Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (329. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • veya muadali olarak önerceğiniz güncel mod

• tonyali61 kullanıcısına yanıt

allah beter etsın onları.. hacklesınler acılmasınlar..

• onrozc kullanıcısına yanıt

niye ki

• Arkadaşlar selam

Siren v2 vardı uzun zamandır kullanıyorum çok da memnundum fakat dün baktım altındaki vida kırılmış ve kırılan parçayı çıkarmak mümkün değil.

Tekrar aynı atomizer baktım ama bulamıyorum hem boğaz vurumu olarak tam istediğim gibiydi. Şu an mevcut esf de kapalı görünüyor ve eski bir kaç tedarikçiye yazdım ama dönüş alamadım. Siren 4 fln var ama gördüğüm kadarıyla hazır atomizer aslında o da olabilir ama nereden bulabilirim netde hiç stok bulamadım.

• yukarıda yazılmış ama cevaplayan olmamış. ESF'nin yeni adresini bilen var mı?

• Ersevin E kullanıcısına yanıt

Telin bacaklarını kesmemişsiniz, neredeyse decke değecek. Bitişik sarım clapton telde aralık kalmaması lazım. İyice bitiştirip hafif dry burn yapın. Sonra pamuklarken çok uzun bırakıp pamuğun ucunu soktuğunuz likit havuzunu pamukla doldurmayın. Sadece bir kısmı içine girecek ve pamuk yanlarından boşluk kalacak. Sarması zor ama düzgün sararsanız aroması çok başarılı zeus'un. Pamuk fln o kadar farkettirmez. Sarmayı bildikten sonra hangi pamuk olursa olsun aroma verir. Klon değilse tabii. Klonu da bol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DestZ D kullanıcısına yanıt

Sabah açıktı, tam da alışveriş yaptığım güne denk geldi, inşallah satıcı adresi almıştır 😀

• Site engellenmemiş. Komple sunucuya erişilemiyor. Tuhaf.

• Evet sabah siteye giriş vardı. Şimdi dediğiniz gibi engelleme değilde sunucuya erişim yok. Takipteyiz bakalım

• kekwon K kullanıcısına yanıt

kafalarına gore banlamalar... 2-3 ay bekletmeler.. kıbırlı bı yonetım... herkes sıkayetcı zaten.. ıyı olmus

• Yönetim konusunda pek yorum yapmayacam fakat sağlam tedarikçilerin çok olduğu bir forumdu. Sorun ne bilmiyorum ama umarım kısa sürede çözülür

• Tam elimdeki fazla cihazları satacağım döneme denk geldi. Başka mecra var mı satış için? Telegramda hiç bulunmadım referansım yok orda zor satarım gibi.

• Telegramda satılıyor hocam. Satış için forumu kullanmayın hatta ilan açması cidden zor

• kemikk K kullanıcısına yanıt

telegramdan satabılırsın...

• Bende bir satıcıdan thelema elite getirmesini rica etmiştim. Kargodaydı gelince haber verecekti bakalım açılacak mı

• Telegramda referansım yok

• Ben 2-3 kez sattım telegramdan. 500 1000tl lik ürünler için bazen referans olmasa da sorun olmuyor hocam

• xuadrox kullanıcısına yanıt
    Bende var.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 22 Mart 2024; 11:29:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada site geldi sunucuda sıkıntı olmuş

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

https://temcotel.com/vapjoykit-calburngkit-gkit-vapjoydiykit-

🌟 Veiik Airo Kit 400₺ kozmetik 10/7 resimde görüldüğü gibi küçük bir yerinde sıkıntı var. Kutusu ve kutu içi içeriği tamdır. Kartuşları tekrardan tel ile sarılabilir bir pod moddur.

Airo kiti 300 tl ye birakacak arkadas bu yukaridaki sarim kiti uygun mu ?

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.