görmemiştim hocam esf konuşmaları. safir de kargo anlaşmalarında problem varmış. bear kimyaya baktım yine saçma fiyat farkı var. direkt 2.5 kat var fiyatta. safirden değil bear kimyadan alırsak ![]()
![]() |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (359. sayfa)

-
-
Ucuz etin yahnisi meselesi hocam. Arada neden bu kadar fiyat farkı var onu sorgulamak gerekiyor.
-
merch le chimnovac desek anlarım hocam ikisi de merch diyor %99. dün de bunu söylemek istemiştim aralarında fiyat farkı var. pahalı satıyor diye üzeri çizildiyse bear'da pahalı. ucuz etin yahnisi dediniz yine tutarsız oluyor :) o zaman ilke niye tercih dışı kaldı. evet kalite saflık farkı varsa bear'dan alayım ama safir ucuz diğerleri pahalıysa idarelik likit alayım hiç kalmadı :)
ilke kimyada da 2500 civarı. üzeri çizildi dediniz o yüzden bear'a baktım. neden üzeri çizildi acaba ilke'nin.
-
Orijinal diye klon aroma sattığı için ilke forumdan atıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu safir, bear, ilke kimya arasında da bu nbase lerde bir sıkıntı olabilir. ya pahalı olan orijinal ya da birileri çakıyor pahalı fiyattan
-
Yaklaşık 1 yıldır safirden alıyorum chemnovatic saltnbase veya ağlıklı olatak vampire vape heisenberg ve pinkman DIY kit herhangi aksi bir durum yaşamadım. Ama elbette neticede kimyager değilim firmada babamın firması değil😀 orjinal demelerine güvenmekten başka çarem yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tabiki hocam. ben de 4-5 yıldır ilke den alıyordum aroma + nbase - mixle'den de menthol alıyordum 100 ml lik. arkadaş ilke esf den kovuldu gibi söyleyince safir ve bear'a baktım. fiyatlar farklı hangisi doğru yanlış kafa gitti o yüzden. safir çok daha ucuz ilke ve bear'dan.
safir kargo anlaşmasında problem yaşamış likit ürünler olduğu için 1 hafta 10 güne çözeriz dediler. sipariş verecek varsa bilgisi olsun
-
merhaba, iqos için güvenilir ve en uygun nereden bulabilirim bilgisi olan varmı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, işinize yararsa iqos one var elimde, Almanya'dan alındı kapalı kutu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
1 adet iqos one kapalı kutu
Farklı çeşitlerde 7 karton terea mevcut ( sarı, turuncu, kırmızı, kahverengi, mavi )
Piyasadan ucuza vereceğim, iqos için 2000, terea kartonları için 1800 düşünüyorum
Ankara'dan teslim edebilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iqos iluma yada iluma i arıyorum hocam, o model varmı? Prime modelide olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X