Şimdi Ara

Elektronik mühendisliğinin geleceği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektronik müh. geleceği var mıdır? Bu bölümü okuyacağım ama gün geçtikce pişman oluyorum yazdığıma

Orijinalden alıntı: kızılgök

Elektronik müh. geleceği var mıdır? Bu bölümü okuyacağım ama gün geçtikce pişman oluyorum yazdığıma

Türkiyede değilde yurtdışı için iyi bence.Türkiyede okuyacaksan elektrik okucaksın
  • iyidir hocam iyidir. Elektrik-Elektronik okuyanlarda elektronik üzerine yoğunlaşıyor yok öyle hem elektrik hem elektronik. E-E okuyanlar elektrik üzerine yoğunlaşamazlar çünkü imza yetkisi olmaz o yüzden elektronik e yoğunlaşacakları için sen her türlü avantajda oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

iyidir hocam iyidir. Elektrik-Elektronik okuyanlarda elektronik üzerine yoğunlaşıyor yok öyle hem elektrik hem elektronik. E-E okuyanlar elektrik üzerine yoğunlaşamazlar çünkü imza yetkisi olmaz o yüzden elektronik e yoğunlaşacakları için sen her türlü avantajda oluyorsun.

EE okuyanlar ekstra ders alıp imza yetkisi alabiliyorlar bil istedim...

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

iyidir hocam iyidir. Elektrik-Elektronik okuyanlarda elektronik üzerine yoğunlaşıyor yok öyle hem elektrik hem elektronik. E-E okuyanlar elektrik üzerine yoğunlaşamazlar çünkü imza yetkisi olmaz o yüzden elektronik e yoğunlaşacakları için sen her türlü avantajda oluyorsun.

Dediğin gibi ama E-E okuyanlar önümüzü kapatacak bence.
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle düşünme anlamıyor musun Türkiyede ee okuyanların hiç biri elektrikte uzmanlaşamıyor hiç biri demek olmazda %95 kısmı elektronike kayıyor %5lik elektrike kayıyor onlarda 2 yılda anca imzaya sahip olabiliyor. Yani onlar elektronik e kayınca ne mi oluyor onlarda elektronik i öğrenmiyor. anca yüksek lisans falan sizin seviyeye geliyor. Bu arada bende ytu elektrik müh okuyacağım inş yani ee ler bildiğin devekuşu(tabi iyi üniversiteler hariç) deve desen deve değil kuş desen kuş değil uzmanlaşması lazım. Anca o zaman deve veya kuş olabilir. Umarım anlamışsındır.
    Bu kadar üniversite EE mezunu verirken elektrikcilerin kim yüzüne bakar. Türkiye de sanayi elektronik üzerine kurulu elektrik de onun için bir araç bu ikisine sahip birisi varken elektrik mühendisi alınması saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 27 Temmuz 2014; 21:01:01 >

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

Elektrik mühendisliğinin geleceği yok Turkiyede
    Bu kadar üniversite EE mezunu verirken elektrikcilerin kim yüzüne bakar. Türkiye de sanayi elektronik üzerine kurulu elektrik de onun için bir araç bu ikisine sahip birisi varken elektrik mühendisi alınması saçmalık

Elektrik ve Elektroniği okuyamıyorsun. 3. sınıfta Elektrik veya Elektronik seçiyorsun.

Arkadaşların anlatmaya çalıştığı bu. İsim karmaşası var ortada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektronik alanı kısıtlı mı ? yaşadığın çağ teknoloji çağı her şeyde elektrğnik müh.lerinin parmağı var boş boş konuşuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

türkiyede en çok mezunu olan bölümlerden biri ancak, odtü itü ytü bilkent koç sabancı gibi üniversiteler için hala devam ediyor ve geleceğide parlak

En çok mezunu olan bölüm derken hangi bölümü kastettiniz? Elektronik müh. mezunu çok fazla değil.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.