharlama yaparken aromayı nedense tam alamıyorum dün havuz kenarında biri buharlıyordu maşallah tüm metrekarede kokusunu bıraktı mis gibi kokuyordu iyi marka orjinal olsun dedik evyap sağı solu belli olmaz kaliteli likit almak istedik just marka önerdiler aldım ama kapağı jelatinli qr kodlu bir likit bulursam başka bişey istemem

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

MERHABA bu e sigaralar normal sigaralar gibi zararlımı yoksa daha mı az hasar veriyor iyi günler

normal sigaradan büyük paralar kazananlar ve bundan nemalananlar elektronik sigaranın zinhar daha tehlikeli olduğu görüşünde.

elektronik sigara ve likit satışından büyük paralar kazanan şahıslar ve bunların yancıları ise elektronik sigaranın tamamen zararsız olduğu görüşünde.

kişisel görüşüm ise elektronik sigaranın da zararlı olduğu fakat sigaraya göre biraz daha masum olduğu yönünde. güzel olanı ikisininde kullanılmaması ama tercih yap deseler e-sigara derim (ikisini de kullanıyorum)

devlet e-sigarayı yasallaştırsa, likit üretimi denetim altında hijyenik bir ortamda tamamen güvenilir kimyasallar ile hazırlansa ve elektronik sigara üzerine gerçek anlamda bağımsız kurumlarca testler yapılsa o zaman ibre tamamen e-sigaraya döner. tabiki yapılacak tüm araştırmalar kısa vadede etkileri üzerine olacaktır, uzun vadede nasıl bir etkisi var muamma.

Anladım hocam ciğerleri yoruyor nargile gibi falan zaten içemiyorumda öksürüyorum sürekli

• Smok vapen pen 22 ile aranıza katıldım, şimdilik iş güzel ve uygun fiyatlı likit bulmaya geldi. Önerilere açığım

• Ramses R kullanıcısına yanıt
    Mtl veya dl farketmez hangisini alsan diğerini alıp takması zor değil. Hangisi olsa gereksinimin kalmayacak ateşliye; iyi likit bulabilirsen tabii. Pico da düşünebilirsin daha uygun fiyatlı. Likit olarak da aromasız sade likit (n-base) yeterli gelir. Tütüncülerde satılan veya bilinmedik likitler en az ateşli kadar zararlıdır ve buhardan nefret ettirebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum bunu bildiğim iyi oldu. ya bu aletler hazır coille geliyor best 50 60 watt diyorlar ki içenler de var 50 60 watt da volt kaça çıkar kimbilir.
  • Alsam mı almasam mı zaararlı mıdır değil midir falan şeklinde kafasında soruları olan kişiler için bu yorumu yazıyorum.

10 sene sigara içtim. Minimum 1 paket her gün bazı günler 2 pakete yaklaştı kimi zaman geçti...

1 günde sigarayı bıraktım öyle azaltarak falan değil kargo paketinden cihazı çıkardım kullanmaya başladım ve başka 1 tane bile sigara içmedim.. Tam 8 ay olmuş.. Sigaraya vermediğim para cebimde kaldı. Üstüne üstlük aldığım cihazları da tekrardan satıyorum 2.el piyasasından. Elektronik sigarayı da bıraktım yaklaşık 1 haftadır içmiyorum. Geri dönmeyi de düşünmüyorum. Artık nikotin bağımlısı değilim!
    Sizlere tavsiyem başlayın gitsin yani düşünmekle hiç vakit kaybetmeyin. Ancak şundan emin olun uğraşlı birşey. Eğer biraz ilgi duyarsanız ipin ucunu kaçırabilirsiniz benim gibi :D
    Ayrıca kaliteli ürünler kullanın pil mod atomizer mutlaka kaliteli olsun. Kaliteden kastım hem malzeme kalitesi hem de kullanım açısından sıkıntısız olsun.
    Likitlere diyecek söz yok. Evyap candır. Kendi likitinizi yapın hem çok ucuza mal edebilirsiniz hem de ne içtiğinizi bilirsiniz. Tabi sağlam bir araştırma yapın kalite burada da çok önemli.
    Diyeceklerim bu kadar. Derya deniz bu esigara işi. Öğrenmesi biraz sürer ama emin olun sigarayı bırakma konusunda rakipsiz.. Çünkü nikotini alabiliyorsunuz ve zamanla kısabilirsiniz. Ben mesela 12 ile başlamıştım. 2-3 ay kadar 12 kullandım daha sonra 6 mg düştüm. Son 1 ay da 3 mg içtim. Kolay gelsin diyorum bol buharlar :D
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.