Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (333. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim pg alerjim var premiumda fayda etmedi sweetner, efektör bol bol bulunuyor çoğu premiumda sivilce türevi oluşuyor bende yerli olarak tüm likitlerinde bio pg kullanan mobylabs hakkında ne düşünüyorsunuz? Ya da alerjik olmayan bir premium marka var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [_FUSI_] kullanıcısına yanıt

Hocam yerli likit kullanmıyorum, o yüzden yardımcı olamayacağım.

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt

P.M. atıyorum size.

• Caliburn sarım kiti geldi arkadaşlar tanesini 200 den bırakırım 5 tane var fazladan. 10 tane 1.2 ohm coil ile demir çubuk ve sarmalık pamuk var içinde.

• arkadaşlar caliburn x için 1.2 ohm coil almak istiyorum uygun alternatifler için yardımcı olabilir misiniz

• nonpassaran kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan al orjinal den farklı değil

• Arkadaşlar merhaba elektronik sigara konusunda yeniyim kendime bı tane almak istiyorum anladığım kadarıyla g3 iyi fakat alabilcek yer bulamadım guvendiginiz link varsa atar misiniz yedek coil likit vs de almak istiyorum

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

hocam hepsiburada dan nasıl alınacağını tam bilmiyorum ,gümrük vs işleri prosedür hakkında bilgim yok malum yasal satışıda yok nasıl yapılabildiğini belirtmeniz mümkün olur mu

caliburn x için 1.2 ohm bobin linki paylaşabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonpassaran -- 16 Nisan 2024; 22:19:45 >
  • nonpassaran kullanıcısına yanıt
    Normal alıyorsun yahu. Aramasına caliburn yaz

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Nasil alabiliriz fotolari var mi ? Sarim isi zormus coili acmasi kapatmasi makas pense cimbiz lazimmis coil yamuluyormus falan diyorlar dogru mu ? Rba coil mi alinmali ?

Bu niye gecikti bak ne zaman siparis vermisim ucakla gelmis gemiyle de degil. Gumruk islemleri devam ediyor anlamadim gitti. Kac gunde geldi seninki ?

Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Beceriksizsen yamultursun. Videoları açıp izlesene

• Elimde 1 lt nbase var yeni aldım fakat sanırım bende alerji yaptı .
    İlke kimya ürünü nbase
    Sigma/basf corlo/merc 9mg 12mg 500ml 500ml
    Premium likit ile takas edebilirim ilgilenen olursa
    Birde Doğubank ta ürün alabileceğimiz bir dükkan telefon adres vs varda güvenilir saltbase ve aroma yada direk hazır likit .
    Okadar cihaz vs aldık bir türlü tutturamadik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 17 Nisan 2024; 12:37:0 >
  • Caliburn sarım kiti ile puffbarlarda tekrar sarılabiliyor yalnız iki tane lehim atmak lazım kabloyu coile bağlamak için. Bilginiz olsun.

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    Xros al

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aslında okadar da düşündüğüm kadar zararsız değil kullanmaya başladığımdan beri dilimde beyaz tabaka ve ağzız içinde tahriş yaptı metal tadı da cabası biracakagim sanırım bunuda . Cihazları satabilirim isteyen olursa
    geekwape wenax stylus cihaz sıfır
    10 adet coil
    15 gün kullanıldı Uwell caliburn G3 cihaz ve 20 tane coil ile birlikte satılıktır
    Yanında da 1.5 lt nbase verilecek ilke kimya ürünü

G3 coilleri 0.9ohm kapalı olarak var mı? birde coil başı fiyatını atarsan sevinirim.

Kaca birakiyon liste yer nere ?

Likitten yapar dediklerini bende oksuruk oluyor coilim yanik mecbur iciyom

• Mq o ilke kimyanın nerden bulastim bakayım da fiyat yazarım isteyen olursa cihaz ve coillere toplam ne kadar coil var bakmammlazimm

• Merhabalar likit sıkıntısı çekiyorum piyasada bulunmuyor, bu likit işini nasıl çözeceğiz. Bilenler varsa lütfen bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler

• Ben forumdan jvaper dan mobylabs tan ve efkardan alıyorum. Hiç sıkıntı yaşamadım henüz.

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.