< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (266. sayfa)

-
-
Yanmadığı sürece bir ömrü var mı hocam
-
Kullandığınız likit(aromalı likitlerde daha hızlı yanar), günlük çekiminiz ve (tuşu var mı bilmiyorum) tuşu boşta bırakmayın mutlaka kilitlemek gerekir gibi bir çok etmeni var. Genel olarak 1 ay gidebilir. Zaten acı ve yanık tadından coilin yandığını anlarsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Etrafta çok var ama güvenilir ve orjinalini satana daha denk gelemedim. :/ Esfvape de insanların yorumuna göre gözün arkada pek kalmıyor gibi.
-
O konuda haklısın yasak oldukları için her türlüsü beklenir
İstanbul'daysan doğubanktan al hocam yarın ben gideceğim
-
Sizin Esf yöneticilerinden tanıdığınız bir admin falan var mı hocam veya bana yardımcı olabileceğiniz bir forum hesabı? @DrPowerX
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMCX -- 6 Mart 2023; 1:40:57 > -
Malesef İstanbulda değilim hocam.
-
Podmod türkey var hocam arkadaşım 7-8 tane sipariş vermişliği var
-
Adminlerden tanıdığım yok maalesef
Benim bir tanıdıkta esigaraya başlamış. 2. Gün kuru çekim yapıp, coili yakmış. Elektronik ve mekanik işlerden anlar. 2 Adet muji pamuk verdim. Kendi söküp, pamuğu yenilemiş. Süper oldu diyor 🙂
Telegramda şu gruba bakın.
EDİT : Bir arkadaş grup yönetimi hakkında kötü yorumda bulunduğu için linki kaldırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc@y -- 9 Mart 2023; 1:9:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
caliburn x veya g2 almayı düşünüyorum satan var mı arkadaşlar?
-
Uwell caliburn x aldım 1 gün oldu şuana kadar memnun kaldım.Günde üç paket içen arkadaşım dün sadece 2 dal içti baya baya aratmıyor.
-
Ben kendime çok içiyorum diyordum ki 1.5 paket civarı içiyordum. 3 paket nedir hocam 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam bende nord4 veya nord5 almayı düşünüyorum siz nereden aldınız sitelere güvenemedim yardımcı olabilir misin
-
Valla tiryakiydi hocam hemen etki etti :)
Bu arada bolca su tüketmeyi unutmayınız.
esfvape e üye olmak mason loncasına üye olmak gibi bir şey. resmen aylarca onaylamıyorlar hesapları.
Sitedeki ilanları göremediğim için caliburn g2'nin fiyatları ne durumda bizim için bakabilir misin =)
-
Merhaba,
Hiç bilgi sahibi değilim ama 3 paket içen kişinin 2 dal içmesi ilgimi çekti.
Bende günde 2 paket içiyorum hemen hemen.
Acaba bana cihaz, satın alınan yer, likid vb. konularda bilgi verebilir misiniz.
Denemek istiyorum bende.
-
Merhaba hocam
Almış olduğum ürün Uwell Caliburn X
Ürünün altındaki kısımda puff sayısı w ayarı yapılabiliyor.
Kapak sökülüp kırmızı alandan likit doldurabiliyor.Ürünün içinden bir adet yedek coil cıkıyor.
İki defa tuşa basınca kitliyor 3 kere basınca w ayarını değiştiriyorsun 5 kere basınca kapanıyor yine 5 kere basınca acılıyor.
sol kısmında da hava yeri var orayı kapatırsan daha tok alıyorsun ben açık kullanıyorum.
Ben ürünü internet sitesinden verecektim doğubanka girip dükkanın birinden aldım aldığım adamın iletişim numarasını da aldım likit vs kargo ile gönderiyor.
Likiti amerikan malı verdi mangolu 35 Mg oldukça yetiyor.
Salt nkod ismi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X