Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.167
Cevap
234
Favori
539.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba smok mag kit yeşil rengi bulabileceğim herhangi bir yer var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar 150 tl ciarında önerebileceğiniz cihaz varmı yen başlayanlar için ? hangi siteden almalıyım.
  • quantum06763 kullanıcısına yanıt
    Eleaf iStick Pico Kit 75W çok severek kullandım.Pratik performanslı ve kolay kullanımı var.
  • Evyapla ilgili çok soru geliyor.Arkadaşlar ilk sayfadaki mesajları tekrar göz gezdirin.

100ml 3mg nbase alıp içine aroma eklemek le daha ekonomik bir likit elde etmiş olmuyorsunuz.
    Başlangıç için evet direk olabilir ama ileride bu şekilde devam etmeyin naçizane tavsiyem.

100ml 3mg nbase: 25TL
    15ml mix: 20tl
    115ml likit : 45TL ye geliyor.

Yüksek mg nbase,vg ve pg yi ayrı alırsanız aşşağıdaki gibi bir maliyet çıkıyor.
    ister 3mg ister 6 mg keyfe göre likit yaparsınız.Hemde yarı fiyatına.
    Nbase vg pghttps://www.ilkekimya.com
    Elektronik Sigara - ANA KONU-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 28 Mayıs 2018; 16:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByBaterist

teşekkürler hocam site ismi vermedim belki yasaktır diye. o zaman vazgeçiyorum almıyorum. hocam nbase aldım c.tesi günü geldi, şimdi bu nbase yi (ilke kimyadan aldım) n base yi direkt olarak kullanabilirmiyiz ato ya koyup, yoksa başka bir şey yapmamız mı gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Kullanılır ama yani tadsız kokusuz olur nbase ler bişey anlamazsınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Evyapla ilgili çok soru geliyor.Arkadaşlar ilk sayfadaki mesajları tekrar göz gezdirin.

100ml 3mg nbase alıp içine aroma eklemek le daha ekonomik bir likit elde etmiş olmuyorsunuz.
    Başlangıç için evet direk olabilir ama ileride bu şekilde devam etmeyin naçizane tavsiyem.

100ml 3mg nbase: 25TL
    15ml mix: 20tl
    115ml likit : 45TL ye geliyor.

Yüksek mg nbase,vg ve pg yi ayrı alırsanız aşşağıdaki gibi bir maliyet çıkıyor.
    ister 3mg ister 6 mg keyfe göre likit yaparsınız.Hemde yarı fiyatına.
    Nbase vg pghttps://www.ilkekimya.com
    iyi fikir hocam. not aldım görseli.
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    hocam aroma alsak hangi oranlarda katmamız gerekiyo, mesela ben 100 ml nbase aldım henüz kullanmadım, elimde likitler olduğu için.
  • quote:

hocam aroma alsak hangi oranlarda katmamız gerekiyo, mesela ben 100 ml nbase aldım henüz kullanmadım, elimde likitler olduğu için.
    Kendim yapmıyorum ben hazır premium alıyorum. Ama sanırım 5-15 ml arası aroma katıyorlar size kalmış.

Anladım hocam araştırıp yapmak lazım sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

aromaların üzerinde yada kendi sitesinde kullanım oranları yazar fazla kullanırsanız tam karışmadığından tadı kötü olabilir.
    kullanım oranları aromaya göre değişiklik gösterebilir %2 ile %10 arasında farklı kullanım oranları vardır.
    satın aldığınız yer ile görüşmeniz önerilir.
  • ByBaterist kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişen birşey hakkında kural kaide arama hocam.Aynı aromayı ben %5 kullanırım sen %15 kullanırsın.Damak zevkine kalmış yani bu işler.

Sağlık açısından %20 üstüne çıkmamaya çalışın.Likitteki en zararlı şey aroma.Çok aroma bayabilir az aroma tatsız gelir.Oranı kendine göre ayarlıcaksın kısacası.
    Deneme yanılmaişi bu .O yüzden 100ml direk harcama.10 ar ml denemelerle oranı tuttur.Yoksa 100ml heba olmuş elinde kalır.

x aromayı %10 da beğendin y aromayı %10 da fazla yada az gelebilir.Aroma içeriği % yi de etkiler.
    Her reçetenin likit oranı bir değildir.http://e-liquid-recipes.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 29 Mayıs 2018; 13:38:0 >
  • Merhabalar,benim biraz daha teknik bir sorum var.Hali hazırda aspire speeder + smok big baby beast kullanıyorum.Sorum ise şu :
    Ya atomizerde ya da coilin üstünde bir ibare var ,m2 0.25 ohm ve 30-50w.Bunun tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyorum.Kendi yorumlamam ise ürünü max 50 w ile kullanabilirim,aksi takdirde coil yanar veya perfromans alamam.fakat şöyle bir durum da var ki 50w kullanımda buhar performansı düşük ve boğaz vurumu yeterli gelmiyor bana.
    80 -100 civarına çıkabilir miyim yoksa bu değerler için farklı atmozier - coil mi almam lazım ?
    Teşekkürler.
  • Scourgeofgod28 S kullanıcısına yanıt
    Boğaz vurumu mg ile alakalı çoğunlukla.Coil üstünde yazılan tavsiye edilen watt kullanımı.İster 30w ta kullanıpta yakabilirsin coili 150w basıpta.Boğaz vurumu az ise daha yüksek mg likit deneyebilirsin.( Yüksek wattlarda her çekiş arası 30 sn süre tanı coile likiti emsin böyle dene)

Bence sorun likitte, coilde değil.
  • Selam arkadaşlar, araştırmalarım sonucu vaporesso revenger veya revenger x almaya karar verdim. Önceki sayfalar çokça Doğubank'tan alın daha ucuz gibi öneriler gördüm. Doğubanktan almaya da çekiniyorum açıkçası. Oradan alıp kullanan varmı ? ya da alırken neye dikkat edeyim? kazıklamasınlar :)
  • Sonunda adam akıllı bir build yaptım ve Smoant Cylon Mod + Blitzen Atomizer a geçiş yaptım.Smok Alien dan sonra devrim oldu resmen.

Önceki kullandığım Smok Mod a Expromizer MTL Atomizer alarak ikinci makineyi de elimde tutuyorum.

Bir çok kişi evyap falan demiş, ben net olarak söyliyeyim:Kendiniz yapmıyorsanız EVYAP ALMAYIN.

Bu zamana kadar hep premium likit kullandım ve öncesinde denediğim evyaplar arasındaki muazzam farkı anlatamam.

Bu aralar tekrardan yazımın favorisi olan GEE ICE serisinden aldım 60mg olanlardan.Ayrıca bir tane de Fresh Pressed aldım.Muhtemelen 2 3 ay gider bu şekilde.

Ayrıca farkettim ki kesinlikle pastane-krema aromalı olanları içemiyorum, sadece meyveli iyi gidiyor.

İzmirde adam akıllı premium likit almak isteyen arkadaşları yönlendirebilirim.Güven konusunda cidden sıkıntı yaratmayacak bir arkadaştan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Sonunda adam akıllı bir build yaptım ve Smoant Cylon Mod + Blitzen Atomizer a geçiş yaptım.Smok Alien dan sonra devrim oldu resmen.

Önceki kullandığım Smok Mod a Expromizer MTL Atomizer alarak ikinci makineyi de elimde tutuyorum.

Bir çok kişi evyap falan demiş, ben net olarak söyliyeyim:Kendiniz yapmıyorsanız EVYAP ALMAYIN.

Bu zamana kadar hep premium likit kullandım ve öncesinde denediğim evyaplar arasındaki muazzam farkı anlatamam.

Bu aralar tekrardan yazımın favorisi olan GEE ICE serisinden aldım 60mg olanlardan.Ayrıca bir tane de Fresh Pressed aldım.Muhtemelen 2 3 ay gider bu şekilde.

Ayrıca farkettim ki kesinlikle pastane-krema aromalı olanları içemiyorum, sadece meyveli iyi gidiyor.

İzmirde adam akıllı premium likit almak isteyen arkadaşları yönlendirebilirim.Güven konusunda cidden sıkıntı yaratmayacak bir arkadaştan alıyorum.
    Güzel bir kit yapmışsınız. Lakin evyap konusuna katılmıyorum. Ben premium içen birisiyim. Lakin arada evyap da deniyorum ve öyle evyaplar var ki premium dan daha iyi. Marka isteyene söylerim. Lakin premiumla aynı fiyat oluyor kaliteli evyaplar.

Marka için pm deneyelim en azından

• Evyap aroma önerisi olan varsa bana da pm atabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam rica Etsem banada atabilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Marka için pm deneyelim en azından
    Nuclear ismi.

Elektronik Sigara - ANA KONU-

Benim favorilerimden memnun olmayanı da pek duymadım. Facebookta satılıyor sayfası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 2 Haziran 2018; 12:3:46 >
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.