Şimdi Ara

Elektronik Sigara - ANA KONU- (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.171
Cevap
234
Favori
539.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sedat_60

quote:

Orijinalden alıntı: sagamor

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

100 ml'lik basf bir nbase aldım yanına da aromamaniadan castle long clone mix aroması aldım ama tavsiye edilen kullanım oranı %10 olarak yazılmış aromanın hepsini koysam bir sıkıntı olur mu?

Aldığınız aroma kaç ml?

15 ml

tamamı fazla gelir düşüncesindeyim. Fazla tatlı olabilir ve içemeyebilirsiniz. Ölçekli bir beher alıp 10 ml'sini koymanızı tavsiye ederim.
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    100 ml içine yine 15ml ekleyin (%15) ama aroma tadı almak istiyorsanız 80/20 yerine 70/30 yapın aynı şekilde bende aromniadan çok aroma aldım.Tavsiye ederim tfa aromalar için...
    Soldaki 80/20 sağdaki 70/30.2sindede %15 aroma var.Ama 70/30 mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 25 Aralık 2018; 20:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

100 ml içine yine 15ml ekleyin (%15) ama aroma tadı almak istiyorsanız 80/20 yerine 70/30 yapın aynı şekilde bende aromniadan çok aroma aldım.Tavsiye ederim tfa aromalar için...
    Soldaki 80/20 sağdaki 70/30.2sindede %15 aroma var.Ama 70/30 mükemmel.

tad olarak clone castle longlar arasındaki aromalar içinde nasıl hocam sizce çok likit ve aroma denedim ama castle long kadar damak zevkime hitap edeni bulamadım bir türlü nbase'i de sipariş vermiş bulundum bir şekilde 80/20 gelmek üzere. Bir de renkleri soracağım soldaki daha koyu iken sağdaki neden o kadar açık sadece vg pg oranından dolayı mı yoksa demleme süresinden mi?
  • Sedat_60 kullanıcısına yanıt
    Tad olarak 70/30 daha ağır basıyor.Alkol güçlü bi eflektör sade meyveli aromalardan daha baskın oluyor alkollü likitler haliyle.Renk farkıda pg/vg oranından.Demleme süreleri aynı.Enaz 21gün.
    80/20 de buhar daha yoğun ama tat yoğurdun kaymağı gibiyken 70/30 da baya baya aromayı yiyiyorsunuz.(İkisinde de aroma %15)
    Nbase yüksek mg alıp pg vg yi ayrı ayrı almak daha ekonomik.
  • Bu iqos elektronik sigara nasıl dir arkadaşlar ? Fiyatı nedir Türkiye'de yurt dışından getirmeyi düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yedek parça ihtiyaçlarınız için hem yerli üretim hemde kırılmaz malzeme pleksi glass tan üretim yapan firma emincap.com sitesinden atomizer camı, drip tip ve yedek parça bulabilirsiniz.

Hızlı kargo ve Kredi kartı veya banka havale ile ödeme yapabiliyorsunuz. Mng kargo ile çalışıyorlar.
  • Alesta1818 kullanıcısına yanıt
    o ürün elektronik sigara değildir. içinde bildiğiniz tütün barındıran ve o tütünü ısıtarak dumanını size veren bir acayip mahluk. sigara içmekten pek bir farkı yok. e-sigara ile alakası bile yok.
  • Arkadaşlar elimde Joyetech eVİC Vtc Mini var atomizersiz olarak sadece cihaz şarj aleti ve pil mevcut,nerdeyse hiç kullanmadım. alışamadım elektronik sigaraya o nedenle satıcam almayı düşünen varsa pm atabilir
  • uygun fiyatlı pico nereden alabilirim bana bir link verirmisiniz
  • rdta atomizer olarak önerebileceğiniz var mı?

aromamizer ile ammit arasında gidip geliyorum, cihazım pico 75w yani 22mm atomizerlık.
  • Şuan Griffin kullanıyorum. Yarın troy alacağım nasipse. 2 aylık likit stoğu var. Dl içim için. Mtlde hazır likit olarak ne önerirsiniz? Efkar satışı kapandı galiba?

• 5ay ijust2 ve pico kullandım sonra tekrar sigaraya başladım şimdi gene bırakma niyetindeyim bana pili uzun giden likit tankı büyük olan bir makine önerirmisiniz beyler???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

rdta atomizer olarak önerebileceğiniz var mı?

aromamizer ile ammit arasında gidip geliyorum, cihazım pico 75w yani 22mm atomizerlık.

