Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.188
Cevap
234
Favori
541.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 yıldır Nord4 kullanıyorum çok memnunum. Popüler bir cihaz olduğu için coillerinin bulunabilirliği yüksek. Nord5 çıktı ama coile derdi mevcut.

Benim coil siparişim bugün elime ulaştı, 5 tanesi 800 civarında. Kullanıma bağlı olarak ortalama 1 hafta 10 gün rahatlıkla götürür bir coil.

Wotofo markasının sarılabilir RPM2 coili mevcut ama bulmak çok çok zor. Sarılabilir RPM coil gibi sarmak işkence değil, tek bir hareketle sarılabilir coiliniz hazır oluyor. Ben çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Sarım işi oldukça kolay ama ürünü bulmak imkansıza yakın. Bulabilirseniz coil masrafınız yarıya düşer.

Elektronik Sigara - ANA KONU-WOTOFO Officialyoutube
    The SMRT Coil series is perfect for anybody want cut down on coils waste, or looking for an RDA experice without the hassle well still a little hassle. SMRT RPM2 Coil is interchangeable with SMOK RPM2 Coils, and can be used on SMRT Pod Kit RPM2 version. SMRT Pod Kit: https://www.wotofo.com/pages/smrt-pod-kit --------------------------------------------------------------------------------- Follow us on other social medias: Facebook: https://www.facebook.com/wotofoofficial​ Instagram: https://www.instagram.com/wotofoofficial Twitter: https://twitter.com/wotofoofficial
    https://www.youtube.com/watch?v=4Ivv9fTs-XU

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 29 Nisan 2025; 20:59:0 >

1 hafta az gidiyormus xros 1 aya yakin gidiyor. Sarilabilir coil rpm2 rba diye mi geçiyor ? 2 el satanlar falan gormüstüm. Aylik o zaman 4 coil masrafin oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kullanım süresi belirttiğim gibi likit ve seri çekim yapmamanıza göre değişir. 2 hafta kullandığım coil de oldu.

Bendeki RPM2, DL çekim için kullanıyorum. Sarılabilir coiller RBA diye geçiyor evet.

1 tane de RPM için alabilirim, sayfayı paylaştığınız için teşekkürler. Bu fiyata her türlü alınır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 30 Nisan 2025; 11:23:20 >

Hocam 0,4 mesh oranında verebiliyor mu? RPM 0,4 için RBA coil istediğim gibi vermiyordu kaliteyi.

Adam coili bitirmis sadece mod yanik coil 1000 tl isteyince almadim. Yedek coilde yok.

https://www.vapeci.com/voopoo-argus-g2-mini-pod-mod

Bu argus nasil coili 1 ay gider mi ? Kutu üzerinde 1 aya kadar sizinti yapmaz yaziyor ama xroslar kadar gidiyor mu bilmiyorum.

Bendeki tellerin 0.16 ve 0.20 arasında hocam. Sorunuzu tam olarak algılayamadım =)

EVet 0.16 lar bitmiş. Coilin 1 ay gitmesi çok zor hocam

ben kullandım yapıyor kesınlıkle alma.. su ana kadar xros harıcı g3 , g3pro ve aspire pixo da sızıntı gormedım..

hocam 0,16 ve 0,20 diyince ben yanıtı almış oldum. :) Ben hazır 0,4 RPM hazır coil tedarik etmeye devam edeyim.

Esvape.us (her tür bilgi ve ürün ilanlarına ulaşılabiliyor

esmokertr.net (esvape.us onaylı m.d.vape' nin sitesi)

elektrobuhar3.com / elektronikpuf.com (aynı satıcı)

swissvaper.shop

Bu yüzden her zaman kapıda ödemeli satan yerlerden alıyorum.

https://podmod-burada2.com/

Elektronik Sigara - ANA KONU-
    Elektronik Sigara - ANA KONU-elektro buhar - en uygun fiyat
    Ana Sayfa - Elektro Buhar
    https://elektrobuhar3.com

bu sitelerden yıllardır alıyorum hiç sorun yaşatmadılar.

