Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: clupturk

merhaba
    Hocam yaşım 43, 15-16 yaşımdan beri 2 yıl öncesine kadar ateşli sigara içiyordum.
    hemen hemen 2 yıldır e. sigara kullanıyorum ve ateşli kullanmıyorum artık.
    e sigaranın DH si olanhttp://www.esigara.eu/index.php bu forumdan gerekli bilgileri alarak e sigaraya başlayabilirsin.
    Bana göre e sigarayı bırakmak ateşliyi bırakmaktan zor zira bu durum zamanla hobiye dönüşüyor :)

Alıntıları Göster
    Hocam orda satış konusu bulamadım birde değişik değişik terimler var herhalde hiç bilgi sahibi olmadığım için direk önerdiğiniz komple set var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artist58 kullanıcısına yanıt
    satış konusuda var hocam hatta en doğru rakamlar burada
    doğrusu şu cihazı alın deyip çok yönlendirmek istemiyorum.
    2 çeşit hatta 3 çeşit kullanım senaryosu var.
    1: en fazla kullanılan DL dediğimiz nargile gibi direk ciğer çekimi.
    Buharı bol olur aromayı en iyi alabileceğiniz bir kullanım şeklidir.
    2:MTL, sigara içimine benzer çektiğinizde önce ağıza sonra içe çekilerek ciğere gelir.
    Kalabalık ortamlar için uygundur fazla buhar olmaz ama aromayı çok alamazsınız nikotin oranı DL ye göre yüksek olmalı
    Bu modu BEN çok sevmedim kullanamadım.
    3: POD MOD, salt nikotin kullanır diğer sistemlere göre makinler ucuz olsa da likit ve sarf malzemesi olan kartuşları daha kısa aralıklarla değişmesi gerektiği için daha masraflıdır.
    Sigara içimine en yakın kullanım şeklidir.

Cihaz tavsiyesine gelince, kalem tarzı olan ucuz makineler almayın sizi yanıltabilir.
    Kalem tarzı cihaz isterseniz smok marka stick prince alabilirsiniz batarya günü çıkarmayabilir.
    2 pilli makineyi de taşırım sorun değil derseniz vaperesso nun revenger modeli (doğan şahin gibi çok satılır :)) olabilir
    smok x priv olabilir
    pico olabilir (tek pilli)
    bu saydığım cihazların hepsi DL kullanımdır.
    birde hem dl hem mtl de sarf malzemesi ucuza gelen sarılabilir atomizerler var ama başlangıçta sizi sıkabilir hem o yüzden hem çok kafanız karışmasın diye o konuya girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

satış konusuda var hocam hatta en doğru rakamlar buradahttp://www.esigara.eu/index.php#alisveris-bolumu.39
    doğrusu şu cihazı alın deyip çok yönlendirmek istemiyorum.
    2 çeşit hatta 3 çeşit kullanım senaryosu var.
    1: en fazla kullanılan DL dediğimiz nargile gibi direk ciğer çekimi.
    Buharı bol olur aromayı en iyi alabileceğiniz bir kullanım şeklidir.
    2:MTL, sigara içimine benzer çektiğinizde önce ağıza sonra içe çekilerek ciğere gelir.
    Kalabalık ortamlar için uygundur fazla buhar olmaz ama aromayı çok alamazsınız nikotin oranı DL ye göre yüksek olmalı
    Bu modu BEN çok sevmedim kullanamadım.
    3: POD MOD, salt nikotin kullanır diğer sistemlere göre makinler ucuz olsa da likit ve sarf malzemesi olan kartuşları daha kısa aralıklarla değişmesi gerektiği için daha masraflıdır.
    Sigara içimine en yakın kullanım şeklidir.

