Tekrar teşekkür ederim ama bunlar ilk gönderdiğiniz gibi sarımlı değil metrelik alıp twist yapmam gerekiyor son gönderdiğiniz linkte. Benim daha önceki paylaştığım tel hem metrelik hem twist yapılmış halde. Eskiden Ali abiden alırdım ama artık oralarda da bulunmuyor. İlgin için tekrar teşekkür ederim. |
Elektronik Sigara - ANA KONU- (245. sayfa)

-
-
Erman kılıç ı tanıyor musunuz
Onda vardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam
yok tanımıyorum.
iletişim bilgisi varsa rica edebilir miyim?
-
Bende alma aşamasındayım hocam, sarımı kolay bir cihaz arıyorum ve bunu önerdiler.
Atomizer olarak da Troya S RBA önerisinde bulundular. Sizin atomizerin marka ve modeli nedir? Çok yeniyim henüz, pek bilgim yok.
-
Mesaj attım hıcam
Teşekkürler
-
Benim atomizer Juggerknout mr hocam
Single dl bir atomizer sarımı kolay beslemesi çok iyi bir atomizer
-
troya s rba nın sarımı kolay diyen hayatında troye s kullanmamıştır hocam. Daha önce rba kullanmadıysan biraz ertele. Sarımı ve aroması en güzel atomizer troy 1xv3 RDA'dır. 3 dakikada sarar içmeye başlarsın.
-
Bu da alien clapton olarak geçer. Tel bu şekilde hazır satılıyor, 3.5-4 mm tornavida ya da benzeri metale arasında boşluk olmayacak şekilde sarılıyor. DL de buhar ve aroma için birebir lakin pili çok kısa zamanda bitiriyor ve çok sağlam ateşlemesi olan modlarda zevki çıkıyor.
-
RBA kullanmadım hocam, 1 aydır Smok Nord 4 ile bu maceraya başladım. Premium likit kullanıyorum, en azından kendim sarabileceğim bir atomizer alıp coil parasından kurtulmak.
Artık nasıl çekiyorsam 3-4 günde bir coil atıyorum.
Diyelim bu tellerden aldım
Atomizer olarak bunu mu?
https://bestbuhar.com/?product=troy1x-v3-rda
Yoksa üstteki arkadaşın belirttiği "Juggerknot Mr Rta" mı önerirsiniz?
Troy 370 TL. Jugger 1100 TL. aradaki fiyat farkına değer mi dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 24 Mayıs 2022; 14:0:42 > -
Hocam tel hazır alınıyor.
Sarım dediğimiz olay, telin ayaklarını doğru boyda kesip dry burn yapıo pamuklamak.
Hasır olayını makine ile yapanlarda var. Erman gibi elde yapanlarda var.
Nord 4 cihazım için rba coil almıştım hocam, telleri de coil jig ile sarmaya uğraştım boşuna heves etmişim anlaşılan beceremedim.
Siz telleri nereden temin ediyorsunuz? Juggerknot Mr a 1100 TL. vermeye değer mi? Son olarak hangi modu kullanıyorsunuz?
-
juggerknot ile troy çok farklı kulvarlarda hocam. Biri direk ciğer çekim için diğeri ise sigara gibi çok buhar çıkarmayan ama nikotini ciğerinizde hissettirecek tarzda içim sunuyor. Çok aşırı buhar çıkaran atomizerlere DL deniyor, şov için güzel ama uzun vadede ciğerlere ve böbreklere zararı çok fazla. Diğer sigara içimi tarzında olanlar ise MTL olarak geçer. Ben 4 senedir troy 1xv3 kullanıyorum 12mg nikotin ile. 6 ayda bir, güzel yemeklerden sonra bir kaç tek uzun parliament içerim ama arkasını asla aramam.
-
Nord tarzı cihazlar dl içim için maceradan başka bir şey değil hocam.
Mtl için güzel.
Ben telleri Erman kılıçtan alıyorum, en son geçen yıl aldım.
Modeli olayına gelince 4 veya 5 tane mod var.
Fotoğraftaki atomizere pico 2 uygun değil aslında sadece yakıştığı için kullanıyorum. Uygun değil derken yavaş ateşliyor dolayısıyla aramayı net veremiyor.
Asıl cihazım hicigar wildwolf 235
Pico da taifun gtr kullanıyorum.
Bir tane aegis solo max
Bir tane smok stick
Bir tane de smok allien var
Juggerknot mr için 1100 bence değer, o paralara başka atomizer de alınabilir ama değer
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam. Ben OHW ın 6 mg. nikotinli serisini kullanıyorum.
Şimdilik TROY 1X V3 RDA ile başlamak mantıklı o halde, belki ilerleyen zamanlarda üst modellere ya da DL ye geçerim.
Peki mod olarak ne kullanıyorsunuz? Pico 2 bu atomizere uyar mı?
Edit: @Microsoft Edge teşekkürler hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 24 Mayıs 2022; 14:33:58 > -
pico 1, pico 2 troy rda hepsine uyar. Zaten maksimum 14-15 watt ayarında kullanıyorsunuz hocam, tutup ta 200w cihaz almanın mantığı yok, her cebe giriyor da. Kendine bir kaç metre rayon pamuk al, 26 GA kanthal A1 tel al gerisini nasıl yapıalcağını ben anlatırım sana.
-
5mt kanthal 27ga ve Cotton bacon prime almıştım köşede duruyor hocam.
-Pico Mod 2 konusunda tamamım. Son bir şey daha sormak istiyorum Troy RBA ve RDA olarak farklı modeli var, aralarındaki fark nedir hocam?
İlk zamanlarda sarımdan önce hazır tel olarak ne önerirsiniz hocam? Daha sonra sizi rahatsız ederim kendi sarımımı yapmadan önce.
-
hazır sarılı teli önermiyorum hocam, sarması çok basit, numaramı veririm görüntülü olarak gösteririm size nasıl saracağınızı. RDA ile RBA arasındaki fark ise RDA modelde likit koymak için hazne olmaz, yanma odasındaki 1.5 ml lik bölüme likiti damlatıp kapağı kapatır içmeye başlarsın, RDA nın tek kötü yönü sürekli likit şişesi taşıman gerekiyor. RBA diye tabi edilen atomizerler aslında RTA dır. RTA atomizerin üstünde likit tankı olan sistemlere denir. 2 ml den başlar 15-20 ml alan tanklara kadar gider. RTA da düzgün sarılmama sonucu akıtma olayı olur. Bu sorun düşük basınçtan yüksek basınca geçildiğinde özellikle uçağa binildiğinde de olur. Yine aynı şekilde düzgün sarılmama sonucu likit pamuğu düzgün besleyemezse, dry hit dediğimiz üzerinde likit bulundurmadığı için kuru olarak yanan iğrenç yanık tadı gelir. RTA atomizerde tank olduğu için baca kısımları uzun olur, buhar yukarı çıkarken aroma uzun yolda tadını bir nebze kaybeder. RDA atomizerlerde baca uzunluğu çok kısa olduğu için aromayı direk olarak ağzınızda hissedersiniz. Ek olarak RDA atomizerlerde pamuk yanma odasının içinde olduğundan besleme gibi sorunlar meydana gelmez, odadaki likitin bittiğini seyrelen aromadan anlayabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X