Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (325. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EHehe, vozolun coilde 2 aya yakın dayanıyor. Hesap işine girince premium likit ve coil parasına denk geliyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

yanmıs coıle lıkıt damlatmak ne kadar mantıklı..

• avrupada pufflar yasaklanıyor yavas yavas ama elekronık sıgaralarla ılgılı bırsey yok neden acaba?

• onrozc kullanıcısına yanıt
    Yanmıyor işte güzelliği o. İçindeki likiti bitirmeden takviye etme şartıyla tabiki. Likiti bitirip asılmaya devam edersen yanar tabi.

• Arkadaşlar, İstanbul'dayım bugün doğubank taraflarına gidip çözmeye çalışacağım. Kullanacağım likit 80/20

Veya 90/10 olacak, yani aroma tadı eşliğinde bol dumanlı bir lokomotif keyfi almak istiyorum. Ve kendime ufak çaplı buhar şow yapmak istiyorum.

Ama seçeneğim belki kısıtlı olacağı için alırken nelere dikkat etmeliyim? Cihaz beni uzun süre götürecekse bütçe çok da abartılı olmamak şartıyla önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi sen maliyetli deyince baktım, aslında coil parasına denk geliyor bu vozol denen meret ancak maliyeti dahada kısmanın yolları varmış. İçine takılan pamuk satılıyor, coilide satılıyor. Eli lehim tutan birisi coilini değiştirip devam eder. Kii ben daha kararmış coil görmedim vozolda. Pamuğunu değiştir değiştir devam et. Kullanılmayacak hale geldiğinde at yenisini al geç.

• Ersevin E kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ucuz yollu bir dl içim pod al. Hazır coille idare edersin bir süre. Baktın sardı seni masrafı daha sonra edersin.

Xros 3 pro işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Mart 2024; 11:6:17 >

Hocam ucuz olarak zaten vesporroso osmall ve vazol var bunlar benim istediğimi götürmüyor. Tam tersi benim isteğim bunlar fayda vermiyor.

Xros 3 pro ciğer çekim için olan pod. Osmall yanından yönünden geçemez.

Şuda hesaplı
    https://puffmother.com/urun-kategori/kit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Mart 2024; 11:27:5 >

Tel pamuk sarmayla uğraşmadan içmek istiyorsanız vaporesso luxe xr max. Bataryası büyük, dl içim keyfi yüksek. Gtx coile sahip aroma için başarılı. Voopoo'nun pnp coilleriyle de uyumlu.

• kemikk K kullanıcısına yanıt

Tel pamuk sarımlılar daha cok veriyormuş buhar ama

O zaman çift pilli bir mod + aromamizer V3 plus gibi bir ato alacaksınız.

Mod thelema quest olsa 2500 lira en az, aromamizer 2000 lira. Kaliteli 4 tane 18650 molicel pil + şarj aleti 2000 lira. Düz telle düzgün performans alamazsınız ak47 tarzı clapton performans teli 2 paket alsanız kargo dahil 500 lira. Cotton bacon 300 lira. + likit masrafı. 8bin lirayı setupı kurarken geçersiniz.

Bana sorarsanız luxe xr max yeter de artar bile 80w çıkış veriyor 0.15 coil ile sub ohm ato'yu aratmaz.

• kemikk K kullanıcısına yanıt

Hocam ben bunları nerden alacam oda var? Bu siteler çok yapmacık duruyor güvenmiyorum. Ama kaba taslak çift pilli yüksek W bi mod alıp güzel bir atomizeri takınca bu iş bitiyor. Zaten dediğiniz ıvır zıvırlar atomizerin içinde gelmiyor mu

Gelmiyor hocam. Kendiniz pil, pil şarj aleti, tel ve pamuk alacaksınız.

• 300 liraya vozol 10 bin buldum bakalım dolandırıcı değilse stok yapacam

Nerde hani ? Kizilayda 400 tl ye satiyor adam esnaf bide :)

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Telegramda

300 liraya orijinal olmasının imkanı yok. Hiç bulaşma derim.

• ozcansan O kullanıcısına yanıt
    Giden 300 olsun bakalım bi. Bide orjinaller ıraktan geliyor. Mardinli iletişim kurduğum adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Mart 2024; 18:21:4 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Coil işini acayip ucuza denk getirmenin yolunu buldum gibi. Olursa sende alırsın bi saltica g2. Gümrük işi hallolursa paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.