Çakmağı nasıl Oyabilirim?
Arkadaşlar kız arkadaşıma hediye yapacağım. Çok pahalı bu ama çakmak 15 lira. Ben bu çakmağı böyle nasıl Oyabilirim?
75 inç LG UHD AI UT8 Alınır mı?
Arkadaşlar bütçe ortalama 50k
İstediklerim;
Vay be diyebileceğim görüntü kalitesi,
75 olması en az 65 olabilir.
Samsung veya LG olursa iyi olur.
Lig TV,Netflix gibi ve uydu kanalları izliyoruz.
Sizce
75 inç LG UHD AI UT8
Bu model nasıldır?
Kulakta çok az gözüken kulaklık önerisi?
Arkadaşlar, Kulakta kameradan belli olmayan ama insanların görebileceği boyutlarda bir kulaklık istiyorum. Şoförüm önümde yapay zeka destekli kamera var normal airpodsu algılıyor. amirlerim kulağının içinde kalacak şekilde kulaklık çözersen olur dedi. Böyle bişey tavsiye edecek var mı? Nasıl aratırım?
Boksa yeni başlayan için eldiven önerisi?
Arkadaşlar boksa yeni başlayacağım, 1-2k civarı kaliteli bir şey istiyorum. Önerebileceğiniz. Model var mı?
60,000 TL Tv önerisi?
Arkadaşlar görüntü olarak baktığım zaman WoW diyebileceğim.
PS5'te.
Bein& Digitürk'ten süper net maçlarda.
Netlix, Disney gibi platformlarda.
Güzel bir görüntü yakalayacağım bir TV önerisi yapabilir misiniz? Bütçem bu civarlarda 3-5 eksiği fazlası olabilir
Hem İPTV+Lisanslı programlar için hangi box?
Arkadaşlar konuyu araştırıyorum ama hala hakim değilim. Box istiyorum
Fakat lisanslı boxlarda mi stick,Google stick ve vb ürünlerde ip TV olayı olmuyor Muş.
Android box yani iptv için kullanılan cihazlarda da sanırım lisanslı programlar exxen Disney Netflix gibi çalışmıyor Muş.
Acaba hem iptvden bir çok farklı şeyler izlemek özellikle maç izlemek için hemde eş dost gelip Netflix Amazon gibi şeyler izlemesi için
Ne önerirsiniz? Bütçe sorunu yok. Yeter ki randımanlı çalışsın. Modem yakın internet 50mps
Bütçe sorunu yok diyede bana varsa tabi 20-30bin liralık bi kutu önermeyin lütfen :)
İphone 14 pro otomatik kararıyor?
Arkadaşlar telefon kendi kendine kararıyor.
Otomatik parlaklık kapalı. Bi an geliyor ve kısılıyor. Ne kadar parlaklığı yükseltsemde aynı karartıda kalıyor. Var mı başına gelen?
Harcadıkça her alanda puan veren kredi kartı önerisi?
Arkadaşlar çok fazla kredi kartı kullanıyorum. Ama şu an kullandığım Halkbank paraf karttan memnun değilim. Limiti 80, 000₺ de kaldı bana yetmiyor. Ve üstünü red ediyorlar Hem de görünüşünü beğenmiyorum. Kampanya desen zaten yok, 2 senedir 15₺ kazanabilmişim. Kart önerisi olan var mı? Harcadıkça her alanda puan toplanan bir kart var mı?
Metin2 için laptop önerisi?
Arkadaşlar Metin2 kaldırabilecek ikinci el bir laptop istiyorum. Bütçe 3-5k arası gözlerde astigmat olduğu için inç olarak büyük ekranlı laptop öneriniz varsa şimdiden teşekkür ediyorum. İstanbulda yaşıyorum? Sizce metin2 için laptopta hangi işlemci ve kaç GB ram olmalı?
iPhone 14 pro şarj sorunu?
Arkadaşlar bugün izinli günümdeydim yataktan çıkmadım elimde 13 saat ekran süresi aldığım (kesintisiz sadece wifi) 14 pro cihazım var, baktığın zaman çok iyi gözüküyor. Bende bugün memnun kaldım gerçekten, ama sıkıntı yaşadığım bir konu var, iş yerinde ara ara baktığım daha çok telefon görüşmesi yaptığım arada instaya girdiğimde telefonun şarjı daha çabuk bitiyor? Buda benim canımı sıkıyor? Hep açık ekran kapalı zaten, uygulamalar beni takip etmiyor, Sizce ne yapmam lazım? Yani günde maksimum 5 saat açık ekranı görüyorum ve kapanıyor e ben sabah bi çıkıyorum akşam 10 da eve geliyorum. Elime sürekli telefon alamama rağmen şarjı bitiyor. Buda sorun oluyor.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 15.756 (Bu ay: 248)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar