Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.128
Cevap
237
Favori
536.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atomizeri parcalarina ayirip sicak suda 5dk bekleterek.

Hem kremali likit vs kullandiysaniz likitin kokusu sindi veya yeni koyduugunuuz likitin tadi gelmiyorsa eski likit halen baskin geliyorsa bu sorunu da cozuyor.

1 saat sutte bekletmek te ise yarar
  • Başlangıç için sigara içim cihaz önerisi verecek varmı? E sigara hakkında detaylı bilgim yok, kullanımı basit olması daha iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer-1907

Başlangıç için sigara içim cihaz önerisi verecek varmı? E sigara hakkında detaylı bilgim yok, kullanımı basit olması daha iyidir.

Ben Aspire Zelos Kit'i çok beğeniyorum. Ama DL'den MTL'e geçmeye cesaret edemiyorum.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    o dediğinizi yapmadan önce oringleri (plastik conta diyeyim) çıkarmazsanız üzülürsünüz sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer-1907

Başlangıç için sigara içim cihaz önerisi verecek varmı? E sigara hakkında detaylı bilgim yok, kullanımı basit olması daha iyidir.

Başlangıç için hep sigara içimi mtl e-sigaralar tavsiye ediliyor lakin bence hatalı bir hareket.
    Tam tersi hareket yapıp başlangıç için ciğer çekim kit alın, alıştıktan sonra mtl geçersiniz.
    Sigaradan e-sigaraya geçişte mtl cihazlar kullanıcıyı yoruyor ve maalesef sigaranın yerini dolduramıyor. Doldurmak için çok yüksek nikotin oranları tercih ediliyor o zamanda sigaradan farkı kalmıyor.
    12 yıldır günde sigara içen birisiydim, son 7 yıldır günde 2 paket tüketiyordum. MTL ile başlangıç yaptım 9mg nikotin içiyordum, ciğer çekimine geçtim 3mg ile devam edip 1 ay sonra 1.5 mg düştüm. Şuanda 0 mg sadece el alışkanlığı için tüketiyorum 2-3 ay sonra komple buharı da bırakacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine -- 8 Aralık 2017; 4:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koks34

Beyler bende alcam da param max 360 tl hangi ürünü alabilirim smoke alien sizce iyimi

Smok alien tavsiye ederim ancak çok dikkat etmeniz gerekiyor piyasada fazlasıyla klon ürünü var.
    Kronik denilen hiç bir arızayı 10 aydır almadım. Ekran kararması, sızdırma, üzerinden şarj edememe gibi hiç bir problem yaşamadım.
    Hangi ürünü alırsanız alın, kesinlikle orijinal olmasına dikkat edin. Klon ürün üzer, e-sigaradan soğutur.
  • Arkadaşlar sigarayı bırakıp elektronik sigaraya geçmek istiyorum. Ama bilgim sıfır. 250tl max 300e kadar önereceğiniz marka nedir. Kitleri nedir kafası ayrı vs hic anlamıyorum. Elime gelince hemen içebilmek istiyorum. Bide nereden almam lazim birsuru site gördüm. Ankarada direk alabileceğimiz yer var mıdır. Sağolun şimdiden.

• Facebook da çok fazla grup var, elektronik sigara Ankara diye aratip bulabilirsin. Ben de geçen hafta başladım e-sigaraya. Eleaf aster mod ve natilius 2 atomizer kullanıyorum çok memnunum. Tavsiye ederim.

• Selamlar smok g-priv mod ve tfv8 big baby beast atomizer kullanıyorum.sorunum likit akıtması.conta,coil,cam herşeyi değiştirdim sorunum bir türlü geçmedi.cihazı satın aldığım yere gönderdim hiç bir sorun yok dediler coil takamamışsınızdır diye söylendi.Tamirden geldikten sonra coil değişene kadar hiç akıtmadı ancak şu an yine akıtıyor.e sigaradan sogudum sızdırma yüzünden.akıtma hava kanallarından oluyor yardım edebilecek var mı ?
  • Tamirden geldiğinde üzerinde coil takılı geldi ve sen coil degistirene kadar hiç akitmadiysa servisin dediği gibi coili takamiyorsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: derartikel

Selamlar smok g-priv mod ve tfv8 big baby beast atomizer kullanıyorum.sorunum likit akıtması.conta,coil,cam herşeyi değiştirdim sorunum bir türlü geçmedi.cihazı satın aldığım yere gönderdim hiç bir sorun yok dediler coil takamamışsınızdır diye söylendi.Tamirden geldikten sonra coil değişene kadar hiç akıtmadı ancak şu an yine akıtıyor.e sigaradan sogudum sızdırma yüzünden.akıtma hava kanallarından oluyor yardım edebilecek var mı ?

Coil'i takmadan önce likit ile ıslatma işleminde coil'i fazla ıslatıyor olabilirsiniz. Likit dolumu yaparken hava kanalını kapalı tutuyormusunuz? Yeni coil'i takarken ne çok fazla sıkın ne de çok gevşek bırakın. Bir de hava kanalını tamamen açıp hava kanalını tamamen kapatacak şekilde peçete sarıp baş aşağı tutup güçlü bir şekilde üfleyin, fazla likiti peçeteye atıyor mu onu da bir kontrol edin.
  • Türkiye'de daha önce örneğini görmediğim özel üretim wooden mod işine girdim. Küçük bir reklam filmi çektim yorumlarınızı bekliyorum.