Cihaz tavsiyesine gelince, kalem tarzı olan ucuz makineler almayın sizi yanıltabilir.
    Kalem tarzı cihaz isterseniz smok marka stick prince alabilirsiniz batarya günü çıkarmayabilir.
    2 pilli makineyi de taşırım sorun değil derseniz vaperesso nun revenger modeli (doğan şahin gibi çok satılır :)) olabilir
    smok x priv olabilir
    pico olabilir (tek pilli)
    bu saydığım cihazların hepsi DL kullanımdır.
    birde hem dl hem mtl de sarf malzemesi ucuza gelen sarılabilir atomizerler var ama başlangıçta sizi sıkabilir hem o yüzden hem çok kafanız karışmasın diye o konuya girmiyorum.
    Teşekkür ederim hocam foruma yazdım POD Mod tavsiye ediyorlar genelde. Ama hangi marka alsam onda kararsız kaldım birde aylık masrafı 150 yi bulur herhalde.

acele etme
    oradaki yazılanları dikkate alarak hareket edersen pişmanlık yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

tamamdir hallettim. yalniz dinner lady lemon tart siparis ettim 3 mg nikotin beni pwk kesmedi. kac mg nikotin almaliyim sence. gunde 2 pakete yakin winston light iciyorum. birde atlas nbase almayi dusunuyorum onerir misin

Alıntıları Göster
    ilke kimya diye bir site var aroma ve nbase lerimi oradan alıyorum. gayet memnunum hocam
  • ilhan_fcb İ kullanıcısına yanıt
    Hocam 0.3e geçtiğinden beri keyif almiyorum esigaradan. Hatta bi haftadir kenara attim dumanliya döndüm :/

0.3coille likitler aşırı tatli geliyor. Bayila bayila içtiğim likitlerden uc firt alinca midem bulanıyor. Watti bi türlü ayarlarlayamadim yukseltsem ağzım, ciğerim yaniyor, Düşük olunca kesmiyor anlamadim gitti. Öneriniz var mi?

• Arkadaşlar, "Smok infinix 2" almaya karar verdim. Kadıköy - Bostancı civarı satın alabileceğim bir yer önerir misiniz ? İnternet sitelerine güvenemedim, hiçbirinde adres yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 15 Ocak 2020; 3:45:18 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Genel 0,5 i sevmez ki haklıdır - ciğer çekim atolar genelde 0,2 ye 0,18 iner. Melo da ciğer çekimdir - Sizin içme alışkanlığınız mtl tarafına - soğuk buhar yani yüksek ohm a yakın görünüyor. Öncelikle hava kanalını kısın watt ı da 24 watt civarında veya biraz altında veya üstünde deneyin. Kullandığınız likitin kalitesi atoya uyumu da başka bir boyut.

• [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    artist58 kullanıcısına yanıt
    PodMod'a geçtiğinizde premium likit kullanıp aylık 150 TL masrafla kapatabilirsiniz. Tavsiye edebileceğim en iyi ürün Uwell Caliburn olacaktır. 1-2 upgrade ile ( yazılımsal değil ) en iyilerden birisi oluyor.

Smok'tan hep uzak durun bilgisiyle başladım e-sigara ya halende devam ediyorum. Şöyle bir gerçek var, içim olarak en sıkı infinix 2 diye biliyorum ama üstte ki arkadaşa da söylediğim çok ufak bir uğraş sonrası Caliburn epey bir sıkı içim imkanı sağlıyor. Artı / eksi dengesinde altta kalıyor bana göre. Tabi ki tercih bu. Bununla birlikte diğer forumdan her zaman alışverişimi yaptım. Onaylı üyelerden hiç problem yaşamadım. Hemde bariz fiyat farkı söz konusu ve güvenerek alıyorum. Malum piyasada bayağı korsan ürün var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imSfenks

PodMod'a geçtiğinizde premium likit kullanıp aylık 150 TL masrafla kapatabilirsiniz. Tavsiye edebileceğim en iyi ürün Uwell Caliburn olacaktır. 1-2 upgrade ile ( yazılımsal değil ) en iyilerden birisi oluyor.

