Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, arkadaşlar Vaporesso xros pro pod kullanmaya başladım ancak kartuşların tanesi 2oo liralara geliyor.

0,8 ohm yada1,0 ohm coil kiti (kitin içinde coil, pamuk, sarım çubuğu bulunuyor) nereden bulabilirim ?

• kit in resmini atabilirmisiniz

• sadebuhar.net ten alışveriş yaptınız mı @szmania @brigand35

• Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    Defalarca yaptım. Hizli ve güvenilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xolid Gunner kullanıcısına yanıt
    Ben alışveriş yaptım alacak kisilere de tavsiye ederim gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz

• orjinal xros3 mesh pod arıyorum. tercihen 1 ohm. var mı bildiğiniz güvenli satıcı?

• CaptainJack kullanıcısına yanıt

bende var

• Beyler selamlar. DL nargile tipi içim yapabileceğim ve pamuk sarımlı coil kullanabileceğim bir cihaz önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem? Pamuğu teli gerektiği yerde yenilerim ama hazır coiller bugün elinin altında olur yarın hiçbir yerde bulunmaz o yüzden en büyük önceliğim bu. Elinizdeki cihazı satmaya çalışmaktan ziyade bana bilgisi dahilinde öneride bulunacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

qp desing fatality m30 veya m25

hellvape deat rabbit v3 2024

bunlar dual

single isterseniz

qp desing juggerknot 1 veya 2 farketmez

mesh isterseniz

vandy vape kylin mesh pro

fatality dışında diğer tüm atomizerler pamuklaması zor olan atolar. sıkılmadan deneme yanılma yaparak doğru pamuklamayı öğreninceye kadar deneme yapmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clupturk -- 9 Nisan 2025; 19:36:25 >
  • Sağ ol hocam bakacağım

• Hocam hiç uğraşma onla bunla derim ha uğraşıcam dersen de smok priv g4 takıl,kartuşlu al bak keyfine drag x pro al. Ayrıca likitlerini,aromalarını nbaseni şu siteden uygun fiyatlara alabilirsin ürünleri baya iyi ve kaliteli ismi bytek kimya :

https://bytekkimya.com/

• viacon kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun hocam bu tarz sitelerde ödeme yöntemleri ve ssl leri website tasarımları bile belli ediyor kendini. Com yerine tr seçimi bile bir fark dikkat ediniz...

Güvenli firmalar var türkiyede sağlam likit aroma nbase üzerine bytek kimya,golden,cool,safir vb hepsini denedim en beğendiğim 2 tanesi oldu bytek kimya tavsiye ederim tekrar geçmiş olsun

• Arkadaşlar premium likit alabileceğimiz güvenli siteler var mı?

• Bertrand Russell kullanıcısına yanıt

esf var hocam.

• fofer kullanıcısına yanıt

Link atabilir misiniz? Tesekkur ederim hocam 🙏

https://bytekkimya.com/

ARADIGINIZ MARKA VAR MI?

• Arkadaşlar elimde kullanmadığım güzel cihazlar var. Nerede değerlendirebilirim? Bir de esf üyesi olan var mı aranızda

• Furkanydn kullanıcısına yanıt

mod var mı hocam? varsa ne var. efs yesiyim

• onrozc kullanıcısına yanıt

Türkiye'ye yeni geldim. Sadece cihaz almıştım Vapresso xros3 pek bilgim yok markalar hakkında şeftali aroması çok hoşuma gitmişti bu aromada premium likit kullanmak istiyorum. Ürün ve website tavsiyeniz var mı?

• 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.