Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByBaterist

hocam elinize sağlık verdiğiniz linkler ve bilgiler çok iyi olmuş, hemen yer imlerine ekledim. hocam şu ürünün fiyatı oldukça uygun görünüyor ne dersiniz ? yedek olarak alsak olur mu ?

https://tr.aliexpress.com/store/product/Bobin-Baba-Q-Stick-Pro-Starter-Kit-22mm-LED-E-650-mah-dahili-Pil-Ile-510/2653169_32877933346.html?spm=a2g10.12010608%2Fitm2home-1.0.0.35ca7a47d7aQgS
    Yedek için hiç fena durmuyor.

Coillerde ucuzmuş.
    aliexpress.com
    US $2.69 10% OFF|5pcs/lot Coil Father Q Stick Vape Coil for Pen 22 Q Stick pro Starter Kit Atomizer Head Core for Ecig RDA RBA Vape Tank-in Eletronic Cigarette Atomizer Cores from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/5pcs-lot-Coil-Father-Q-Stick-Replacement-Coil-Head-for-Q-Stick-Starter-Kit-E-Cigarette/32839685012.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 9 Haziran 2018; 10:43:30 >
  • İstick pico almayı düşünüyorum internetten satış yapan ve hızlı kargolayan güvenilir site bilen bana pm atabilir mi (satıcılar atmazsa sevinirim)
  • Merhabalar arkadaslar ben de elektronik sigaraya baslamayi dusunuyorum ancak cepte tasimasi kolay ince kalem gibi olan kucuk modellerden ariyorum. bu konuda bilgisi olan varsa boyle kucuk bakimi kolay ve kaliteli bir model onerebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tekrardan merhabalar, şu ürün indirime girmiş, 69 lira,https://www.elektroniksigarashop.net/image/catalog/eleaf/eleaf-ijust-one-elektronik-sigara-banner-2.jpg

alalım mı ? bir de melo 3 coil leri uyuyor değil mi bu mod a. baktım da benzer sanki ama tam çözemedim.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 14 Haziran 2018; 3:13:26 >
  • Türkiye Cumhuriyeti kullanıcısına yanıt
    İnce kalem gibi olanlar genelde tırt oluyor o sebeple tavsiye etmiyorum. Ejderhalar gibi buhar çıkarmak ve kolay taşınabilir olsun istiyorsanız, Smok Stick Prince'i öneririm. En yüksek buhar performansına sahip stick kit. Tabi ince kalemlerden daha kalın. Daha da kolay taşınabilir bir şey ararsanız, pod modlardan, Eleaf Icare Mini'yi tavsiye ederim. Aliexpresste kendisinide, coilinide bulabilirsiniz. Powerbanki olmadan flash disk kadar. Fiyatı uygun. Coili ucuz. Bataryası powerbanki olmadan 1.3ml likit için yeterli. Günlük ne kadar sigara tükettiğinizi bilmiyorum fakat benim gibi 1.5 paket civarı içiyorsanız, salt nikotin - nikotin tuzu kullanan 50mg nikotin oranlı bir likit ile 1.3ml günlük tüketerek nikotin ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkiye Cumhuriyeti

Merhabalar arkadaslar ben de elektronik sigaraya baslamayi dusunuyorum ancak cepte tasimasi kolay ince kalem gibi olan kucuk modellerden ariyorum. bu konuda bilgisi olan varsa boyle kucuk bakimi kolay ve kaliteli bir model onerebilir mi?
    İnce kalem gibi olanlar genelde tırt oluyor o sebeple tavsiye etmiyorum. Ejderhalar gibi buhar çıkarmak ve kolay taşınabilir olsun istiyorsanız, Smok Stick Prince'i öneririm. En yüksek buhar performansına sahip stick kit. Tabi ince kalemlerden daha kalın. Daha da kolay taşınabilir bir şey ararsanız, pod modlardan, Eleaf Icare Mini'yi tavsiye ederim. Aliexpresste kendisinide, coilinide bulabilirsiniz. Powerbanki olmadan flash disk kadar. Fiyatı uygun. Coili ucuz. Bataryası powerbanki olmadan 1.3ml likit için yeterli. Günlük ne kadar sigara tükettiğinizi bilmiyorum fakat benim gibi 1.5 paket civarı içiyorsanız, salt nikotin - nikotin tuzu kullanan 50mg nikotin oranlı bir likit ile 1.3ml günlük tüketerek nikotin ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    sizin mesajın altında arkadaş cevap vermiş. coil uyar mı bilmiyorum açıkçası. mtl ciyim. internet sitesi konusunda ise , aliexpress daha iyi olur diyorum.
  • quote:

hocam tekrardan merhabalar, şu ürün indirime girmiş, 69 lira,https://www.elektroniksigarashop.net/image/catalog/eleaf/eleaf-ijust-one-elektronik-sigara-banner-2.jpg

alalım mı ? bir de melo 3 coil leri uyuyor değil mi bu mod a. baktım da benzer sanki ama tam çözemedim.