Smok'tan hep uzak durun bilgisiyle başladım e-sigara ya halende devam ediyorum. Şöyle bir gerçek var, içim olarak en sıkı infinix 2 diye biliyorum ama üstte ki arkadaşa da söylediğim çok ufak bir uğraş sonrası Caliburn epey bir sıkı içim imkanı sağlıyor. Artı / eksi dengesinde altta kalıyor bana göre. Tabi ki tercih bu. Bununla birlikte diğer forumdan her zaman alışverişimi yaptım. Onaylı üyelerden hiç problem yaşamadım. Hemde bariz fiyat farkı söz konusu ve güvenerek alıyorum. Malum piyasada bayağı korsan ürün var.
    Hocam minifit aldım 5 6 gündür yani aldığımdan belli hiç sigara içmiyorum ama ikinci bir pod da almayı düşünüyorum ilerleyen zamanda.

Başlangıç için çok iyi tercih bazı kişilere uymuyor podmod ve üstten girmemiş oldun. Halo ları test et sonra bana durumu yaz (:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smok'un kullanımı kolay diye tercih ettim(videolardan ötürü). Keyfi olarak alıyorum dostum. Forumun 2.el sayfasında ilan göremedim, hangi kategoride satılıyor acaba ?
  • [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    Pm attim.

• quote:

Orijinalden alıntı: imSfenks

Başlangıç için çok iyi tercih bazı kişilere uymuyor podmod ve üstten girmemiş oldun. Halo ları test et sonra bana durumu yaz (:
    Teşekkürler hocam ben aşağıdaki likitlerden 5ml deneme olarak aldım ama hepside aroma olmadığı tütün olduğu birbirine çok benziyor.
    Golden Virginia
    Cohiba
    L&M
    Tribeca
    Captain Barbarossa
    2000
    İmpossible

Halo biraz pahalı sanki değer mi sizce?

Söz konusu salt olunca halo ve vgod belki cuttwood. Tabi ki onlarca marka var ama bu 3 marka fazlasıyla farklılığını konuşturuyor. Halo aralarında en pahalısı evet ama hakkını veriyor. Belki cihaz kaynaklı belirginliğini farkettirememiş olabilir.
  • Şu elektronik sigara yı bi türlü alamadım sahte olur başka bişey olur diye hala nerden alırım ne alırım diye düşünüyorum

• Juul amerikadan geldi arkadaslar iqos yerine kullaniyim dedim ama sarmadi 2 gun kullandim bir pot bitmedi bile

8 adet pot juul.5.0 ayrica internetten siparis verdigim degisik aromalarda likit mesaj 420

• ara sıra canım çekince paket alıp sigara içen biri olarak elektronik sigara almaya karar verdim fakat bir sürüterim kafamı allak bullak etti.

-İlk önce kazık yemeden alışveriş yapacağımız yerlerin adresini verirseniz sevinirim. Hatta sahtekar web siteleri yerine güvenilir sitelerin adresleri listelenirse daha makbule geçer.

-sigara içimine benzer kullanımı olan, ara sıra kullanıma uygun, en fazla günde 2 dal sigaraya denk bir kullanımda sorun çıkarmayacak bir cihaz öneriniz ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3XT

ara sıra canım çekince paket alıp sigara içen biri olarak elektronik sigara almaya karar verdim fakat bir sürüterim kafamı allak bullak etti.

-İlk önce kazık yemeden alışveriş yapacağımız yerlerin adresini verirseniz sevinirim. Hatta sahtekar web siteleri yerine güvenilir sitelerin adresleri listelenirse daha makbule geçer.

-sigara içimine benzer kullanımı olan, ara sıra kullanıma uygun, en fazla günde 2 dal sigaraya denk bir kullanımda sorun çıkarmayacak bir cihaz öneriniz ne olurdu?
    MTL atomizerler sigara içimine yakındır.
    Pod mod dediğimiz cihazlada öyledir ama daha çok sigarayı bırakmak için kullanılır ve anladığım kadarı ile siz tiryaki değilsiniz.
    Ona göre seçim yapabilirsiniz.
    buradan istediğiniz satıcıdan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.E sigaranın DH sidir :)
  • clupturk kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tavsiyenizi inceleyim. Bu foruma bakmıştım aslında ama teknik terim çok fazla kavram kargaşası yaşadım.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.