G3 te de nefes sensoru modu varmis ayni ayarda cihazlarda o moda nasil aliniyor ? Tusa basinca calisiyor benimki birde satan adam coilin gozuken pamuk kismindan yariya dusurme yanar dedi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (331. sayfa)

-
-
* Çekim modu: Çekim modları arasında geçiş yapmak için çekim düğmesine iki kez basın. Bu daha sonra otomatik mod (tuş ve oto çekim), yalnızca oto çekim veya yalnızca çekim tuşu arasında geçiş yapacaktır.
-
global.hepsiburada.com
ξ NY UE Zhang Caliburn Ca G Pod / Prime Vaper 0.8 Ohm Mesh Bobin Tankı için 25 Adet Yedek Bobin Kafası Kitihttps://global.hepsiburada.com/tr/-ny-ue-zhang-caliburn-ca-g-pod-prime-vaper-0-8-ohm-mesh-bobin-tanki-icin-25-adet-yedek-bobin-kafasi-kiti-p-8385497Bundan siparis edecegim benim caliburn x e uyar mi ? Birde 1.2 ohm ligini bulamadim var mi ? Satan adam bana caliburn x icin 1.5 aya kadar gidiyor coili dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
coiller ömrünü süre olarak belirlemek yanlış. kaç ml likit tükettiğiniz önemli, aslında likitte tatlandırıcı olup olmadığı ve miktarı daha önemli.
linkteki coillere gelince bir arkadaş oradan aldığı coillerin sahte olduğunu söylemişti
besleme sorunu olup dryhit yiyebilirsiniz.
-
Uyar. Altı üstü pamuk tel.
20 tanede ben sipariş geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Nisan 2024; 1:27:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gümrükten gecmeyebilir.
-
XROS4/ XROS4 MİNİ çıkıyor hayırlısı olsun..
-
Burdaki 2 diy kit parasına 10 tane diy kit sipariş geçmiştim geçenki aliexpress indirimlerinden. Hepsi geçmiş gümrükten mng kargoya verilmiş.
Caliburn coilini modifiye edip puffbarın içine yerleştiricem. Diy kitlerlede pamuğunu değiştirecem. Sanırım yanımda artık kullan at gezdiricem bundan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Nisan 2024; 13:30:41 >
gecmez diye birsey yok. gecme ıhtımalı az ama...
-
Hepsiburadadan alınan coillerin hepsi geçti 6 kere aldım. Wwe nin taşıdığı herşey geçiyor ne hikmetse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 3 Nisan 2024; 13:58:42 >
20 tane hangisinden 25 lik veya 10 lu satiyorlar. 20 tane 1.2 ohm lik mi aldin ?
elektronik sigara - tam bağımsız bilgi paylaşım forumu
Caliburn 3.gosterge nedir ?https://www.esfvape.net/konu/caliburn-3-gosterge-nedir.117421/#post-3261726En sondan 2. Yazilan yorum hakli mi ? Sarim kiti varmis caliburnun.
Hocam YouTube'da "QuickCoil" diye bişey görmüştüm. İçinde kolay sarılan coil ve mesh tel çıkıyodu, ona bi göz atabilirsiniz. Ya da şuan kullandığınız coili sarabilirsiniz. Temcodavidde mesh sarım kitleri var, içinden 10 adet tel ve pamuk çıkıyor. Biraz uğraştırıcı ama çok daha ekonomik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 3 Nisan 2024; 20:58:21 >
1 ohm aldım. En iyisi 1 ohm zaten.
10 tane aldım dediğimde o sarım kiti zaten. Evde canım sıkılınca sararım diye aldım. Ama hazır coil başkadır yanında yedek gezdirirsin. Sarmaya vaktin olmaz falan.
Saticiya mesaj atayim 1.0 ohm nin 25 ligini yollasin o zaman baska bulamadim ilan en ucuzu bu
Caliburn G3 'e rakip çıkarmışlar ama ekran koymamışlar G3 gibi. Güzel olmuş ben xcross 3'ten G3'e geçtim yaklaşık 3 haftadır G3 kullanıyorum ciddi anlamda aroma farkı var Caliburn biraz daha önde Xcross 3'ten. Eminim Xcross 4'te güzeldir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 4 Nisan 2024; 11:34:49 > -
XROSU KARTUS KONUSUNDA GECEMEZ BENCE G3
-
Hocam evet g serisinde kartuş olayı berbattı g2 ve GK2 kullandım ikisinde de sızıyordu ancak bu G3 kartuşlarında o işi bitirmişler ve aroma olarak yan yana içtiğimde xcross 3 ile aynı likiti bariz fark var. Uwell bu yeni G serisi kartuşlarda teknoloji olarak vaporessoyu yakalamış hatta 1 tık geçmiş diyebilirim ancak, tabi X cross4 corex 2.0 yapmış onuda deneyeceğiz elbet. Rekabet iyidir tüketiciye yarar :)
-
G2 ile aynı coilimi kullanıyor
-
süre olayıda var ne kadar oldu kullanmaya baslayalı kartusu? ben x kullanmıstım hem ses hem akıtma sorunu vardı... olmadı alırım bi cihaz 1 kac kutu kartus :)
-
Ne teknolojisi olacak ya :) hava akışını düzeltmişlerdir. Bunun teknolojisi pamuk ve tel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X