edit: imla.
    EC coil (melo 3) uyumlu evet. Hiç fena değil 1100 mahlık cihaz için.
  • quote:

hocam elinize sağlık verdiğiniz linkler ve bilgiler çok iyi olmuş, hemen yer imlerine ekledim. hocam şu ürünün fiyatı oldukça uygun görünüyor ne dersiniz ? yedek olarak alsak olur mu ?

https://tr.aliexpress.com/store/product/Bobin-Baba-Q-Stick-Pro-Starter-Kit-22mm-LED-E-650-mah-dahili-Pil-Ile-510/2653169_32877933346.html?spm=a2g10.12010608%2Fitm2home-1.0.0.35ca7a47d7aQgS
    Coil Father Q Stick Pro nun coilleride ec melo3 coil uyumlu.Ama pili 700mah
  • teşekkürler arkadaşlar. aliex den bulmuştum ürünü zaten. türkiye de en az 130 tl ye satılıyor. o yüzden ali ex her zaman daha mantıklı. araştırmalarım sonucunda sizin de dediğiniz gibi, coil uyumlu, ancak atomizer değiştirilemiyor, ama her şeye rağmen yine de mantıklı. almadım indirim bitti. bidahaki sefere kaçırmam. :)) sağolun değerli bilgileriniz için ve şimdiden iyi bayramlar diliyorumç
  • Birşey danışmak istiyorum. Kamry K1000 Plus cihazımı yaklaşık 15 gün boyunca sorunsuz kullandım. Daha sonra bariz yanık tadı gelmeye başladı. Boğazımı ciddi anlamda yakıyordu. Vakit kaybetmeden coil değiştirdim ama hiçbirşey değişmedi. Aynı yanık tadı yine geliyor. Sizce sorun nerede olabilir ? Cihaz şu

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Birşey danışmak istiyorum. Kamry K1000 Plus cihazımı yaklaşık 15 gün boyunca sorunsuz kullandım. Daha sonra bariz yanık tadı gelmeye başladı. Boğazımı ciddi anlamda yakıyordu. Vakit kaybetmeden coil değiştirdim ama hiçbirşey değişmedi. Aynı yanık tadı yine geliyor. Sizce sorun nerede olabilir ? Cihaz şu

Coili takarken ıslattınız mı? Islatmadan çektiyseniz bu coili de yakmış olabilirsiniz. Eğer ıslattığınız halde yanık tadına benzer acı bir tat aldıysanız, likitiniz bozulmuş (oksitlenmiş) olabilir.
  • 01dead kullanıcısına yanıt
    Coili takarken ıslatmadım. Bir miktar likit mi dökmem gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Coili takarken ıslatmadım. Bir miktar likit mi dökmem gerekiyor ?
    Delikten birkaç damla yeterli.
  • 01dead kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, deneyeceğim.
  • Arkadaşlar trelektroniksigara hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Smok al85 için 250 tl çok mu sizce?

Site önerisi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Arkadaşlar trelektroniksigara hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Site önerisi var mı?
    Ben olsam revenger alırım o fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B913FB4A

Arkadaşlar trelektroniksigara hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Site önerisi var mı?
    Çift pilli Smoant Cylon TC Mod 218W 200 tl ken tek pilliye 250 tl verilmez hele smok hiç verilmez.

aliexpress.com
    US $3.98 |New Arrival HugsVape Surge Pod E cigs Kit 600mA Built in battery Air Driven System 6ML Electronic Vape Pod Mini Fit-in Electronic Cigarette Mods from Consumer Electronics on AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/-/32844513102.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.4f082e0eaEI350

Yada revenger ama atomizeri çöp revengerın.Rdta şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01dead

Coili takarken ıslattınız mı? Islatmadan çektiyseniz bu coili de yakmış olabilirsiniz. Eğer ıslattığınız halde yanık tadına benzer acı bir tat aldıysanız, likitiniz bozulmuş (oksitlenmiş) olabilir.

Alıntıları Göster
    Hocam likit neden oksitlenir ? Merak ettim zaman zaman benim de başıma geliyor bu olay ama likit i değişince düzeliyor, coil yandı sanıyorum ama likit i değişince düzeliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam likit neden oksitlenir ? Merak ettim zaman zaman benim de başıma geliyor bu olay ama likit i değişince düzeliyor, coil yandı sanıyorum ama likit i değişince düzeliyor.

Alıntıları Göster
    Nikotinin oksijen ile teması ile oksitleniyor hocam. Daha doğrusu korozyon gibi değil de yalnızca nikotinde bozulma oluyor. Nbase veya likitin fazla hava alması sağlıklı değil. Şişeleri mümkün olduğu kadar kapalı tutup, likiti küçük ve dar ağızlı kaplarda saklamak en güzeli. Ev-Yap likit yaparken sıkıntı olabiliyor bu özellikle ağzı açık dinlendirme yapmak nikotinli likit için mantıklı hareket değil. Şu ana kadar bulduğum tek çözüm havalandırmalı demleme için, aromayı saf pg de demleyip, daha sonra Nbase e karıştırıp kullanmak.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.