[DHgram=]
    www.instagram.com
    SiloMods (@silomods) • Instagram fotoğrafları ve videoları
    https://www.instagram.com/silomods/?hl=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silo81 -- 8 Aralık 2017; 22:34:39 >
  • 100 derece alevi ustunde kaynar suya atmiyoruz sonucta

Sayisini unuttum kac kere oyle attim direk icine birsey olmadi gevseme kopma veya erime tarzi belki lastigin kalinligi kalitesiyle de alakalidir bilemeyecegim.

Siz evhamliysaniz cikarip atabilirsiniz, neticede her atomizerin o-ringi bulunmuyor.
  • Tarot pro yanina tasimasi kolay bir mod ariyordum swag veya tarot mini arasinda kaldim sonuc olarak tarot mini kit aldim sony vtc 6 pil ile kullaniyorum. Yaninda gelen veco tankin likit akitmama hava kanalini kapadiktan sonra masaya yan koysan bile likiti damlatmama olayi cok guzel. Dusunen arkadaslara tavsiye ederim guzel bir cihaz.

Alternatifi olan swag kit almama nedenimi de acikliyim. Boya kalitesini begenmedim, pil kapagi capi 24mm uzeri atomizer takinca sorun yaratacak ve rng tankin "kesinlikle akitmaz" gibi bir iddaasi yok.

Eger bunlar sizin icin onemli degilse swag tercih etmek daha mantikli olacaktir.

Bu arada Voopoo Drag i tam anlamiyla kurcalama deneme firsatim oldu. Gene chip cok basarili atesleme hizi muazzam.

Soyle tarif edeyim tarot prodaki omniboard da atesleme hizi salliyorum 0.5sn ise bunda 0.25sn farkedilmeyecek bir hiz gibi geliyor lakin farkediliyor. Cihazinizin ateslemesinden memnunsaniz tatminkarsa yukseltme niteliginde drag e gecmeye gerek yok.

"Gene chip" degilde daha cok "DNA200" chipsetli bir cihazda(ornek geekvape aegis) aradaki fark daha cok fark ediliyor mesela o dusunulebilir.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba
    benim elimde şuan bir smok stick v8 bulunmakta m2 coil kullanıyorum ve sorunsuz şekilde kullanıyorum fakat hazır coil almak biraz masraflı oluyor bu yüzden rba ya geçmek istiyorum fakat elimde bir tane limitless rdta atomizer var sizce smok stick v8 mod ile bu atomizeri kullanabilirmiyim veya kullanırken buhar performansında düşüş yaşayabilirmiyim bilgisi olan biri cevaplarsa sevinirim.
    bu arada stick v8 mod ile bir ara arkadaşımdan aldığım smok skyhook rdta atomizeri kullanmıştım ve bir sorun yoktu sizce limitless rdta atomizerler bir sıkıntı yaşarmıyım ?
  • 100 ml'lik basf bir nbase aldım yanına da aromamaniadan castle long clone mix aroması aldım ama tavsiye edilen kullanım oranı %10 olarak yazılmış aromanın hepsini koysam bir sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

100 ml'lik basf bir nbase aldım yanına da aromamaniadan castle long clone mix aroması aldım ama tavsiye edilen kullanım oranı %10 olarak yazılmış aromanın hepsini koysam bir sıkıntı olur mu?

Aldığınız aroma kaç ml?
  • justhumanity J kullanıcısına yanıt
    Hayir bir sorun yasamazsiniz kullandiginiz alet mekanik bir alet sadece icindeki çip ekstra guvenlik sagliyor pilin verebileceginden fazla akim vermesini onleyip patlamasini onluyor.

Cihazda coili okuma ve verecegi gucu ona gore ayarlama olayi varmi bilmiyorum ama kullananlar soyle yazmis full sarjda 4.2v sarji biterken ise 3.3v dan veriyor.

Ayni sekilde tahminen pil max 20a veriyor deniyor.

0.15ohm luk coil cihazi biraz zorluyor fazla guc cekmesine neden oluyor.

Kendi coilinizi yaparken bile 0.5ohm max deger olsun coilleri 0.5 in altinda tutmaya calisin 0.3 luk bir coil guzel olur mesela.

Hatta 0.3 ohm icin hangi teli ne kadar saracaginizi da soyliyim fused clapton

kanthal a1

0.3x0.8ga core, 32ga wrapped. Tel twsited falan degil aman. Internetten resimlerine bakabilirsiniz hafif kalin bir tel.

3mm cap ile 4 tur sariyorsunuz ortalama 0.33ohm cikiyor benim telde. Yanlis hatirlamiyorsam normalde 0.2 li birseyler cikmasi gerekiyordu lakin 0.33 cikti coili atomizeri baska cihazlarada taktim denedim yanlis mi okuyor acaba diye bir sorun yok cihaz mekanik olmadigi icin pek dert etmiyorum acikcasi. He bu arada er bir sarimin arasinda ne kadar bosluk oldugu telin capi vs hepsi etki eder.

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 12 Aralık 2017; 19:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

100 ml'lik basf bir nbase aldım yanına da aromamaniadan castle long clone mix aroması aldım ama tavsiye edilen kullanım oranı %10 olarak yazılmış aromanın hepsini koysam bir sıkıntı olur mu?

Aldığınız aroma kaç ml?

15 ml
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.