Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.158
Cevap
235
Favori
538.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süredir foruma giremiyordum konu ile ilgilenemedim. Tekrar forumumuza geri döndüm. Sorularınız için pm ilede ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 2 yılın sonunda dl sıktıgı için pod mod aldım artık kullanan varmı içimizde? Minifit ve saltica. likit aldım gayet doyurucu ama aroma yok bunda da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada elektronik sigara fiyatları çok arttı dolar yüzünden 150 tl lik cihazları kampanya diye 250 ye satıyorlar.. Likit işi ise. tam muammam bence %90 ı sahte premiumların.. Kendin yapıcan yada nbase kullanıcan.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Yerine göre fiyat değişir mesela ben asmodus minikin boots kullanıyorum bir kaç hafta oldu alalı ve 260 TL ye sıfır olarak aldım. Likitte daha hiç sahtesine denk gelmedim şuan one hit wonder ve dinner lady var elimde hem orjinaller hemde uyguna alıyorum :)

Almadan önce sıkı bir araştırma veya böyle bir şeyle uğraşıyorsanız iyi bir çevreniz olması lazım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • firatakdag kullanıcısına yanıt
    Hocam likit için internet üzerinde önerebileceğiniz yer var mı ?
  • Morpheause kullanıcısına yanıt
    Türk likitleri olarak kaliteli diye bileceğim brande no 35 ve the collection googledan arama yaparak direk sitelerinden alabilirsiniz. Premium likitler için web sitelerini kesinlikle tavsiye etmem facebook gruplarından veya esigaram.us internet sitesindeki tederikçilerden almanızı tavsiye ederim

Şimdi manhattan likit diye bir site buldum sözlüklerde falan baya övmüşler daha önce denediniz mi ?
  • Morpheause kullanıcısına yanıt
    Denemedim adınıda ilk defa duyuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

Yerine göre fiyat değişir mesela ben asmodus minikin boots kullanıyorum bir kaç hafta oldu alalı ve 260 TL ye sıfır olarak aldım. Likitte daha hiç sahtesine denk gelmedim şuan one hit wonder ve dinner lady var elimde hem orjinaller hemde uyguna alıyorum :)

Almadan önce sıkı bir araştırma veya böyle bir şeyle uğraşıyorsanız iyi bir çevreniz olması lazım :)
    O söylediğiniz likitlerin Tr de orjinali yok eminmisiniz :) Hele one hit wonder.. Satıcılar bile habersiz orjinal sanıyor elindekini. Kaynağım ne firmayla yazışmıştım Türkiyeden kimseye toplu ürün satmadıklarını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 21 Kasım 2018; 22:57:13 >
  • arkadaşlar daha önce smok alien aldım fakat bir türlü beceremedim sürekli boğaz yakıyordu likitler. sonrasında cihaz kırıldı. sigarayıda bırakamadım. bana şuan hangi cihazı ve likiti önerirsiniz? smok alien gibi buharı yoğun olmalı. kaliteli bir cihaz istiyorum. birde nereden almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

• Yahu delirecem yardımcı olun lütfen. Kurtulmak istiyorum şu sigara iletinden.

İyibuhar sitesinden bugün vaporasso swag, pil ve likit siparişi verdim fakat ödeme yapmayacağım galiba. Yorumlar hep kötü çünkü. İçinden hıyar bile çıkabilir diyorlar.

İnternette geziyorum hiç adam gibi guvenilir site ismi veren yok. Herkes nasıl dolandırıldığını anlatmış. Esigaram.us sitesine yeni üye oldum ama hiçbir yere giremiyorum. Bu forumda ne yapılır bilmiyorum.

Antalya'nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Bizzat gidip alacağım bir yer de yok burada.

