Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit. Esigara normal sigaradan daha az zararlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 2 Haziran 2018; 18:14:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    quote:

HankMoodies @ 2 Haziran 2018 12:30:25

Kendisi çeşitli evyapları yorumluyor sanırım kendisi de yapıyor evyap. Yukarıdaki likitleri de yorumlamış. Malum forumdaki gibi sadece o forumda satılan likitlere iyi denilip diğerleri kötüdür diye saçma sapan cevaplardansa kaliteli evyapları araştırmak daha evladır diye düşünüyorum.

Bedava likit için sonradan gurmecilik oynayan çoluk çocuğa mı güveniyorsunuz ?

Yerli aroma kullanan likitleri beleş diye övenlerele işiniz olmasın.Örnek aşşağıdaki gibi.Bu likiti öven birinin kimse ciddiye almaz almıyorda zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 2 Haziran 2018; 12:46:34 >
  • Evyap icin flavour boss klon aromalari oneririm,ingiltere menseii li,esigara.us forumdan aldim 16 li tester set,hepsi birbirinde guzel

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Tanımam etmem hocam öyledir öyleyse yani önemli olan araştırmak. Sadece görmüştüm yazayım dedim. Fotoğraftaki mercimek çorbası sanırım daha da iftara çok var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 2 Haziran 2018; 13:24:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Edit. Esigara normal sigaradan daha az zararlıdır.
    Bu arkadaş sorunlu birisi çok takmayın diycem. Ben şu ana kadar 20 ye yakın ev yap markası denedim. 2-3 tanesi içilebilirdi. Özellikle nikotin oranları yalan oluyor 6 diye alıyosun 3 bile yok. Nuclear, owl belki enjoy iyi markalar rahatlıkla içiliyor.

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Linkleri kaldıralım daha sağlıklı olur.Eskaza bu çıkarcı tiplerin tezgahına gelen yeni buhardaşlar olmasın.
    5-10 sene sonra kanser olanlardan meshul bu tiplerdir.Yerli hamur aromalı zehirlerin çıkar için reklamını yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 2 Haziran 2018; 17:12:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu arkadaş sorunlu birisi çok takmayın diycem. Ben şu ana kadar 20 ye yakın ev yap markası denedim. 2-3 tanesi içilebilirdi. Özellikle nikotin oranları yalan oluyor 6 diye alıyosun 3 bile yok. Nuclear, owl belki enjoy iyi markalar rahatlıkla içiliyor.

Alıntıları Göster
    Ben para vermiyorum piyasadaki evyaplara.Dost meclisinde eline geçen paylaşıyor vs. Go vape sonradan enjoy oldu şahsen beğenmedim.En son q7 denedim üstünde 80/20 yazıyor ama gel gör likit su gibi 50/50 neredeyse. Aromada yok.Belli ki ya nikotinden çalıp pg ile boğaz vurumu yapmak istemişler.Maliyetleri 30ml 5tl yi geçmiyor bu tarz likitlerin.

İnsanlar yazık ediyor kendilerine.
  • Merhaba,

uygun fiyatlı e-sigara komple takım önerir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Evyap icin flavour boss klon aromalari oneririm,ingiltere menseii li,esigara.us forumdan aldim 16 li tester set,hepsi birbirinde guzel
    evet flavour boss'u ben de öneririm. Daha önce dl kullanırken iki kez farklı aromalar ile demledim. İkisi de üzmedi beni. Özellikle stripple reborn ve key lime cookie çok hoşuma gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

evet flavour boss'u ben de öneririm. Daha önce dl kullanırken iki kez farklı aromalar ile demledim. İkisi de üzmedi beni. Özellikle stripple reborn ve key lime cookie çok hoşuma gitmişti.

Alıntıları Göster
    Boss reserve u de mutlaka dene hocam,kanzide yazdigin likitlere gore kesin sevecegin bir aroma

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Ben para vermiyorum piyasadaki evyaplara.Dost meclisinde eline geçen paylaşıyor vs. Go vape sonradan enjoy oldu şahsen beğenmedim.En son q7 denedim üstünde 80/20 yazıyor ama gel gör likit su gibi 50/50 neredeyse. Aromada yok.Belli ki ya nikotinden çalıp pg ile boğaz vurumu yapmak istemişler.Maliyetleri 30ml 5tl yi geçmiyor bu tarz likitlerin.

İnsanlar yazık ediyor kendilerine.

Alıntıları Göster
    Bende evyapa para vermedim daha. Genelde çekilişlerden yada o tür şeylerden ulaşıyor bana da. Siz kendiniz mi yapiyorsunuz likiti? Değilse ne kullanıyorsunuz?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Evyapçıyız hocam.
  • Hazır coildeki beyaz lastik ne işe yarıyor acaba sökmeli miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 3 Haziran 2018; 16:51:56 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Likit akıtmaması için hocam o plastik contalar (oring).

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.

• gerek hazır coil, gerekse atomizerin üzerinde bulunan oringleri (plastik contalar) kafanıza göre çıkarmayın. likit akıtma gibi masum, kısa devre gibi büyük sorunlara yol açabilir bunu yapmanız. orada bir oring varsa mutlaka bir sebebi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

Boss reserve u de mutlaka dene hocam,kanzide yazdigin likitlere gore kesin sevecegin bir aroma

Alıntıları Göster
    Flavour Boss'un Boss Reserve'i, Krispie Treat, Candy Cane, Biscuit Eater bunları da denemiştim. Ben en hoşuma gidenleri yazmıştım.
  • Hocam Pico için yedekte durması için nerden temin edebiliriz contaları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    hocam google'da biraz araştırma yapmanız lazım.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Farklı renkleride var.

Replacement Silicone O-Ring Seals for Eleaf MELO 3 Clearomizer (5-Pack)
    www.fasttech.com
    Just a moment...
    https://www.fasttech.com/p/7248203
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.