Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (327. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik Sigara - ANA KONU-

G3'ümü teslim aldım. Kutudan bir 0.6 birde 0.9 ohm kartuş çıkıyor. 0.9 kartusa salt likit doldurup tadımını yaptım, xros proya göre aroma performansı %20 falan daha başarılı. Buhari pürüzsüz yumuşak bir şekilde veriyor. Ayni xros prodaki gibi ateşleme tuşunu kilitleyip sonra tuşa 3 kez basıp watt ayarı yapma imkanı sunuyor. Bu cihazı yabancı kaynaklarda çok övüyorlardı, gerçekten övdükleri kadar varmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozcansan O kullanıcısına yanıt
    X kullanmistim cok ses yapiyordu cekerken. Bunda nasil?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onrozc kullanıcısına yanıt
    Caliburn x'i deneyimlemedim ama xrostan daha sessiz. Gerçi benim için sesinin fazla olup olmaması önemli degil. Zincir çekimde xros'a göre daha soğuk buhar veriyor. Hiç ısınmıyor diyebilirim.

X de akitma sorunuda olmustu. Bunlar kapali kartus sanirim. Dene bakalim. Belki getirtirim 😀😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onrozc kullanıcısına yanıt

Aynen kapalı kartuşlu bu model. Bırak akıtmayı, terleme bile yok.

Hayirli olsun kac paraya aldin ? Bende caliburn coco prime alacam yukaridaki saticidan 500 tl ye verecek gibi onerir misin ?

• Nrg coilleri geldi çinden. 10 numara mesh coil yapmış adamlar. Başarılı.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    1600e hocam. İkinci el önermem. Hocam şöyle dusun, ateşli kullanıyor olsan hergun 1 paket sigara icsen aylık 1500 lira yapar. Cihaza bir kere para veriyorsun o yüzden düzgün sıfır bir ürün al. Zaten içinden iki coil/kartuş çıkacak 1.5 2 ay goturecek seni. Sonra kartuslari alsan ve yanına her ay kaliteli ithal bir likit alsan ayda kartusla birlikte maksimum 800e patlar. Yinede her türlü sigaradan ucuza denk geliyor. İkinci ele bulaşma çoğu ürün yıpranmış ömrünü yitirmiş artık. UCUZ ETİN YAHNİSİ TATSIZ OLUR diye bir atasözü var. Ucuz mal alırsan iki ay sonra bozulacak hem seni yarı yolda birakacak hemde tekrar arayış içine girip bı başka mal arayıp duracaksın belki de böyle yaparak bir cok e sigara kullanıcısından daha çok para harcayacaksın. Ucuza likit alacaksın internette adam sana içinde 30 mg nikotin var diyecek içinde belki 5 mg bile olmayacak, aroması tezek gibi olacak ictiginden keyif alamayacaksin tekrar tekrar arayışa gireceksin. Böyle boyle sonsuz döngüde dönüp dönüp durursun kisasaca anlatmak istediğim bu. Ulkenin mevcut ekonomisiyle düzgün bir likit ve pod cihazı kullanmanın minimum bedeli aylık 800 lira. Yok ben kendim demleyecem fapan filan bunlar zirvalik. Yok zart kimya imiş yok zort kimya imiş yok diy likitmis çöp bunlarin hepsi çöp. Ben zamanında hepsini denedim birinden nbase'i aliyorsun içinde nikotin eksik diğerinden aroma alıyorsun çakma. Bu tarz urunler ulkemizde denetlenmiyor. Denetlenmedigi içinde kalite yerlerde . Bu yuzden isteyen istedigi gibi at kosturuyor. Şimdi biri çıkar yok hocam ben zart kimyadan aldım demledim on numara oldu diyeceksiniz. Siz kaliteli likit icmemissiniz kardeşim şimdiye kadar ne anlatırsanız anlatın.

Drifter barı hariç tutarım. Birde ben paraya kıyıp yüksek nikotinli söylerim nbase yi her ihtimale karşı. Bildiğin dilimin ucuna değdirip test ederim. Zehir zemberek tad geliyorsa nikotin yüksektir.

İlke kimya diye övdükleri yerden aldığım nbaseden dediğin gibi oldu. Tadım testinden kaldı. Yok, o zemberek tat gelmiyor 24 mg sinde. O yüzden ilke kimyayı 3 hayırla yolladım bizimle değıl artık.

• Ilke'den alacağıma ithal premium likit içerim. Az bir fiyat farkı oluyor, demleme derdi yok aroma iyi çıktı kötü çıktı derdi yok.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Saydım 7. Kez deyişim kendinden pilli ve nefes sensörlü aletin ikinci eline bulaşma diye. Çalışan aleti kimse satmaz. Yedek tutar gene satmaz.

• kemikk K kullanıcısına yanıt
    Hocam hem kazık, hem nikotin çok çok az nbasesinde. Anlam veremiyorum esf denen yerde tapınıcıları var.

Müşteri memnuyeti kargo paralarının bedeli nasıl alınıyor az buçuk anladım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 16 Mart 2024; 21:13:57 >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle de tadarak test etme Allah korusun nikotin çarpması yaşama

Yok ya damla bile değil dil ucuna çok çok az bi şey. Nikotin yüksekse zaten iki tane greyfurt yemişe dönderiyor.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Bu firma kendisi ile ilgili şikayetleri ne yapıp edip sildiriyor bir şekilde. Esfvape te öven tayfa da çıkar ilişkisi icinde. Esfvape'e bakmayın siz firmayla iletisimini kessin bu seferde övücü tayfa birden kötülemeye başlar.

Alev kimyada tam olarak böyle oldu. Eskiden Alev kimya müridiydi bunlar. Forumdan ayrıldı artık adını anan yok. Hatta sahte aroma satıyor diye arkasından sallıyorlar.

• diy kit alabilceğim orj. aroma satan neresi var? alev kimyadan Heisenberg, pinkman , cosmic fog diy kit aldım 2 haftayı geçti aroma namına birşey alamadım. alev'den carlo-merck nbase aldım onu tüketiyorum şuan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 17 Mart 2024; 4:3:0 >

Caliburn nefes sensorlu mu ? Bu caliburn g3 ler nasil yeni cikan 1-2 ay gidiyor mu coilleri ?

• berkay1074 kullanıcısına yanıt

İlke Kimya ve Falcon kimya da orijinal aroma var.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.