Allah aşkına adam gibi bir site söyleyin de güvenle alışveriş yapabileyim. Şu sigara illetinden, pis kokusundan kurtulmak istiyorum.😫😫😫😫

• Merhabalar hocam. Web sitelerinden alışveriş yapmayım fiyatları 2 kattan fazla pahalı. Facebook gruplarından referanslı kişilerden çok daha uyguna alabilirsinizki Türkiye'de bu işin döndüğü en büyük yerlerden biride antalyadır :)

Eğer bulamaz veya karar veremezseniz pm ile ulaşın yardımcı olurum

Başkan bende sigarayı bırakmak için en azından bir süre elektronik sigaraya başlamak istiyorum. Fakat hiç bir fikrim yok esigara ile ilgili. Neler almalıyım hangi marka almalıyım hatta mümkünse link vereblirmisin ? İyi bir şey istiyorum ücret olarak çok sorun değil. Nereden almalıyım vs vs.. özel mesaj olarak atabilirsin. Günde 1 paket parliament içiyorum normalde bu arada.
  • Bugün smok mag 225w (2 pil dahil) 350 TL

Şarj cihazı 100 TL

3 adet brand no35 +1 adet sigma nbase likit 125 TL

Smok v12 prince rba 110 tl

tell+ pamuk 50 TL

Toplamda 735 TL harcayarak girdim bu maceraya. Bir sıkıntı olmazsa artık sadece likit masrafım olur.

Bu kadar para harcadiktan sonra herhalde bırakırım bu sigarayı. 🤣

Firatakdag hocam sağolsun yol gösterdi. Yoksa 1000 TL nin altında olmazdı masrafım.

• Hayırlı uğurlı olsun umarım sigara illetinden kurtulursunuz. Bol buharlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

arkadaşlar daha önce smok alien aldım fakat bir türlü beceremedim sürekli boğaz yakıyordu likitler. sonrasında cihaz kırıldı. sigarayıda bırakamadım. bana şuan hangi cihazı ve likiti önerirsiniz? smok alien gibi buharı yoğun olmalı. kaliteli bir cihaz istiyorum. birde nereden almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
    Bu duman veren nargile tarzı cihazlarla bırakılmaz dahası çok zor olur. Pod mod bakın 50 mg nikotinli kaliteli bir. likitte alırsanız 1 htaftada bırakılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakiki Osmanlı Torunu

Bugün smok mag 225w (2 pil dahil) 350 TL

Şarj cihazı 100 TL

3 adet brand no35 +1 adet sigma nbase likit 125 TL

Smok v12 prince rba 110 tl

tell+ pamuk 50 TL

Toplamda 735 TL harcayarak girdim bu maceraya. Bir sıkıntı olmazsa artık sadece likit masrafım olur.

Bu kadar para harcadiktan sonra herhalde bırakırım bu sigarayı. 🤣

Firatakdag hocam sağolsun yol gösterdi. Yoksa 1000 TL nin altında olmazdı masrafım.
    Hocam ben de aynı markadan almayı düşünüyordum da hangi siteden aldınız ben de sizin ürünlerle birebir alsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankam6776 -- 24 Kasım 2018; 16:7:34 >
  • kankam6776 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Facebook ta gruplar var. Gerçekten güzel fiyat verenler gördüm. Ben biraz acele ettim. Acele etmesen daha güzel fiyatta makineler de vardı.

Size tavsiyem uygun bir gövde ile RTA,rba falan denilen bobini kendiniz sardiginiz atomizerler var.

Telini pamugunu al masrafsız kullan. Muji pamuk ve kanthal A1 tel gibi. inan çok kolay. Yoksa hazır bobinlere güç yetmez. Atomizer deyince korkma bildiğin buharlaştırıcı.

Likit olayı da başlangıçta hazır alır sonra nbase ve aroma alıp kendin hazırlarsin. Ya da sek içersin orası sana kalmış.

Ayda en kalitelisinden 200ml ev yapımı sıvı tuketsen ki çok zor o kadar tüketmen, teli, pamuğu dahil toplam aylık masrafın 70 TL yi geçmez.

• arkadaşlar kayfun v4 clon arıyorum( sxk clonu öncelik) kozmetik açıdan temiz fiyatı uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu duman veren nargile tarzı cihazlarla bırakılmaz dahası çok zor olur. Pod mod bakın 50 mg nikotinli kaliteli bir. likitte alırsanız 1 htaftada bırakılır.

Alıntıları Göster
    36 mg ve üzeri likitleri bırak içmeyi cilde direk temas etmek bile öldürücü derecede tehlikeli, akıl vereceksiniz bildiğiniz konularda akıl verin.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.