• Arkadaşlar genç birisiyim ama sigaraya başladım ve bu bana fazla sorun açıyor, bana birisi eloktronik sigara alabilirmi, ve Bayrampaşa millet bahçesinde teslim edebilcek varmı özellikle vozol gear 10000 olsun ve ben en fazla 700 odiyecem her tat olur.

• Dostlar merhaba. Yıllarca esigara kullanıcısı olarak sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık son esf formundan uzakta, 6-7 yıldır vaporesso svag cihazımla birlikte elimde kalan 3-4 atomizer ile sek nbase kullanan mtl kullanıcısıyım. Son zamanlarda artık modum da sıkıntılar başladı. Yeni bir mod alayım diye esf foruma baktım ama herşey çok ama çok değişmiş kafam çok karıştı. Bir tane mod bulamadım açıkçası. Ankara'da yaşıyorum, burada yada esf formunda tavsiye edebileceğiniz modlar varsa bana yok gösterebilirseniz çok sevinirim. Saygılar, selamlar.

Gama iş merkezi altkatta saticisi var fiyatlar normal. Limon pazarına gitme sakın kazıkçi.

• Arkadaşlar selam. Daha evelde konusundan bahsetmiştim. İatanbıl antalyaya uçusum olucak THY ile. Yanımda sırt çantam olucak. Smoke Priv4 mod ve Kennedy vindicator 28mm atom var 4 adet 18600 kutusunda pil ve 2 adet 100 ml lik likitim olucak.

Şöyle bir durum var thy de kabin bagajına (sırt çantam) parça parça da olsa poşetlide olsa e sigara konmasını sorun yapıyorlar diye duydum. Yakın zamanda thy ile elektronik sigara, likit ve pil ile seyahat eden oldumı iç hatlarda?

2015 Peugeot 2008 E-Hdi Auto6R Allure CamTavan Techno Gri Anakart:Asus Croshair Hero VII X470 ///Kasa :Thermaltake View 71TG Rgb Edition /// İşlemci:Amd Ryzen 7 2700X ///İşlemci Soğutucu: Thermaltake Floe Riing 360mm Rgb Sıvı soğutma///Ekran Kartı:Asus Rog Strix Gtx 1080Tİ OC edition /// Hdd: Samsung 960 Pro 250gb M2 SSD 2 Tb Seagate Barracuda 7200rpm Corsair 240 Gb SSD Seagate 1 Tb 7200rpm Hdd///Ram: Gskill FlareX ddr4 3200mhz Cl14 dual kit///Klavye:Logitech G910 Orion Spectrum ////Mouse: Logitech G 502 spectrum /// Kulaklık:Logitech G633 Arthemis Spectrum PowerThermaltake ToughPower Grand Series Full modüler 850W rgb Psu/// monitörASus PG278QR 27'' 1ms 165hz Gsync Monitör/// Telefon Samsung S10 128gb /// Konsol Xbox360S 250 Gb kinect Xkey 500gb Hdd...///LaptopAcer V3-772g Notebook Core İ5 4200 12Gb DDR3 Ram 1 TB HDD 2 GB Nvidia GTX850 DDR5 17.3'' HD ekran Win 8.1SoğutucuZalman NC3000
  • serhan83fb kullanıcısına yanıt

Pilleri kabine alın, mümkünse 2 adet pil ile. Bilgisayarlar hariç 10 bin mah üstü pil ile seyahat etmek yasak. Likitlerin kapakları iyi kapatılmış ve yine mümkünse kilitli naylon poşet içine koyun. Sıvılar 100 ml den fazla olmamalı ve toplamı 1 lt yi geçmemeli. Bunun dışında sorun yaşamazsınız.

• 10 bin mah ile ilgili bi mevzuat var mı yoksa firma kendi mi belirliyor?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.