Geekvape peerles rda veya druga rda alabilirsin ama pico kaldırmaz dual sarımlı rda yı single sarımlı rdalara bakabilirsin

• Arkadaşlar bi satıcı buldum güvenilir olarak piconun yeni renkleri var elinde o renklerden aklıma en yatanı jet black bronze oldu. Son picolarmış artık daha gelmezmiş. Kafam karıştı o renk picodan mı alsam yoksa swag mı alsam diye? Swag için aklıma takılan en sıkıntı nokta coilleri pahalı ve likiti su gibi içer mi ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • jrbatu kullanıcısına yanıt
    Ben ammit22 oneririm decki cok guzel sarimi basit likit kapasitesi fazla hava kanali tatminkar buhari yerinde aromayi guzel veriyor.

Masaya yan koydugumda bile akitma yapmayacak birsey istiyorum dersen (vaporesso veco tank misali) geekvape zeus rta var yeni cikti onu da tavsiye ederim. Nasip olursa bende almayi dusunuyorum bi tane

Lakin hatirladigim kadariyla zeus rta 25mm bir atomizer piconun pil kapagini hafif zamparalamak gerekebilir.

Gerci 25mm atomizer ararsan griffin 25 plus daha dehset olur.

• Hocam butce ne kadar?

Hazir coilli mi yoksa rba(re-buildable atomizer) teli pamugu kendin sarip takacagin birsey mi istiyorsun?

Sunu da soyliyim rba atomizer alirsaniz ilk basta cebinizden kit olarak alacaginiz bir cihaza gore az bucuk daha fazla para cikar lakin uzun vadede cok cok daha ekonomik olur.

• Likiti su gibi icip icmemesi sizin kullaniminiza bagli

Kac watta ve ne kadar cekim yapacaginiza bagli.

Coillerin pahaliligindan sikayetçi iseniz(ki hazir coilli atomizerler ulkemizde para tuzagindan baska birsey degil, orn; tanesi 1.8-2 dolar olan coili 15-20tl ye satmak) tek coilli guzel bir rba da dusunebilirsiniz.

Madem pahaliligindan sikayetcisiniz. Ben sizin yerinizde olsam kit olarak aldigim hazir coilli atomizeri satip tek coilli rta alirdim.

veya

Hazir coilli aldigim atomizerin rba aparat olayi varmi yokmu kontrol ederdim ona gore alirdim.

*He sunuda soyliyim swag kitin coilleri smok tfv8 babybeast atomizer ile ayni hatta tfv8 babybeast in rba aparati ile de uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 14 Aralık 2017; 17:3:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Likiti su gibi icip icmemesi sizin kullaniminiza bagli

Kac watta ve ne kadar cekim yapacaginiza bagli.

Coillerin pahaliligindan sikayetçi iseniz(ki hazir coilli atomizerler ulkemizde para tuzagindan baska birsey degil, orn; tanesi 1.8-2 dolar olan coili 15-20tl ye satmak) tek coilli guzel bir rba da dusunebilirsiniz.

Madem pahaliligindan sikayetcisiniz. Ben sizin yerinizde olsam kit olarak aldigim hazir coilli atomizeri satip tek coilli rta alirdim.

veya

Hazir coilli aldigim atomizerin rba aparat olayi varmi yokmu kontrol ederdim ona gore alirdim.

*He sunuda soyliyim swag kitin coilleri smok tfv8 babybeast atomizer ile ayni hatta tfv8 babybeast in rba aparati ile de uyumlu.

Hocam dediğiniz gibi yapmayı düşündüm bende içindeki 2 coili de gittiği yere kadar kullanıp sonra swagın atosunu satarım sonra sarımlı bi atoya geçerim diye de düşündüm ama o gt coillerde örneğin 40-60 watt arası kullanılması tavsiye ediliyor.Ben 30 watt ta kullansam rahat olur mu yoksa picodan ziyade swag da mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Hocam butce ne kadar?

Hazir coilli mi yoksa rba(re-buildable atomizer) teli pamugu kendin sarip takacagin birsey mi istiyorsun?

Sunu da soyliyim rba atomizer alirsaniz ilk basta cebinizden kit olarak alacaginiz bir cihaza gore az bucuk daha fazla para cikar lakin uzun vadede cok cok daha ekonomik olur.

Hocam vaperosso revenger x aldım iyi mi kötümü bilemiyorum fakat aleti beğendim içini dumanı iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 14 Aralık 2017; 20:47:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye edilen wattin altinda kullanmak coile herhangi bir zarar vermez sadece tad ve buhar alamazsiniz yani en azindan ben alamiyorum.

En kotuu soyle yaparsiniz 30 degilde 35 watta hhava kanalini hafif kisip cekersiniz tad ve buhardan pek bir kaybiniz olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.