merhaba, okudum ettim smok nord 4 almaya karar verdim. ESF üyeliğim onaylanmadı, internet üzerinden alışveriş yapıp memnun kaldığınız, nord 4 için coil ve kartuşta bulabileceğim bir site var mı acaba ? |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (268. sayfa)

-
-
-
Nord 5 güzel cihazdır, tokluk kısmı likit ve coille alakalı nargile gibi mi? yoksa sigara gibi mi? içim istiyorsunuz? Bunu sizin ayarlamanız lazım. Ben 0.6ohm coille 3mg nikotin kullanıyorum oldukça güzel bazen ağır bile geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinde sıfır veya ikinci el rpm rba coil olan varsa talibim arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam yanlış anladın rpm kartuş için sarılabilir coil var rba diye geçiyor ondan arıyorum
Caliburn X aldık deneyelim diye 15 gün oldu kullanalı . 2000 yılından beri sigara içerim ,dün bi dal sigara içeyim dedim az daha kusuyordum. Biz ne içiyormuşuz öyle ya :)
Koku problemi de bitti , çevredeki şikayetler azaldı. Espresso kokusunu alanlar parfüm mü sıktın markası ne diyor , çalıştığım yerde bile içiyorum rahatça .
Dumanın övülecek bir tarafı yok ama , sigara içenler buna geçsin en azından :)
Dipnot : Yeni kullanıcı olarak esans keşfetmek için , ne bulduysak aldık görmemiş gibi . Tavsiyelere uyun arkadaşlar.
12 tane şişe var evde 5 tanesini içebildik sadece.
Premium salt likit tavsiyelerine açığım , The Man , Kanzi , Grape , Letart , Espresso haricindekileri içemedik bile , özellikle mentollü olanları .
-
-
Heisenberg çok övülüyor. Onu alacağım elimdeki likitler bitince :)
Heisenberg çok mentollü bir likit. Genel kullanıcılar için gün boyu kullanılabilir değil. İlk kullanımda az miktarda almanızı öneririm.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Heisenberg hevesle alıp 2 ml bile tüketemedim. Hem çok aromalı hem de çok fresh asla sürekli icilecek bir likit degil hele kışın asla içilmez.
Yeni başladığım zaman bende hep aromalı likitler alırdım şu an aromasız likit tüketiyorum,çok daha keyifli bir içim oluyor. Aroma hep problem pamuk yanar tel bozulur, aromasız likitle canım sıkılırsa pamuk değiştiriyorum hala ilk günkü gibi tertermiz oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 13 Mart 2023; 21:6:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam. Ben de cariburn X aldım. Daha bugün kullanmaya başladım. 2 tane de likitim var. Bir likitten diğerine geçince aroması diğerine sinmiyor mu?
Likiti değiştirince coili de mi değiştiriyorsunuz? Ben de en leziz likiti bulmak adına farklı aromaları almak istiyorum fakat birbirine karışır diye cesaret edemedim. Volt ayarını kaçta kullanıyorsunuz bu arada?
Ben 0,7’ye ayarladım. Hava boşluğu da sonuna kadar açık.
Siniyor malesef , ama geçtiğim zaman öncekini tamamen döküp yenisini doldurup bekliyorum. Kurutup dolduruyorum. O kadar likitle coil değiştirmeye bütçe elvermez :)
Volt 0.8 15 kullanıyorum , boşluk bi tık kapalı şimdilik memnunum .
Karışma işi biraz damak tadıyla alakalı , temeli Espresso yapıp üstüne Grape damlattığım da oluyor , The Man damlattığım da oluyor.
Aynı şeyi Captain Black ile denedim , tadı çok kötü oldu mesela .
Deneye deneye bulduk işte damak tadına uygun olanı .
-
Anladım hocam, teşekkürler.. Şu coil işi olmasa, sadece likit değiştirmek yeterli olsa ne güzel olurdu :)
Kartuşu sıcak suyla yıkayıp kurumaya bırakanlar da varmış.. Sanırım yıkayıp kurutmak bir nebze de olsa sinme durumunu hafifletebilir.
-
Likit deneme için en ideal çözüm rda atomizer.
Bu atomizerlerde tank olmadığı için bir kaç damla likit ile test edebiliriz. Sadece pamuk değişimi yapılır. Hatta tadları bir birine yakın likitlerde pamuk değişimine bile gerek olmaz.
Reçete hazırlamak için ideal çözümdür rda atomizerler.
Vozol 6000 Tüm aromalar stoklarda satın almak için telegram @lushvozol
Dolap üzerinden ilan açılarak kargo ile alabilirsiniz.
-
Çift pilli mod var mı
Nereden almıştınız arkadaşımdan denedim çok hoşuma gitti
İlke kimya dan
Gastly Likit yorumları da çok iyi deneyeceğim orayı bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X